Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS (NEW PW MARC RAYEN)

Selena Gomez s-a lăsat filmată de iubitul ei în timp ce dansa provocator la un concert. Val de comentarii pe rețelele sociale

Film-Tiff-Emilia Perez, Toronto, Canada - 09 Sep 2024
Selena Gomez. Profimedia

Val de reacții pe rețelele sociale după ce Selena Gomez a postat un video în care apare dansând la concertul Sabrinei Carpenter din New York. Selena s-a lăsat filmată de iubitul ei, Benny Blanco, în timp ce trăia intens muzica și se mișca lasciv pe ritmurile piesei „Juno”, la Madison Square Garden.

Video-ul a strâns peste 4 milioane de vizualizări în șapte ore, însă imaginile pe care vedeta le-a postat pe Instagram nu au fost chiar pe gustul tuturor. 

Selena Gomez, în clubul miliardarilor. Lucrează de la 9 ani, dar nu muzica și actoria au făcut-o atât de bogată

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Au existat utilizatori de internet care au criticat-o și i-au transmis că este „disperată după atenție”.

„Unele imagini chiar ar trebui să le păstrezi pentru tine”, „Jenant”, „Oprește-te”, au comentat aceștia, în timp ce fanii ei s-au bucurat să o vadă atât de fericită, trăind așa cum își dorește.

Galerie foto

Recent, Selena Gomez a surprins pe toată lumea dezvăluind că nu poate avea copii din cauza problemelor de sănătate. Ulterior, actrița din „OMITB” a avut o reacție dură, după ce a fost acuzată de unii dintre urmăritorii săi că „se victimizează”.

„Capacitatea de a fi vulnerabil ar trebui să fie privită ca o putere”, le-a transmis celebra cântăreață. „Să le spui oamenilor când ai nevoie de ajutor nu este nimic rușinos”, a declarat ea, potrivit Page Six.

Da, am dezvăluit că nu pot avea copii. Da, am mărturisit că mă confrunt cu tulburare bipolară. Lăsați-o baltă! Asta e viața mea. Asta sunt eu”, a continuat vedeta. „Îmi place să fiu sinceră. Pentru că fiecare trece prin ceva”.

Top citite
01 Selena Gomez / Profimedia Images
Selena Gomez, reacție după ce fanii i-au reproșat că se victimizează pentru că nu poate avea copii: „Lăsați-o baltă!”
02 Selena Gomez
Selena Gomez, în clubul miliardarilor. Lucrează de la 9 ani, dar nu muzica și actoria au făcut-o atât de bogată
03 Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”
04 Benny Blanco/ Profimedia
Iubitul Selenei Gomez, viral în mediul online după ce fanii i-au văzut unghiile de la picioare. Artistul a fost inspirat de un covor
05 Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez amplifică zvonurile despre o posibilă logodnă cu Benny Blanco. Detaliu care le-a dat de gândit fanilor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
selena-gomez-justin-bieber-cut
Selena Gomez susține că era „deprimată” în timp ce se întâlnea cu Justin Bieber. Ce spune artista despre relația cu Benny Blanco

Selena Gomez a dezvăluit recent că a fost „atât de deprimată” în perioada în care era cunoscută drept „It Girl” și se întâlnea cu Justin Bieber. Cântăreața, acum în vârstă de 32 de ani, este mult mai fericită alături de actualul ei iubit, producătorul de muzică Benny Blanco, în vârstă de 36 de ani, cu care se întâlnește din iunie 2023.

Selena Gomez / Profimedia Images
Selena Gomez, reacție virulentă după ce o asistentă medicală a insinuat că ar fi apelat la intervenții estetice: „Lăsați-mă în pace!”

selena gomez si benny blanco
Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

După ce iubitul ei i-a urat și public la mulți ani, Selena Gomez l-a răsplătit cu mai multe poze superbe de cuplu, urcate pe Instagram, care au strâns aproape 10 milioane de like-uri. Solista de 32 de ani și producătorul muzical cu patru ani mai mare formează un cuplu din vara lui 2023, iar lucrurile par tot mai înfloritoare între ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Fiica de 19 ani a Ralucăi Moianu s-a căsătorit și e însărcinată. Cine e soțul ei și cum și-au anunțat invitații că vor avea un băiețel
Fiica de 19 ani a Ralucăi Moianu s-a căsătorit și e însărcinată. Cine e soțul ei și cum și-au anunțat invitații că vor avea un băiețel

Fiica de 19 ani a Ralucăi Moianu s-a căsătorit și e însărcinată. Cine e soțul ei și cum și-au anunțat invitații că vor avea un băiețel

FILM NOW Cel mai mare regret al lui David Duchovny. Actorul din „Dosarele X” a vorbit sincer despre copiii lui: „Nu sunt un părinte perfect”
Cel mai mare regret al lui David Duchovny. Actorul din „Dosarele X” a vorbit sincer despre copiii lui: „Nu sunt un părinte perfect”

Cel mai mare regret al lui David Duchovny. Actorul din „Dosarele X” a vorbit sincer despre copiii lui: „Nu sunt un părinte perfect”

DIGI WORLD Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă
Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”
Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 VIDEO. Descoperire macabră în București. Cadavrul unui bărbat a fost cărat într-un cărucior de cumpărături și aruncat pe un câmp
VIDEO. Descoperire macabră în București. Cadavrul unui bărbat a fost cărat într-un cărucior de cumpărături și aruncat pe un câmp
DIGI SPORT I-a cerut jumătate din avere ca să-l ierte pentru că a făcut doi copii cu amanta
I-a cerut jumătate din avere ca să-l ierte pentru că a făcut doi copii cu amanta
DIGI FM Smiley și Gina Pistol, probleme în vacanța din Cipru: „Ne-am trezit brusc, nu știam ce...
Smiley și Gina Pistol, probleme în vacanța din Cipru: „Ne-am trezit brusc, nu știam ce...
UTV Theo Rose face sacrificii pentru a petrece timp cu fiul ei, Sasha: „Sufar de fiecare data cand lipsesc mult de langa el”
Theo Rose face sacrificii pentru a petrece timp cu fiul ei, Sasha: „Sufar de fiecare data cand lipsesc mult de langa el”