Bucuresti | 102,8FM MARC ANTHONY - 2002 - I NEED YOU (PRO FM EDIT)

Știri

Rita Ora/ Profimedia

Rita Ora, apariție incendiară la Săptămâna Modei de la Paris într-o rochie din dantelă. Artista a renunțat complet la sutien

Rita Ora a bifat încă o apariție plină de senzualitate. Artista a luat parte la Săptămâna Modei de la Paris, unde a optat pentru o ținută îndrăzneață, care i-a făcut pe fani să ofteze. 

liviu teodorescu si sotia lui

Liviu Teodorescu a devenit tătic de fetiță. Soția lui, Iulia, a adus pe lume primul copil al cuplului: "Ești o eroină!"

Liviu Teodorescu trece printr-o nouă și entuziasmantă perioadă din viața lui. Artistul a devenit tătic, la doi ani de la nunta cu Iulia, femeia pe care o iubește din perioada liceului. 

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Lidia Buble, pe scenă într-un corset transparent și cei mai scurți pantaloni din garderobă: "Am uitat să-mi pun ștrampii"

După o vacanță de două săptămâni în Italia, Lidia Buble și-a reluat seria concertelor. Cu ocazia unui spectacol la Mioveni, solista de 30 de ani și-a arătat ținuta cu care a urcat pe scenă. Una îndrăzneață, de altfel.

Madonna on social media

Ce a făcut Madonna cu o zi înainte de a fi internată în spital. Imaginile cu artista au devenit virale

Cu o zi înainte de a ajunge de urgență la spital, Madonna a fost fotografiată pe străzile din New York, Statele Unite ale Americii. Potrivit Daily Mail, ea a participat la o expoziție alături de câțiva prieteni.

xonia

Xonia, prima apariție publică după ce a fost acuzată că a condus sub influența băuturilor alcoolice: De o săptămână nu pot să mai dorm

Xonia a oferit noi declarații despre scandalul de săptămâna trecută, când a fost acuzată că a condus sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. Cântăreața, însoțită de avocata sa, a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță unde a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat. 

cristina balan

Cristina Bălan, despre viața cu trei copii. Gemenii ei de 10 ani au sindromul Down: "Ne surprind prin istețime și tenacitate"

Cristina Bălan, fostă membră a trupei Impact și câștigătoare Vocea României 2015, este, de șase luni, mama a trei copii. Aceasta a născut la sfârșitul lui 2022 o fetiță pe care a botezat-o Nadeea Sofia. Cântăreața mai are doi băieți de 10 ani, care suferă de Sindromul Down, un diagnostic pe care artista nu l-a ascuns niciodată, ba chiar l-a făcut public pentru a atrage atenția asupra tuturor persoanelor cu Down.

alexandra stan

Alexandra Stan are un iubit nou. Primele imagini cu artista și fotbalistul în vacanță

În urmă cu puțin timp, au apărut zvonuri că Alexandra Stan trăiește o poveste de dragoste cu Altay Bayindir, în vârstă de 25 de ani, portarul celor de la Fenerbahce. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a recunoscut că nu este într-o relație cu sportivul, ci doar au ieșit împreună. Cu toate acestea, artista s-a îndrăgostit totuși de un fotbalist și chiar a plecat într-o vacanță alături de el, în Grecia.

Ultimele știri

Andreea Bălan și Victor Cornea

Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea: „O hârtie nu face diferența, noi ne iubim foarte mult!”

Lora/ Foto: Facebook

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

American Express Presents BST Hyde Park: Adele

Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză

spice girls

Cum arată Mel C de la Spice Girls la 50 de ani, în costum de baie. Cântăreața are și acum un corp de atletă

beyonce (1)

Beyonce, într-o rochie minusculă la petrecerea ei de 43 de ani. Baloane colorate, înot în ocean și băuturi fine, pe o insulă privată

Concursuri

KV PROFM_FOLLOW MUNCHEN

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Munchen

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!