Bucuresti | 102,8FM ALMOST MONDAY - CANT SLOW DOWN (NEW PW)

Prietenii Madonnei îl critică pe noul ei iubit: „Nimeni nu are încredere în Akeem, era într-o relație când a început să iasă cu ea”

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE*  The 'Queen of Pop' Madonna and boyfriend Akeem Morris en route to the airport as they leave from Dolce and Gabbana's villa during  their European Italian holiday in Portofino.
Madonna și noul iubit, Akeem Morris / Profimedia Images

Prietenii apropiați ai celebrei cântărețe Madonna sunt îngrijorați că aceasta a început o nouă relație cu un bărbat tânăr și sunt de părere că între cei doi nu este vorba despre dragoste.

Cu puțin timp înainte de a împlini 66 de ani, Madonna s-a afișat alături de noul ei iubit, Akeem Morris, un tânăr de doar 28 de ani. Artista a început această relație la doar câteva luni de când s-a despărțit de fostul iubit, Josh Popper, care era cu 36 de ani mai tânăr decât ea.

Cei doi, între care există o diferență de vârstă de 38 de ani, au fost fotografiați în ipostaze tandre în Italia, acolo unde Madonna și-a sărbătorit ziua de naștere.

Surse apropiate cântăreței au dezvăluit pentru Daily Mail că prietenii artistei sunt îngrijorați de intențiile lui Akeem, mai ales că fosta lui parteneră l-a acuzat de infidelitate. De asemenea, ei susțin că această relație ar putea fi explicată și prin faptul că Madonna pare să aibă nevoie să fie „adorată”.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE - The Legendary 'Queen of Pop' Madonna enjoys a cultural tour of Italy's masterpiece of pre Roman and Medieval architecture Terracina Alta with her boyfriend Akeem Morris and twin daughters during her

Madonna, în Terracina, Italia. Profimedia

Citește și: Madonna, imagini rare de la petrecerea de ziua ei. Cum a fost fotografiată cu fiul ei, care spunea că trăiește pe străzi

„Prietenii ei credeau că s-a săturat să iasă cu bărbați mai tineri, însă este clar că nu a făcut-o și nimeni nu are încredere în Akeem”, a dezvăluit sursa respectivă: „Ei își doresc ca Madonna să fie fericită, însă ea ar trebui să înțeleagă că acești bărbați, care au mai puțin de jumătate din vârsta ei, nu sunt interesați de iubire”.

Ba mai mult, sursa respectivă a continuat șirul declarațiilor: „Este un fotbalist de mică anvergură care acum călătorește prin lume cu Madonna și petrece cu prietenii ei celebri”.

Deși relația este nouă, cei doi se cunoșteau de mai mult timp, întrucât Akeem a apărut într-o ședință foto pentru revista Paper alături de interpreta piesei „Material Girl” în 2022. Cu toate acestea, nu este clar cât de apropiați au rămas cei doi înainte ca relația recentă a Madonnei cu Josh Popper, de 30 de ani, să „se stingă”.

Citește și: Au avut o relație tumultuoasă, dar acum sunt din nou apropiați. Mesajul emoționant transmis de Madonna fiul ei, Rocco

De cealaltă parte, Akeem era într-o relație romantică cu iubita sa de lungă durată, Reagan Rice, în perioada în care a început noua idilă cu Madonna, acesta fiind motivul pentru care unii dintre prietenii cântăreței s-au arătat îngrijorați de intențiile lui.

„Faptul că el era într-o relație cu Reagan Rice când a început să iasă cu Madonna spune multe. Prietenii ei se tem că dacă i-a făcut asta lui Reagan, el poate repeta asta cu orice femeie”, a mai spus sursa respectivă.

De ce s-a despărțit Madonna de Josh Popper

La sfârșitul lunii mai, artista s-a despărțit de iubitul ei, Josh Popper, după o relație de aproape un an de zile, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la US Sun.

Potrivit sursei citate, cântăreața și antrenor de box, în vârstă de 30 de ani, au decis să pornească pe drumuri separate din cauza programului încărcat al artistei, care a fost în turneul „Celebration”.

Citește și: Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”

madonna si josh popper

„Madonna abia l-a mai văzut pe Josh în ultimele luni, programul ei a fost atât de haotic. Lucrurile pur și simplu s-au stins între ei”, a declarat o sursă pentru publicația respectivă.

„Nu există resentimente — încă au sentimente frumoase unul pentru celălalt”, a mai spus sursa respectivă.

Citește și: Madonna, plină de senzualitate în noaptea de Revelion. Artista în vârstă de 65 de ani și-a etalat silueta într-un corset din piele

„În acest moment, relația lor nu pare fezabilă și au decis să ia o pauză, dar rămân prieteni”, a mai precizat apropiatul respectiv.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Galerie foto

Top citite
01 lourdes leon (2)
E cunoscută ca fiind fiica Madonnei, dar cu tatăl are o relație specială. Lourdes, cu zâmbetul până la urechi alături de Carlos Leon
02 Lana Del Rey și iubitul
Lana Del Rey și-a ținut secretă identitatea, în fața noului iubit. E îndrăgostită lulea de un ghid turistic care nu știa că ea e vedetă
03 Benny Blanco/ Profimedia
Iubitul Selenei Gomez, viral în mediul online după ce fanii i-au văzut unghiile de la picioare. Artistul a fost inspirat de un covor
04 lidia buble (4)
Lidia Buble, ca o mireasă îndrăzneață, în alb complet, cu portjartierul la vedere. S-a inspirat de la ținuta Madonnei de acum 40 de ani
05 Madonna on social media
Timpul stă în loc pentru ea. Madonna, irezistibilă în ținute care mai de care mai nonconformiste, la un centru de echitație
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza

Dua Lipa, în vârstă de 29 de ani, a fost surprinsă într-o escapadă romantică pe insula Ibiza alături de iubitul său, actorul britanic Callum Turner, de 34 de ani. Cei doi au sărbătorit împreună ziua de naștere a artistei, petrecând momente de neuitat într-un cadru de lux, alături de prieteni apropiați și de familie.

Madonna on social media
Gemenele Madonnei au împlinit 12 ani. Imagini de la petrecerea spectaculoasă pe care artista a organizat-o pentru ele

Madonna a organizat o spectaculoasă petrecere pentru gemenele sale, Estere și Stella. Cele două puștoaice au împlinit 12 ani pe 27 august.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Cum a reușit Kanye West să-i îngrijoreze din nou pe prietenii Biancăi Censori: „A expus-o unui risc inutil!”

Kanye West a reușit să-i îngrijoreze pe prietenii Biancăi Censori încă o dată, după ce a ales să se oprească la o demonstrație de susținere a lui Donald Trump, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”
Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

Lottie, sora lui Kate Moss, a ajuns la spital după o supradoză de Ozempic: „Aș prefera să mor decât să mai iau acest medicament!”

FILM NOW Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado:
Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

Salma Hayek, intimidată de scena fierbinte cu Antonio Banderas, din Desperado: "Nu era în scenariu. Mi-a fost foarte greu"

DIGI WORLD Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez
Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună
Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu
DIGI FM Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
Dan Negru, despre prima zi de școală a copiilor lui: „Eu nu sunt entuziasmat din cauza ghiozdanelor pe care le poartă iar în spate”
UTV (VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville
(VIDEO) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sari de pe un pod din Nashville