Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ROSA LINN - SNAP

Motivul pentru care Amna este încă singură după divorțul de Cristi Mușat: „Se trăiește mult în compromis”

Amna / Foto: Facebook
Amna / Foto: Facebook

Amna a anunțat în 2019 că s-a despărțit de Cristi Mușat, tatăl băiețelului ei de 10 ani. De atunci, artista în vârstă de 40 de ani a rămas discretă cu privire la viața sa personală, însă, recent, a vorbit în cadrul unui interviu despre experiența în relații și așteptările pe care le are de la un nou partener.

Cântăreața a explicat motivele pentru care încă nu a găsit un nou partener, vorbind deschis despre compromisurile care, în opinia sa, sunt o realitate în relațiile din zilele noastre.

Citește și: Amna a trecut printr-un episod neplăcut, în plină stradă, de față cu fiul ei: "S-a apucat să mă jignească. M-a făcut în toate felurile"

„Mie mi se pare că oamenii joacă la două capete. Foarte mult. Eu nu înțeleg. Ce îmi doresc? Claritate îmi doresc. Îmi doresc un om sănătos, psihic și fizic, liber sufletește, fără ascunzișuri”, a declarat artista.

Cântăreața a subliniat că nu dorește să piardă timp cu o persoană care nu este sinceră și asumată: „N-am cum să pierd vremea cu așa ceva. Eu consider că sunt un întreg. Dacă vrei să fii cu mine, hai să punem cărțile pe față și să fim cum trebuie să fie doi oameni normali, maturi, asumați. Sunt niște jocuri care mă îngrozesc, efectiv. Nu-mi dau seama ce se întâmplă cu omenirea. Azi așa, mâine așa. Nu mai este stabilitate și se joacă foarte mult la două capete. Se trăiește foarte mult în compromis. Iar eu nu pot”.

Citește și: Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”

Amna a vorbit și despre relația specială pe care o are cu tatăl ei, care a fost un sprijin important în momentele dificile de după divorț, relatează Libertatea. Artista a mărturisit că tatăl său a reușit să-i redea speranța atunci când se simțea descurajată. „I-am zis: ‘Eu credeam la un moment dat că o să mă reașez mai repede la casa mea. Ori sunt eu prea pretențioasă ori oamenii nu mai sunt așa de calitate în ziua de azi. Și mi-a zis: Ține minte, o femeie ca tine n-are cum să rămână singură. Te-ai ridicat și, cum e vorba, fiecare sac își are peticul lui. N-are cum să rămână așa’”.

Galerie foto

Top citite
01 Anca Țurcașiu/ Foto: Facebook
Boala de care suferă Anca Țurcașiu: „Nu există remediu”. Artista nu mai consumă carne de 34 de ani și a renunțat complet la lactate
02 Iuliana Beregoi/ Foto: Facebook
Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe Iuliana Beregoi în rochie de mireasă. Artista a împlinit de curând 20 de ani: „Te măriți?”
03 Inna/ Foto: Facebook
Inna, criticată de fani că e prea slabă. Ținuta artistei a stârnit un val de reacții în mediul online: „Nu e sănătos”
04 Antonia/ Foto: Facebook
După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”
05 Andreea Bănică și Lucian Mitrea/ Foto: Facebook
Andreea Bănică a dezvăluit secretul relației ei longevive: „Oamenii care se iubesc, se văd”. Ce spune despre soțul ei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Joker UK premiere in London - 25 Sep 2024
Lady Gaga dezvăluie că planul ei „numărul unu” este să-și întemeieze o familie cu logodnicul ei: „Sunt atât de entuziasmată!”

Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene/ Profimedia
Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene, la o lună după ce și-au confirmat relația. Imagini de la nunta spectaculoasă din Louisian

Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene, un ghid turistic specializat în tururi de mlaștină cu aligatori, într-o ceremonie surpriză organizată în Louisiana. Nunta a avut loc pe malul unui bayou din Des Allemandes, o zonă faimoasă pentru frumusețea sa sălbatică, unde Dufrene își desfășoară activitatea de ghid. Evenimentul a avut loc la doar o lună după ce relația lor a devenit publică, iar imaginile și detaliile au făcut rapid înconjurul presei.

Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”

Loredana Groza a stârnit din nou controverse în mediul online, după ce a postat o fotografie în care poartă un body care imită perfect culoarea pielii. Artista, în vârstă de 54 de ani, a surprins fanii cu această apariție inedită, mulți dintre ei crezând inițial că vedeta este dezbrăcată. Fotografia a fost distribuită pe rețelele de socializare, inclusiv pe Instagram și Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care un bărbat a angajat un detectiv particular să o urmărească pe logodnica sa: „Sunt devastat de ce a aflat”
Motivul pentru care un bărbat a angajat un detectiv particular să o urmărească pe logodnica sa: „Sunt devastat de ce a aflat”

Motivul pentru care un bărbat a angajat un detectiv particular să o urmărească pe logodnica sa: „Sunt devastat de ce a aflat”

FILM NOW Ashton Kutcher, terifiat de ce ar putea inventa Diddy pentru a scăpa de închisoare. „Se simte mințit, trădat și manipulat”
Ashton Kutcher, terifiat de ce ar putea inventa Diddy pentru a scăpa de închisoare. „Se simte mințit, trădat și manipulat”

Ashton Kutcher, terifiat de ce ar putea inventa Diddy pentru a scăpa de închisoare. „Se simte mințit, trădat și manipulat”

DIGI WORLD Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă
Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

DIGI ANIMAL WORLD Ce a găsit un bărbat când se pregătea să-și spele rufele: „Era în haine, am rămas traumatizat”
Ce a găsit un bărbat când se pregătea să-și spele rufele: „Era în haine, am rămas traumatizat”

Ce a găsit un bărbat când se pregătea să-și spele rufele: „Era în haine, am rămas traumatizat”

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Avertismentul președintelui sud-coreean pentru Kim Jong Un. „Acea zi va marca sfârşitul regimului nord-coreean
Avertismentul președintelui sud-coreean pentru Kim Jong Un. „Acea zi va marca sfârşitul regimului nord-coreean"
DIGI SPORT Ianis Hagi a primit o ofertă
Ianis Hagi a primit o ofertă "salvatoare" pe ultima sută de metri și a dat răspunsul pe loc
DIGI FM Scenă șocantă la metrou: „Ce, nu mai am voie să îmi bat nevasta?”
Scenă șocantă la metrou: „Ce, nu mai am voie să îmi bat nevasta?”
UTV Angelina Jolie a fost insotita de trei dintre cei sase copii ai sai la Festivalul de Film de la New York. Actrita a intors toate privirile la premiera filmului „Maria”
Angelina Jolie a fost insotita de trei dintre cei sase copii ai sai la Festivalul de Film de la New York. Actrita a intors toate privirile la premiera filmului „Maria”