Bucuresti | 102,8FM MIRCEA de la 10 cu MIRCEA IVAN TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”

Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia

Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, a făcut noi dezvăluiri pe rețelele de socializare în legătură cu viața ei amoroasă după divorțul de soțul ei, Sam Asghari. Artista a anunțat că nu se mai vede alături de un alt bărbat niciodată.

Spears și Asghari s-au despărțit pe 28 iulie anul trecut, invocând „diferențe ireconciliabile”, iar Sam a depus cererea de divorț la tribunalul din Los Angeles. „Singură ca naiba!!! Nu voi fi niciodată cu alt bărbat atâta timp cât voi trăi”, a scris Britney într-o postare pe Instagram, care a fost ulterior ștearsă.

Postarea, însoțită de un citat care spunea „Atitudinea ei este sălbatică, dar inima ei este de aur”, a primit peste 12.000 de aprecieri înainte de a fi ștearsă.

Citește și: Ce venituri a avut Britney Spears în 2023. O sursă a rupt tăcerea: „Nu are probleme cu banii!”

Britney și Sam au început să se întâlnească în 2016, după ce s-au cunoscut pe platoul videoclipului ei „Slumber Party”. Sam a cerut-o în căsătorie în septembrie 2021, iar cei doi s-au căsătorit pe 4 iunie anul următor, într-o ceremonie spectaculoasă la Los Angeles, la care au participat prieteni apropiați și personalități de top.

Cu toate acestea, căsnicia lor nu a durat decât 14 luni, cuplul despărțindu-se pe 28 iulie anul trecut. Conform TMZ, divorțul a fost amiabil și termenii acordului prenupțial au fost respectați. „Divorțul a fost pe cale amiabilă și contractul prenupțial nu a fost contestat”, a declarat o sursă pentru revista People. „Britney continuă să-și îndrepte atenția spre libertate și merge mai departe.”

După despărțire, au existat speculații că Britney i-ar plăti chiria lui Sam, însă surse apropiate cuplului au negat aceste zvonuri. „Speculațiile că ea este în dificultate financiară sunt false și nu are niciun contract de închiriere pentru el”, au declarat aceștia pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Fanii, îngrijorați. Britney Spears, implicată într-un incident ce aduce aminte de momentul 2007. Paramedicii, chemați la hotel

Sam Asghari a anunțat despărțirea pe rețelele de socializare, scriind: „După șase ani de dragoste și angajament unul față de celălalt, soția mea și cu mine am decis să încheiem călătoria noastră împreună. Vom păstra dragostea și respectul pe care îl avem unul pentru celălalt și îi doresc tot binele.”

În ciuda divorțului, o sursă apropiată a declarat pentru People că Britney rămâne „pozitivă, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă”. Sursa a adăugat că artista se concentrează acum pe viitor.

Sam a vorbit frumos despre Britney într-un interviu post-despărțire, afirmând: „A fost o binecuvântare să poți împărtăși viața cu cineva pentru o lungă perioadă de timp. Oamenii se despart și merg mai departe. Întotdeauna am urât când oamenii care s-au iubit odată vorbesc urât unul despre celălalt după despărțire. Eu nu voi face niciodată asta, pentru că nu am avut decât o experiență uimitoare și o viață grozavă alături de Britney, iar asta va rămâne mereu o parte din viața mea.”

Galerie foto

Top citite
01 American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. Artista a refuzat-o instant
02 Dua Lipa și Callum Turner/ Profimedia
Dua Lipa, surprinsă în ipostaze tandre cu Callum Turner. Artista și iubitul ei, relaxați într-o piscină de lux în Ibiza
03 Christina Aguilera/ Foto: Facebook
Christina Aguilera, pictorial îndrăzneț după ce și-a recuperat silueta din adolescență. Cum arată artista după ce a slăbit
04 Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Facebook
Reacția Andreei Bălan după ce a fost întrebată de ce Victor Cornea nu și-a găsit „o tânără pe măsura lui”: „E mai greu cu tinerețea”
05 Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, sfâșiată de durere. Mama și sora artistei au murit în aceeași zi: „O întorsătură tragică”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora, seducătoare într-un costum de baie minuscul în Ibiza. Artista a atras toate privirile în timp ce se relaxa în mare

Rita Ora a atras toate privirile în Ibiza, unde s-a relaxat recent într-un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidență silueta tonifiată. Cântăreața de 33 de ani a fost surprinsă ieșind din mare, după o baie răcoritoare, în timp ce purta un bikini cu șiruri foarte subțiri.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez amplifică zvonurile despre o posibilă logodnă cu Benny Blanco. Detaliu care le-a dat de gândit fanilor

Selena Gomez a amplificat speculațiile despre o posibilă logodnă cu producătorul muzical Benny Blanco, după ce a început să urmărească o agenție de planificare a nunților pe TikTok. Această mișcare aparent inocentă a fost imediat observată de fanii săi, care au răspândit zvonurile pe rețelele de socializare, alimentând speculațiile privind o posibilă căsătorie.

Machine Gun Kelly și fiica lui Casie Colson Baker/ Profimedia
Cine l-a convins pe Machine Gun Kelly să renunțe la droguri. Artistul a spus tot: „Mi-a frânt inima”

Machine Gun Kelly a făcut o mărturisire emoționantă despre momentul care l-a determinat să renunțe la droguri. Artistul, al cărui nume real este Colson Baker, a dezvăluit că fiica sa, Casie, în vârstă de 15 ani, a fost cea care l-a confruntat și l-a convins să facă schimbarea radicală în viața sa.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kate Beckinsale, în ghete cu platforme imposibile, la Festivalul de Film de la Veneția. Toate privirile au fost ațintite asupra ei
Kate Beckinsale, în ghete cu platforme imposibile, la Festivalul de Film de la Veneția. Toate privirile au fost ațintite asupra ei

Kate Beckinsale, în ghete cu platforme imposibile, la Festivalul de Film de la Veneția. Toate privirile au fost ațintite asupra ei

FILM NOW Cine este Ines de Ramon. Iubita lui Brad Pitt a fost căsătorită cu un cunoscut actor de la Hollywood
Cine este Ines de Ramon. Iubita lui Brad Pitt a fost căsătorită cu un cunoscut actor de la Hollywood

Cine este Ines de Ramon. Iubita lui Brad Pitt a fost căsătorită cu un cunoscut actor de la Hollywood

DIGI WORLD Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează
Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează "se joacă cu focul", avertizează un medic

Dieta populară care ar putea crește riscul de demență. Oamenii care o urmează "se joacă cu focul", avertizează un medic

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI24 Istoricul Allan Lichtman, considerat un „Nostradamus” al scrutinelor prezidenţiale din SUA, a prezis cine va câștiga alegerile
Istoricul Allan Lichtman, considerat un „Nostradamus” al scrutinelor prezidenţiale din SUA, a prezis cine va câștiga alegerile
DIGI SPORT
"Domnule Țiriac, ați primit pensia recalculată?" Miliardarul i-a lăsat "mască" pe toți. Ce sumă ar încasa de la stat
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale