Bucuresti | 102,8FM RIHANNA - UMBRELLA

Cornel Ilie de la VUNK cauta o noua colega pentru a canta piesa "Pleaca" in concertul ProFM Live Session

vrei-sa-fii-antonia-pentru-o-zi-cornel-ilie-de-la-vunk-cauta-o-colega-noua-pentru-a-canta-piesa-pleaca 2

Cornel Ilie a venit in studioul ProFM pentru a povesti cum sta cu pregatirile concertului ProFM Live Session, pe care il va sustine alaturi de colegii lui din trupa VUNK, joi, 16 august de la ora 19:00 la Afi Palace Cotroceni.

Eu zic ca o sa ne imprietenim foarte repede acolo, mai ales ca asteptam o domnisoara sau poate chiar mai multe care sa cante cu noi piesa <Pleaca>. Toata lumea stie cum canta Antonia, dar acum vom descoperi cum e sa facem duet cu una dintre fanele noastre”, a declarat Cornel, spunand ca vrea sa faca astfel un cadou pentru toate doamnele si domnisoarele care asculta VUNK, oferind detalii pe pagina de Facebook a formatiei. Cat despre aceasta melodie, Cornel a dat cateva detalii despre cum s-a gandit sa o interpreteze impreuna cu Antonia.

"Piesa e scrisa in 2006 si am tot asteaptat momentul sa o lansam. Acum un an m-am gandit ca trebuie sa fie un duet si ma gandeam cine s-ar potrivi, ca atitudine, flexibilitate, ca voce, mai ales ca nu prea sunt canterete de rock la noi. Si din fericire a functionat foarte bine cu Antonia, care s-a mulat pe piesa", a povestit liderul trupei VUNK.

El a promis ca cei care nu vor rata concertul de joi cu ProFM vor avea si alte surprize muzicale, playlist-ul nu este in totalitate terminat si, mai mult, Cornel a spus fanilor ca acesta este unul dintre putinele concerte pe care le formatia le sustine in Bucuresti, pana la sfarsitul anului.

Top citite
01 Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”
02 adda (2)
Adda, mărturisiri despre o situație bulversantă, observată la concerte: „Mi-a rupt inima!” Ce apel a făcut către adolescente
03 cornel ilie
Copiii lui Cornel Ilie de la Vunk nu știu de divorțul părinților nici la trei ani de când s-a întâmplat: "Probabil ei înțeleg ceva"
04 Cover site TEASE (FARA text)
Toată vara ascultăm PROFM și vizităm! #FOLLOWPROFM se întoarce
05 Beyonce Performs In Stockholm During Opening Night Of Renaissance World Tour
Câți bani a cheltuit Beyonce pe ținutele pe care le va purta la concertele din Londra. Artista a angajat o echipă de 12 croitorese
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Smiley
Smiley, în centrul unor controverse. Motivul pentru care artistul și-a pus pe pauză toate întâlnirile și concertele: ”Ne vedem noi!”

Smiley a dezvăluit că a fost nevoit să-și anuleze toate evenimentele din următoarea săptămână după ce a fost diagnosticat cu laringită acută, medicii recomandându-i repaos vocal total.

Cornel Ilie
Cornel Ilie, mărturisiri despre cum s-a schimbat viața lui după divorț: ”Este mai bine pentru copii, pentru ea, pentru mine!”

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat divorțul de soția lui, iar acum artistul a vorbit despre lecțiile pe care le-a învățat după separarea de Eliza, femeia care i-a dăruit doi copii.

O tânără supărată foc că Adele și-a anulat rezidența din Las Vegas s-a filmat și a postat pe Tik Tok. Ce a urmat apoi
O tânără supărată foc că Adele și-a anulat rezidența din Las Vegas s-a filmat și a postat pe Tik Tok. Ce a urmat apoi

Vestea că Adele și-a anulat spectacolele din Las Vegas a stârnit revoltă printre fanii ei, însă o tânără care a călătorit în mai multe orașe din lume pentru a participa la concertele artistei a avut parte de o surpriză uriașă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale