Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU KAMRAD - I BELIEVE

Liam Payne avea „cocaină roz” în organism la momentul decesului. Cântărețul britanic a căzut de la etaj

Liam Payne/ Profimedia
Liam Payne/ Profimedia

Fostul cântăreţ al trupei One Direction Liam Payne avea în organism mai multe droguri, inclusiv cocaină crack şi metamfetamină, atunci când a căzut în gol de la balconul unui hotel din Argentina, potrivit unor surse argentiniene anonime, familiarizate cu primele rapoarte toxicologice, scrie The Guardian.

Cântăreţul britanic şi fostul membru One Direction a murit săptămâna trecută, la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul al treilea al unei camere de hotel din Buenos Aires, relatează News.ro.

ABC News şi TMZ au scris că un cocktail de droguri numit „cocaină roz” - care conţine metamfetamină, ketamină şi MDMA - a fost găsit în timpul unei autopsii parţiale, împreună cu cocaină crack şi benzodiazepină. Ambele publicaţii au citat surse anonime familiarizate cu testele preliminare.

Associated Press a relatat că un oficial anonim a declarat că raportul toxicologic preliminar sugerează dovezi ale expunerii la cocaină, dar a subliniat că aceste rezultate iniţiale nu oferă o citire exactă a cantităţii de cocaină care circula în sângele său atunci când a murit.

Citește și: Fosta lui Liam Payne, primele declarații după moartea artistului. Cei doi și-ar fi reluat legătura ​​cu doar câteva săptămâni înainte

Rezultatele toxicologice finale nu sunt aşteptate să fie făcute publice decât peste câteva săptămâni.

Associated Press a relatat că oficialul a vorbit sub condiţia anonimatului, deoarece nu a fost autorizat să informeze jurnaliştii. Raportul preliminar a fost prezentat pe larg luni în presa locală.

Procuratura din Argentina investighează cazul, care nu este neobişnuit atunci când o moarte este bruscă sau neaşteptată.

Autopsia lui Payne a concluzionat că leziunile traumatice care i-au cauzat decesul au fost consecvente cu căderea sa de la fereastra hotelului de la trei etaje. Procurorii au exclus orice altă persoană implicată.

Citește și: Imaginile durerii. Tatăl lui Liam Payne, la "altarul" creat de fani în memoria fiului său, la hotelul unde solistul a murit

Anchetatorii argentinieni au găsit ceea ce păreau a fi stupefiante şi alcool împrăştiate printre obiectele sparte şi mobila din camera de hotel a lui Payne, ceea ce a determinat procuratura să presupună că Payne a suferit o cădere nervoasă cauzată de abuzul de substanţe în momentul căderii sale. Procurorul a declarat că Payne ar fi căzut într-o stare de „inconştienţă semi sau totală”.

Galerie foto

Top citite
01 Danielle Peazer și Liam Payne/ Profimedia
Fosta lui Liam Payne, primele declarații după moartea artistului. Cei doi și-ar fi reluat legătura ​​cu doar câteva săptămâni înainte
02 tatal lui liam payne (9)
Imaginile durerii. Tatăl lui Liam Payne, la "altarul" creat de fani în memoria fiului său, la hotelul unde solistul a murit
03 Liam Payne
Filmul ultimelor clipe din viața lui Liam Payne. Cuvintele pe care i le-a spus unei tinere înainte să moară: „A fost tulburător”
04 rita ora si liam payne
Rita Ora a izbucnit în lacrimi pe scenă, la piesa ei și a lui Liam Payne, la câteva ore de la moartea solistului: "Nu pot să cânt asta"
05 Liam Payne seen here performing at the Torino's Olympic Stadium, Liam tragically died when he fell from the balcony at Casa Sur Hotel Palermo in Buenos Aires, Argentina
Foștii colegi din 1D, devastați de pierderea lui Liam Payne. Harry Styles: Cea mai mare bucurie a sa era să-i facă fericiţi pe ceilalți
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Liam Payne seen here performing at the Torino's Olympic Stadium, Liam tragically died when he fell from the balcony at Casa Sur Hotel Palermo in Buenos Aires, Argentina
Poliția: Liam Payne a murit în urma căderii

Muzicianul britanic Liam Payne, fost membru al grupului One Direction, decedat miercuri după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, în Argentina, a suferit multiple traume şi a murit în urma căderii, a anunţat poliţia.

Niall Horan și Liam Payne
Momentul audiției lui Liam Payne la X Factor, viral după moartea lui. La 14 ani își încerca norocul la tv, la 16 era în One Direction

Liam Payne, unul dintre cei cinci membri ai trupei de succes One Direction, a murit la numai 31 de ani. Acesta a căzut de la etajul trei ai hotelului la care era cazat în Buenos Aires. Liam Payne a cunoscut celebritatea de foarte tânăr. La 14 ani debuta pe scena X Factor UK, iar doi ani mai târziu intra în formația care i-a adus faima.

Liam Payne and Maya Henry leaving Laylow together
Liam Payne era copleșit de problemele pe care le avea cu fosta logodnică. Ce s-a întâmplat între el și Maya Henry

Vestea că Liam Payne s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet pentru fani din toate colțurile lumii, iar acum ies la iveală noi detalii despre momentele dificile prin care trecea fostul membru al trupei „One Direction”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce mănâncă Monica Anghel după ce a slăbit 40 de kg.
Ce mănâncă Monica Anghel după ce a slăbit 40 de kg. "Mâncam prost, oricând. Nu-mi mai plac combinațiile"

Ce mănâncă Monica Anghel după ce a slăbit 40 de kg. "Mâncam prost, oricând. Nu-mi mai plac combinațiile"

FILM NOW N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului:
N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

DIGI WORLD Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate:
Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

DIGI ANIMAL WORLD O femeie a fost al un pas să fie înghițită de un piton, în propria sa locuință. Aceasta a fost salvată după două ore
O femeie a fost al un pas să fie înghițită de un piton, în propria sa locuință. Aceasta a fost salvată după două ore

O femeie a fost al un pas să fie înghițită de un piton, în propria sa locuință. Aceasta a fost salvată după două ore

DIGI LIFE Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
DIGI SPORT Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni
Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni
DIGI FM Discursul viral al unei femei din Republica Moldova care i-a pus la colț pe rusofili. Tudori Chirilă: „Cel mai bun monolog!”
Discursul viral al unei femei din Republica Moldova care i-a pus la colț pe rusofili. Tudori Chirilă: „Cel mai bun monolog!”
UTV Liam Payne avea „cocaina roz” in organism la momentul decesului
Liam Payne avea „cocaina roz” in organism la momentul decesului