Bucuresti | 102,8FM AVA MAX - OMG WHATS HAPENNING

Selena Gomez a dezvăluit că nu poate face copii, din cauza problemelor de sănătate: „Mi-ar pune viața în pericol”

Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez/ Profimedia

Selena Gomez a dezvăluit recent că nu poate avea copii din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista în vârstă de 32 de ani a vorbit deschis despre acest aspect din viața sa în cadrul unui interviu pentru Vanity Fair, unde a mărturisit că boala autoimună cu care se luptă, respectiv lupusul, precum și alte complicații medicale, fac ca o sarcină să fie prea riscantă pentru ea.

„Din păcate, am multe probleme medicale care ar pune în pericol atât viața mea, cât și a copilului”, a spus Selena Gomez, adăugând că această realitate a fost una pe care a trebuit să o accepte treptat.

Diagnosticul de lupus, pe care l-a primit în 2013, și transplantul de rinichi din 2017 sunt doar câteva dintre provocările cu care artista s-a confruntat de-a lungul anilor.

Citește și: Selena Gomez amplifică zvonurile despre o posibilă logodnă cu Benny Blanco. Detaliu care le-a dat de gândit fanilor

Selena a explicat că vestea a fost dureroasă la început, pentru că și-a imaginat întotdeauna că va putea avea copii, dar acum vede situația într-o lumină diferită.

„Nu este felul în care mi-am imaginat că va arăta viața mea, dar sunt într-un loc mult mai bun acum”, a mărturisit ea, subliniind că există alte opțiuni pentru a deveni mamă, cum ar fi adopția sau o mamă surogat. „Sunt recunoscătoare că există aceste soluții minunate și sunt încântată de viitoarea mea călătorie către maternitate, chiar dacă va arăta puțin diferit de cum mi-am imaginat.”

În ciuda acestei provocări, Selena Gomez și-a exprimat optimismul cu privire la viitorul ei și la posibilitatea de a deveni mamă într-un mod alternativ. „La finalul zilei, nu contează. Va fi copilul meu, indiferent cum va veni în viața mea.”

Citește și: Selena Gomez susține că era „deprimată” în timp ce se întâlnea cu Justin Bieber. Ce spune artista despre relația cu Benny Blanco

Artista a vorbit și în trecut despre dorința ei de a adopta, spunând într-un interviu anterior că, dacă nu va fi într-o relație stabilă până la vârsta de 35 de ani, va lua în considerare serios adopția. În momentul de față, Gomez are o relație cu producătorul muzical Benny Blanco, iar cei doi par să împărtășească viziuni similare despre viitorul lor.

Selena Gomez a fost întotdeauna deschisă cu fanii săi cu privire la luptele ei cu sănătatea. Lupusul, o boală autoimună care afectează diferite organe și sisteme ale corpului, a avut un impact major asupra vieții ei. În 2017, a primit un transplant de rinichi de la prietena sa, Francia Raisa, o intervenție care i-a salvat viața, dar care a venit cu provocări și recuperări dificile.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 Selena Gomez
Selena Gomez, în clubul miliardarilor. Lucrează de la 9 ani, dar nu muzica și actoria au făcut-o atât de bogată
02 "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala
Beyonce spune că nu este ușor să crești trei copii: „Ai nevoie de multă răbdare, am încercat să le oferim o viață cât mai normală!”
03 Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville/ Profimedia
Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville. Imaginile sunt virale
04 Beyoncé, la nunta fostului său asistent/ Foto: Captură video Twitter
Beyonce, în centrul atenției la nunta fostului său asistent. Artista a dansat pe propria ei melodie, alături de Jay-Z și Blue Ivy
05 American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Benny Blanco/ Profimedia
Iubitul Selenei Gomez, viral în mediul online după ce fanii i-au văzut unghiile de la picioare. Artistul a fost inspirat de un covor

Iubitul Selenei Gomez, producătorul muzical Benny Blanco, a devenit viral pe internet după ce și-a dezvăluit noua pedichiură extravagantă, inspirată de un covor persan. Postarea de pe Instagram a atras rapid atenția fanilor, iar designul inedit a stârnit reacții mixte.

Raluca Angel și cei cinci copii ai săi/ Foto: Facebook
Raluca, fosta solistă a trupei Angels, despre viața cu cinci copii: „Fără bone, fără ajutoare!”. Câți bani o costă rechizitele, în 2024

Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels, și-a schimbat prioritățile în ultimii ani, punând pe primul loc viața de familie. Artista, acum în vârstă de 38 de ani, este mândra mamă a cinci copii și a decis să se retragă temporar din lumina reflectoarelor pentru a se dedica în întregime rolului de mamă.

Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza

Dua Lipa, în vârstă de 29 de ani, a fost surprinsă într-o escapadă romantică pe insula Ibiza alături de iubitul său, actorul britanic Callum Turner, de 34 de ani. Cei doi au sărbătorit împreună ziua de naștere a artistei, petrecând momente de neuitat într-un cadru de lux, alături de prieteni apropiați și de familie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie