Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ADAM PORT - MOVE (NEW PW)

Pink a anulat un concert în Elveţia din motive medicale: „Abia aşteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună!”

Pink - Alecia Beth Moore
Pink - Alecia Beth Moore / Profimedia Images

Cântăreaţa Pink a anunţat că nu va putea cânta, miercuri, la Berna. Această decizie a fost luată "după consultarea medicului ei".

Pe Instagram, cântăreaţa melodiei "Raise Your Glass" a invocat motive medicale, a căror natură nu a precizat-o.

Citește și: Cum i-a răspuns Pink unui fan care i-a reproșat că a îmbătrânit. Mesajul ei a devenit viral rapid

"După ce mi-am consultat medicul şi am luat în considerare toate opţiunile, mi s-a spus că nu pot concerta mâine", a scris ea pe rețeaua de socializare, potrivit News.ro. 

"Îmi pare atât de rău", a adăugat ea. "Abia aşteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună, să împărtăşim spectacolul nostru cu voi şi sunt atât de dezamăgită că trebuie să anulăm". "Vă trimit dragoste şi sănătate şi sper să ne revedem curând".

Citește și: Averea lui Pink, dezvăluită. Suma impresionantă pe care superstarul o are în conturi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pink se află în prezent în turneul său mondial Summer Carnival, care a început în iunie 2023. Turneul promovează al nouălea album de studio al ei, "Trustfall". În octombrie, cântăreaţa a fost nevoită să amâne două concerte planificate în Statele Unite din cauza unor probleme medicale în familia sa.

Pink a vorbit mereu despre momentele dificile din viața ei

Anul trecut, în luna dedicată conștientizării sănătății mintale, Pink a făcut mărturisiri despre „atacurile de panică îngrozitoare” pe care le-a avut la 20 de ani, notează Yahoo Entertainment.

Într-o filmare distribuită pe contul ei de Instagram, Pink a vorbit și despre cum a găsit ajutor și de ce este important pentru tineri să-și construiască o comunitate de sprijin.

„Nu știam ce se întâmplă. Nu aveam cu cine să vorbesc despre asta, nu știam ce să fac”. „Aveam simptome de accident vascular cerebral, a fost terifiant”.

Galerie foto

La acea vreme, Pink mergea la spital și stătea „în parcarea de la camera de gardă” până se simțea mai bine: „Mi-au făcut o serie de EKG-uri și îmi spuneau: Ești bine, nu e nimic în neregulă, îți imaginezi totul, e doar în mintea ta”, a explicat ea. „Apoi am început să merg la terapeut și să învăț cum să am grijă de mine. Până atunci nimeni nu mă învățase asta.”

Cântăreața a practicat diferite forme de meditație și și-a creat o cutie spirituală pentru „a avea grijă de mine, de inima mea și de capul meu”.

Citește și: Pink, prima imagine pe internet după ce a fost supusă unei operații chirurgicale: ”A fost o săptămână brutală, plină de lacrimi!”

„Să scriu cântece este probabil ceea ce mi-a salvat viața”. „Să scriu într-un jurnal, să scriu poezii, să citesc poveștile altora, să găsesc inspirație. Să fac sport, să mănânc sănătos. Gătitul este ca o meditație. Așa că acum știu, când mă pierd, mă bag sub pat și îmi iau cutia mea spirituală”. „Îmi aprind tămâia, fac baie, exercițiile de respirație și îmi exprim recunoștința. De asemenea, m-am înconjurat de oameni care atunci când uit că am o cutie spirituală, îmi amintesc acest lucru. Vă încurajez să faceți și voi toate acestea.”

„Vă spun că de la a avea atacuri de panică la  7, 8, 13, 23, 31 de ani, acum la 42 de ani, am simțit că pe parcurs situația se îmbunătățește, sunt momente frumoase care vă așteaptă, există oameni frumoși care vor să vă iubească, iar unul dintre acești oameni trebuie să fii chiar tu însuți.”

Top citite
01 anca turcasiu
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Țurcașiu. Artista a ajuns de urgență la spital: „Am scăpat de o infecție foarte puternică”
02 lidia buble
Lidia Buble, problema de sănătate pe care a ținut-o secretă 2 ani: "Doctorul mi-a zis că nu are vești bune pentru mine"
03 MTV VMA Awards 2023 - Arrivals
Shakira, dezvăluiri despre tatăl ei, care a fost internat aproape trei săptămâni la ATI: „Lupta continuă!”
04 Taylor Swift/ Profimedia
Momentul când Taylor Swift a înghițit o insectă în timpul concertului susținut la Wembley. Artista le-a cerut ajutorul fanilor
05 corina bud
Mesajul făcut public de Corina Bud după derapajul de la concertul Coldplay. Fanii, extrem de duri: „Ce fel de echipă de PR ai?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha/ Foto: Instagram
Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha: „Se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi”

Speak a dezvăluit recent că a avut o discuție surprinzătoare cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, după momentul controversat în care Babasha a fost huiduit și jignit pe scena unde a concertat trupa britanică de la Arena Națională.

Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Bebe Rexha a fost nevoită să gestioneze un alt incident pe scenă, după ce un spectator a aruncat un obiect înspre ea în timpul concertului său susținut la Titletown Summer Fun Days Showcase, care a avut loc pe 1 iunie în Green Bay, Wisconsin. Din fericire, de această dată artista nu a fost rănită, însă a fost nevoită să ia măsuri împotriva celor implicați.

Halsey se confruntă cu noi probleme de sănătate
Halsey a luptat în secret cu două boli grave: „Sunt norocoasă că trăiesc!” Imaginile cu artista în lacrimi i-au impresionat pe fani

Halsey, celebra cântăreață în vârstă de 29 de ani, și-a impresionat fanii din toate colțurile lumii, după ce a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultima perioadă. „Sunt norocoasă că sunt în viață”, le-a spus ea, printre lacrimi, prietenilor virtuali.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”
O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

FILM NOW De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața
De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

DIGI WORLD Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive
Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

DIGI ANIMAL WORLD De ce nu ar trebui niciodată să stropești cu apă un câine pe caniculă: „Îi vei face și mai mult rău”
De ce nu ar trebui niciodată să stropești cu apă un câine pe caniculă: „Îi vei face și mai mult rău”

De ce nu ar trebui niciodată să stropești cu apă un câine pe caniculă: „Îi vei face și mai mult rău”

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit în apartamentul ei
Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit în apartamentul ei
DIGI SPORT FOTO Reghecampf: ”Ți-am dat casa să stai cu copilul. Nu faci reality cu iubitul în casa mea!”. Reacția lui Gavril
FOTO Reghecampf: ”Ți-am dat casa să stai cu copilul. Nu faci reality cu iubitul în casa mea!”. Reacția lui Gavril
DIGI FM
"Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aş fi bătut să te am". Mesajul emoționant al soției portarului Florin Niță, de ziua lui de naștere
UTV Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”
Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”