Bucuresti | 102,8FM TWO COLORS - CYNICAL

Știri

vizual_DIGI_

RCS & RDS devine Digi Romania

Începând din data de 15 mai 2024, RCS & RDS, unul dintre principalii furnizori de servicii convergente de comunicații electronice din România, anunță schimbarea denumirii companiei în Digi Romania.

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Lidia Buble, într-un top extrem de decoltat. Val de reacții în mediul online: „Cea mai frumoasă femeie”

Lidia Buble a bifat o nouă apariție în mediul online, care i-a uimit pe utilizatorii. Într-o postare pe contul său de Instagram, artista și-a arătat bustul într-un top extrem de decoltat.

*EXCLUSIVE* Katy Perry and Orlando Bloom enjoy family brunch in Beverly Hills

Katy Perry și Orlando Bloom, doi părinți care își adoră fetița. Imagini rare din viața de zi cu zi a celor două staruri

Katy Perry și Orlando Bloom s-au bucurat de câteva momente în aer liber, la un brunch de Ziua Mamei, împreună cu fiica lor, Daisy (3 ani).

Britney Spears/  Profimedia

Ce venituri a avut Britney Spears în 2023. O sursă a rupt tăcerea: „Nu are probleme cu banii!”

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, a câștigat anul trecut nu mai puțin de 40 de milioane de dolari. Informația a ieșit la iveală la scurt timp de când s-a vehiculat că aceasta ar fi în pericol de a ajunge în impas din cauza banilor.

Taylor Kinney

Fostul logodnic al lui Lady Gaga s-a căsătorit. Femeia care l-a cucerit este mai tânără decât el cu 15 ani

Taylor Kinney, fostul logodnic al cântăreței Lady Gaga, s-a căsătorit cu iubita lui, un model pe nume Ashley Cruger. Evenimentul vine la opt ani de la separarea de artistă.

Cher/ Profimedia

Cher arată uimitor la 77 de ani. Artista a atras toate privirile la un eveniment din Los Angeles, într-o salopetă decupată

Cher, renumita cântăreață în vârstă de 77 de ani, a strălucit pe covorul roșu la premiera documentarului „Bob Mackie: Naked Illusion”, purtând o ținută uluitoare. Vedeta a apărut la evenimentul din Los Angeles într-o salopetă neagră, cu decupaje îndrăznețe. 

alexandra stan

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă pe care speră să o audă peste tot vara aceasta, mai ales în cluburile din străinătate. Pentru a completa melodia "Bambola" cu ceva aparte, blonda a făcut și un dans special pe refren și a postat scurtul filmuleț în care-și arată mișcările.

Ultimele știri

Katy Perry and Orlando Bloom Attend American Idol Season Finale After Party as Katy Bids Farewell After 7 Years as Judge!

Katy Perry, într-o ținută aurie, transparentă, de mână cu Orlando Bloom. Artista, în lacrimi la ultima ediție Idol în calitate de jurat

cassie si sean combs diddy (1)

Diddy a recunoscut că a bătut-o pe fosta lui iubită, Cassie, după ce imagini șocante au apărut public: "Sunt dezgustat și acum"

Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha/ Foto: Instagram

Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la început”

Celine Dion

Celine Dion are 13 frați și surori. Cum arată familia ei, care i-a insuflat dragostea pentru muzică

anoniamain

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Concursuri

PROFM_FOLLOW24_KV copy

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Lisabona

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!