Bucuresti | 102,8FM ASDIS - FLASHBACKS (NEW PW)

Rita Ora, dezvăluiri despre momentul în care a mers la concertul lui Taylor Swift alături de Katy Perry: „Ne-am unit!”

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024
Rita Ora. Profimedia

Rita Ora și Katy Perry au mers împreună la concertul susținut de Taylor Swift în Australia, iar acum artista în vârstă de 33 de ani a vorbit despre acel moment.

În cadrul unei apariții în emisiunea lui Jimmy Fallon, interpreta piesei „Anywhere”, în vârstă de 33 de ani, a vorbit despre participarea la concertul lui Taylor Swift, de la sfârșitul lunii februarie, arătându-se extrem de entuziasmată.

Citește și: Rita Ora, comparată cu Bianca Censori, după apariția de la Met Gala 2024. Ținuta cu care a generat controverse

„Este colega mea!”, a declarat Ora, adăugând: „Fetele pop chiar s-au unit una pentru cealaltă!”, a mai spus cântăreața care la momentul acela a făcut publice mai multe imagini surprinse la eveniment. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Întrebată cum a ajuns să meargă la concert cu Perry, artista a declarat: „Eram în Australia, amândouă aveam diferite angajamente și evident că amândouă ne doream să vedem concertul. Așadar, am vorbit și am ieșit împreună”, i-a spus Ora lui Jimmy Fallon.

Întrebată dacă au atras atenția când au fost la concert, ea a declarat: „A fost o nebunie pentru că mi se pare că energia se amplifică atunci când sunt mai mulți oameni. (...) A fost foarte tare pentru că a fost prima dată când am văzut-o după mult timp. Știi, fiecare își lansează piesele și își vede de treabă”.

Rita Ora a vorbit despre secretul mariajului cu regizorul Taika Waititi

Rita Ora a dezvăluit secretul unei căsătorii de succes, în ciuda programului haotic pe care ea și regizorul Taika Waititi îl au. Artista a mărturisit că, din punctul ei de vedere, „cheia este comunicarea”. Aceasta reprezintă stâlpul mariajului ei cu Waititi (48 de ani).

Starul pop în vârstă de 33 de ani s-a căsătorit cu regizorul de la Hollywood în 2022, într-o „ceremonie intimă” la Londra, după patru ani de întâlniri. Dar, în ciuda programului lor „nebun”, „conexiunea autentică” care-i leagă îi ține împreună. Ea a spus pentru The Sun: „Ceea ce funcționează pentru noi este conexiunea autentică, sinceră și un sentiment real de prietenie. Comunicarea este cheia. Programul noastru este nebun, extrem de plin, așa că este important să comunicăm, iar asta a funcționat pentru noi”.

Citește și: Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Regizorul „Thor” și-a găsit timp să apară în noul videoclip al Ritei, Ask & You Shall Receive, iar Rita a insistat că scurta lui apariție nu a fost planificată.

„Vorbeam și i-am spus: 'Hai, să te punem la treabă, ai putea la fel de bine să apari în clip'. A fost cu adevărat drăguț, nimic planificat”, a explicat ea.

Ask & You Shall Receive este cea mai recentă lansare a Ritei, după albumul ei de succes din 2023, You & I.

„Cântecul este plin de note optimiste, este unul de vară, este despre a trăi clipa, romantic, și de a te pierde în poveste alături de acea persoană specială”, a declarat Ora.

Top citite
01 orlando, katy
O zi obișnuită din viața lor. Orlando Bloom, fericit cu fețița lui pe umeri. Katy Perry, în haine lejere, la o gustare pe stradă
02 Katy Perry Shows Off Slim Physique Stepping Out to Party in West Hollywood!
Petrecăreața Katy Perry. A făcut furori în cea mai scurtă fustă, o bustieră decupată și cizme cu toc, într-un club din WH
03 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora, seducătoare într-un costum de baie minuscul în Ibiza. Artista a atras toate privirile în timp ce se relaxa în mare
04 Taylor Swift's Eras Tour Electrifies Wembley Stadium - 15 Aug 2024
Surpriza lui Taylor Swift pentru fanii de pe Wembley. A cântat cu starul pe care-l consideră „fratele ei”. „Muncește atât de mult”
05 Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, investigată pentru posibile daune aduse mediului dunelor spaniole, în timp ce filma pentru un videoclip
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
katy perry si orlando bloom (1)
Katy Perry și Orlando Bloom, senzații tari în vacanță. Au sărit din elicopterul lui Jeff Bezos în mare, ținându-se de mână

Găzduiți pe iahtul de aproape jumătate de miliard de dolari al lui Jeff Bezos, alături de alte vedete precum Leonardo DiCaprio și iubita lui, modelul Vittoria Ceretti, Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, au gustat și senzații tari în această vacanță petrecută în Europa.

*EXCLUSIVE* It's fun in the sun for the British Model Kate Moss with her daughter Lila and good friend Rita Ora as they put on a scintillating bikini show during their sun-soaked holiday out in Formentera. *PICTURES TAKEN ON 04/08/2024*
Puse pe distracție. Rita Ora, Kate și Lila Moss, în costume de baie minuscule, au făcut furori pe plajă în Formentera

Spania pare să fie una dintre destinațiile preferate de vedete și vara aceasta. Rita Ora, Kate Moss și fiica acesteia, Lila, au făcut furori pe plajă în Formentera.

Night Two Of Taylor Swift | The Eras Tour - Amsterdam, Netherlands
Topul nominalizărilor la premiile MTV VMA. Taylor Swift inclusă în 10 categorii, Post Malone pe locul secund

Taylor Swift îşi continuă seria de reuşite şi ocupă primul loc în topul nominalizărilor la ediţia din acest an a premiilor MTV Video Music Awards (VMA), relatează miercuri agenţia EFE.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce
În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce

În ce ținută a fost înmormântată prințesa Diana. Cine a ales-o și de ce

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează
Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează "se joacă cu focul", avertizează un medic

Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează "se joacă cu focul", avertizează un medic

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI24 Istoricul Allan Lichtman, considerat un „Nostradamus” al scrutinelor prezidenţiale din SUA, a prezis cine va câștiga alegerile
Istoricul Allan Lichtman, considerat un „Nostradamus” al scrutinelor prezidenţiale din SUA, a prezis cine va câștiga alegerile
DIGI SPORT Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat
Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale