Bucuresti | 102,8FM SNOOP DOGG - PQ TE VAS, DROP IT LIKE ITS HOT (NEW PW)

Selena Gomez, în clubul miliardarilor. Lucrează de la 9 ani, dar nu muzica și actoria au făcut-o atât de bogată

Selena Gomez
Selena Gomez / Foto: Profimedia

Selena Gomez a atins statutul de miliardar. Actoria, muzica și afacerile au făcut-o să devină una dintre cele mai bogate vedete din lume.

Selena Gomez a devenit celebră încă din copilărie. Muncește de atunci și a cules roadele popularității și activităților diverse în care s-a implicat încă de la vârste fragede. Mulți ani s-a întreținut numai din muzică și actorie, dar de ceva vreme a intrat puternic în lumea antreprenoriatului. De altfel, nu din industria de divertisment a câștigat cei mai mulți bani, ci din afaceri, mai precis, din brandul ei de cosmetice.

Citește și: Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

selena gomez

Selena Gomez, în "Wizards of Waverly Place" / Foto: Profimedia

La 9 ani, Selena juca în "Barney & Friends". La 15 ani, cariera ei a explodat grație rolului lui Alex Russo din "Wizards of Waverly Place". De acolo și-a extins cariera la muzică, dar în ultimii ani s-a axat mai mult pe actorie. A fost nominalizată la premiile Grammy, la Globurile de Aur și la premiile Emmy. 

În 2019 a pus bazele propriului brand de machiaj, iar averea ei a început să crească exponențial. Conform Bloomberg, în septembrie 2024, Selena Gomez a ajuns să "valoreze" 1,3 miliarde de dolari.

Citește și: Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”

Cum a devenit miliardară Selena Gomez

Doar alți patru muzicieni au ajuns în topul miliardarilor: Jay-Z, Rihanna, Taylor Swift și Bruce Springsteen. 

Majoritatea averii Selenei Gomez, 81%, vine din brandul de makeup. Turneele muzicale înseamnă 5%, iar vânzările de albume, 2%. Actoria și munca de producător executiv îi aduc alte milioane bune în conturi. Pentru rolul din "Only Murders in the Building", serial la care e și producător executiv, câștigă cel puțin 6 milioane de dolari în fiecare sezon.

Compania ei de cosmetice a urcat pe culmi nebănuite în doar câțiva ani. Din mai 2023 până în 2024, vânzările au ajuns la 400 de milioane de dolari. În 2023, vânzarea unui singur produs, un blush piersiciu, a strâns 70 de milioane de dolari. În martie 2024, compania valora în jur de 2 miliarde de dolari.

Citește și: Beyonce și Jay-Z au achiziționat cea mai scumpă casă din California. Suma uriașă plătită de cuplul miliardar. GALERIE FOTO

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”
02 Benny Blanco/ Profimedia
Iubitul Selenei Gomez, viral în mediul online după ce fanii i-au văzut unghiile de la picioare. Artistul a fost inspirat de un covor
03 Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez amplifică zvonurile despre o posibilă logodnă cu Benny Blanco. Detaliu care le-a dat de gândit fanilor
04 Dua Lipa performs at the Glastonbury Festival
Dua Lipa a câștigat 1 milion de lire sterline pe săptămână anul trecut. Ce avere are artista de 28 de ani
05 selena-gomez-justin-bieber-cut
Selena Gomez susține că era „deprimată” în timp ce se întâlnea cu Justin Bieber. Ce spune artista despre relația cu Benny Blanco
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez / Profimedia Images
Selena Gomez, reacție virulentă după ce o asistentă medicală a insinuat că ar fi apelat la intervenții estetice: „Lăsați-mă în pace!”

selena gomez si benny blanco
Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

După ce iubitul ei i-a urat și public la mulți ani, Selena Gomez l-a răsplătit cu mai multe poze superbe de cuplu, urcate pe Instagram, care au strâns aproape 10 milioane de like-uri. Solista de 32 de ani și producătorul muzical cu patru ani mai mare formează un cuplu din vara lui 2023, iar lucrurile par tot mai înfloritoare între ei.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Benny Blanco, mesaj emoționant de ziua Selenei Gomez. Artista a împlinit 32 de ani: „Am ajuns să fiu ursulețul tău de pluș”

Selena Gomez a sărbătorit cea de-a 32-a aniversare alături de iubitul său, Benny Blanco, care i-a transmis un mesaj emoționant și plin de dragoste. Artista a împărtășit momentele speciale pe rețelele de socializare, iar fanii au fost încântați să vadă cuplul fericit.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie