Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ENRIQUE IGLESIAS - ME PASE

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for
Pink. Profimedia

Pink a avut o apariție inedită pe străzile din New York, înainte de concertul de pe stadionul MetLife, din cadrul turneului ei "Summer Carnival". Artista a fost aproape de nerecunoscut, în timp ce a mers să-și cumpere o gustare și o cafea.

Faimoasa cântăreață a apărut îmbrăcată în colanți, un tricou negru, un cardigan pe spatele căruia era desenat un tigru și scria „Mamă”. Și-a combinat ținuta cu șosete colorate, adidași și o pălărie haioasă pe cap. 

Vedeta americană a fost însoțită de fiica ei, Willow. 

Galerie foto

Pink și fiica ei, împreună și pe scenă. Cele două au fermecat publicul cu interpretările lor

La sfârșitul lunii august, Pink a urcat pe scenă înainte de discursul Kamalei Harris, la Convenţia Democrată de la Chicago. Surpriza cea mare a fost însă duetul cu Willow.

Pink și puștoaica de 13 ani au interpretat hitul din 2017 al cântăreței, „What About Us”.

Adolescenta a mai cântat alături de mama sa pe aceeași scenă și înainte, dar și pentru a înregistra piesa „A Million Dreams (Reprise)” pentru The Greatest Showman: Reimagined pe când avea doar 7 ani.

Willow este fiica lui Pink și a lui Carey Hart (49 de ani). Cei doi mai au împreună un fiu, Jameson (7 ani).

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Top citite
01 pink, willow (3)
Este combinația perfectă dintre Pink și Carey Hart. Cât a crescut și cum arată fata lor, Willow. Duoul mamă-fiica, pe aceeași scenă
02 Pink - Alecia Beth Moore
Pink a anulat un concert în Elveţia din motive medicale: „Abia aşteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună!”
03 2021 Billboard Music Awards - Backstage
Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani
04 EXCLUSIVE: US Singer Pink touches down in Australia for family holiday
Pink, imagini rare alături de familia sa. Cât de mari au crescut copiii artistei
05 2021 Billboard Music Awards - Backstage
Cum i-a răspuns Pink unui fan care i-a reproșat că a îmbătrânit. Mesajul ei a devenit viral rapid
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
2017 iHeartRadio Music Festival - Night 1 - Backstage
Pink, la un pas de a-și pierde viața din cauza drogurilor înainte de a deveni celebră. Cântăreața a rupt tăcerea: „A fost prea mult!”

Pink, pe numele ei real Alecia Moore Hart, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că a fost la un pas să moară din cauza unei supradoze de droguri. S-a întâmplat înainte de a deveni celebră, chiar înainte de a semna primul ei contract important din carieră.

Pink
Pink, declarații neașteptate pentru Alanis Morissette: „Te iubesc atât de mult încât doare!” Imaginile cu cele două sunt virale

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, le-a oferit o surpriză de proporții fanilor care au venit la concertul ei de pe SoFi Stadium, din Inglewood, California, Statele Unite ale Americii.

Pink
Pink, întrebată dacă regretă că a scos vreo piesă de-a lungul anilor: „Aș vrea să nu fi făcut asta. A fost o greșeală!”

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, a făcut o mărturisire neașteptată, dezvăluind care este piesa pe care o detestă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Regele Charles își va „întrerupe” tratamentul pentru cancer în timpul turneului regal: „A trebuit să iau niște decizii dificile”
Regele Charles își va „întrerupe” tratamentul pentru cancer în timpul turneului regal: „A trebuit să iau niște decizii dificile”

Regele Charles își va „întrerupe” tratamentul pentru cancer în timpul turneului regal: „A trebuit să iau niște decizii dificile”

FILM NOW Lisa Marie Presley a ținut două luni trupul neînsuflețit al fiului ei într-o anexă a reședinței ei. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani
Lisa Marie Presley a ținut două luni trupul neînsuflețit al fiului ei într-o anexă a reședinței ei. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani

Lisa Marie Presley a ținut două luni trupul neînsuflețit al fiului ei într-o anexă a reședinței ei. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani

DIGI WORLD Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea
Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Gigi Becali e sigur: schimbă în curând numele FCSB-ului! ”Asta va fi denumirea”
Gigi Becali e sigur: schimbă în curând numele FCSB-ului! ”Asta va fi denumirea”
DIGI FM Cu ce se ocupă Valeriu Gheorghiță, noul soț al Monicăi Bîrlădeanu, în prezent și câți bani încasează lunar. Veniturile lui nu sunt deloc de neglijat
Cu ce se ocupă Valeriu Gheorghiță, noul soț al Monicăi Bîrlădeanu, în prezent și câți bani încasează lunar. Veniturile lui nu sunt deloc de neglijat
UTV Kanye West si Bianca Censori se pregatesc de divort
Kanye West si Bianca Censori se pregatesc de divort