Bucuresti | 102,8FM KRISS KROSS AMSTERDAM - QUEEN OF MY CASTLE

Poliţia din Germania a reţinut un bărbat suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift

Victoria and Albert Museum Taylor Swift superfan advisers
Taylor Swift | The Eras Tour". Profimedia

Poliţia germană a reţinut un american suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift şi de ameninţarea cântăreţei şi a partenerului ei pe reţelele de socializare. Bărbatul a fost arestat pe când încerca să intre la concertul vedetei pop din oraşul german Gelsenkirchen, au precizat joi forţele de ordine, potrivit Reuters.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, care avea bilet cumpărat pentru concert, a fost identificat şi reţinut miercuri la punctul de control de la intrare pe arena unde a avut loc concertul după ce cercetările iniţiale nu au putut exclude ipoteza că ar reprezenta o ameninţare, informează poliţia.

Rita Ora, dezvăluiri despre momentul în care a mers la concertul lui Taylor Swift alături de Katy Perry: „Ne-am unit!”

Galerie foto

Suspectul a atras atenţia după ce a proferat ameninţări online la adresa lui Taylor Swift şi a partenerului ei, Taylor Kelce, au precizat forţele de ordine, dar la acel moment, nici cântăreaţa şi nici spectatorii nu erau în pericol.

Un tribunal a decis ca bărbatul să fie reţinut până sâmbătă.

Concertul de miercuri a fost unul dintre cele trei pe care cântăreaţa le susţine în oraşul german Gelsenkirchen ca parte din turneul său de succes Eras Tour. Evenimentul a atras 60.000 de fani, cunoscuţi sub denumirea neoficială de ''Swifties'', şi care au cântat, dansat şi au celebrat costumaţi, potrivit poliţiei.

Top citite
01 Taylor Swift's Eras Tour Electrifies Wembley Stadium - 15 Aug 2024
Surpriza lui Taylor Swift pentru fanii de pe Wembley. A cântat cu starul pe care-l consideră „fratele ei”. „Muncește atât de mult”
02 Night Two Of Taylor Swift | The Eras Tour - Amsterdam, Netherlands
Topul nominalizărilor la premiile MTV VMA. Taylor Swift inclusă în 10 categorii, Post Malone pe locul secund
03 Taylor Swift
Reacția lui Taylor Swift când a văzut un fan purtând aceeași ținută ca a ei: „Ți-am spus să nu porți asta în această seară”
04 Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show
Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai bine vândute albume ale săptămânii în SUA
05 EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024
Rita Ora, dezvăluiri despre momentul în care a mers la concertul lui Taylor Swift alături de Katy Perry: „Ne-am unit!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Taylor Swift Andrea Bocelli
Andrea Bocelli susține că i-ar plăcea să colaboreze cu Taylor Swift pentru a-și impresiona fiica: „Ar putea fi grozav!”

Andrea Bocelli a dezvăluit că i-ar plăcea să lucreze cu Taylor Swift, din dorința de a o impresiona pe fiica lui, care este fan al celebrei artiste.

Taylor Swift/ Profimedia
Momentul când Taylor Swift a înghițit o insectă în timpul concertului susținut la Wembley. Artista le-a cerut ajutorul fanilor

Taylor Swift a trăit un moment neașteptat în timpul concertului său din turneul Eras, desfășurat pe stadionul Wembley din Londra. Artista a înghițit accidental o insectă în timpul interpretării piesei "All Too Well (10 Minute Version)" și a cerut ajutorul fanilor să continue cântecul în locul ei.

taylor, joe
Joe Alwyn rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea de Taylor Swift: Finalul relației a fost greu de navigat

Joe Alwyn rupe tăcerea în legătură cu despărțirea de Taylor Swift, în timp ce descrie relația lor de șase ani drept una „lungă, plină de iubire și dedicată”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale