Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE JAMES CARTER - TOMORROW (NEW PW)

Fosta lui Liam Payne, primele declarații după moartea artistului. Cei doi și-ar fi reluat legătura ​​cu doar câteva săptămâni înainte

Danielle Peazer și Liam Payne/ Profimedia
Danielle Peazer și Liam Payne/ Profimedia

Danielle Peazer, fosta iubită a lui Liam Payne, a făcut primele declarații publice după moartea tragică a artistului, dezvăluind că cei doi și-ar fi reluat legătura cu doar câteva săptămâni înainte de decesul acestuia. Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit în mod neașteptat la vârsta de 31 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires. Evenimentul a șocat lumea muzicii și a generat o avalanșă de omagii din partea fanilor și colegilor din industrie.

Danielle, care a avut o relație cu Liam între 2010 și 2012, a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant însoțit de fotografii cu cei doi din perioada în care formau un cuplu. În mesaj, ea a dezvăluit că Liam a contactat-o recent pentru a-și exprima fericirea pentru viața ei personală, în special pentru faptul că și-a găsit dragostea cu actualul ei partener, Sonny, și pentru venirea pe lume a fiicei lor, Mia.

Citește și: Filmul ultimelor clipe din viața lui Liam Payne. Cuvintele pe care i le-a spus unei tinere înainte să moară: „A fost tulburător”

„Îți mulțumesc că mi-ai trimis un mesaj acum câteva săptămâni, în care îți exprimai bucuria pentru mine. Este ceva ce voi prețui pentru totdeauna”, a scris Danielle.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ea a continuat să reflecteze asupra legăturii lor și a impactului pe care Liam l-a avut asupra vieții sale: „Îți mulțumesc că m-ai învățat despre importanța stabilirii limitelor și despre cum să-mi protejez inima. Deși a fost adorat de milioane de oameni ca muzician, Liam a fost, în primul rând, un fiu, un frate și un tată devotat.”

Danielle a menționat, de asemenea, durerea pe care o resimte pentru fiul lui Liam, Bear, în vârstă de șapte ani, născut din relația artistului cu cântăreața Cheryl. „Gândul că Bear va crește fără tatăl său este sfâșietor și nedrept. În aceste momente grele, îmi îndrept toată dragostea și sprijinul către familia lui Liam, în special către părinții, surorile și fiul său.”

Citește și: Foștii colegi din 1D, devastați de pierderea lui Liam Payne. Harry Styles: Cea mai mare bucurie a sa era să-i facă fericiți pe ceilalți

Pe lângă omagiul său emoționant, Danielle a subliniat dificultățile cu care s-a confruntat în ultimele zile din cauza comentariilor negative primite în mediul online. Ea a spus că a avut nevoie de timp pentru a procesa vestea și că a ales să se retragă temporar de pe rețelele de socializare pentru a-și gestiona durerea în privat: „Este o perioadă sfâșietoare, iar aceste zile au fost și mai dificile din cauza abuzurilor primite online. Încerc să îmi fac timp să procesez tot ce s-a întâmplat, dar nu mă simt suficient de puternică mental pentru a face față acestei realități.”

Danielle a încheiat mesajul cu un mulțumesc sincer adresat celor care i-au oferit sprijin în această perioadă dificilă: „Sunt profund recunoscătoare pentru toate mesajele și apelurile de susținere. Ați fost alături de mine într-un mod care înseamnă mai mult decât veți ști vreodată.”

Moartea lui Liam Payne a generat reacții puternice și din partea altor persoane apropiate artistului. Cheryl, mama fiului său, Bear, a publicat și ea un mesaj emoționant pe Instagram, în care a vorbit despre durerea pe care o simte după pierderea fostului ei partener.

Citește și: Momentul audiției lui Liam Payne la X Factor, viral după moartea lui. La 14 ani își încerca norocul la tv, la 16 era în One Direction

„Încerc să fac față acestui eveniment devastator și să-mi găsesc forța pentru a naviga prin propria mea durere. Liam nu a fost doar o celebritate, ci un tată și un prieten drag. Gândul că Bear nu-și va mai vedea niciodată tatăl este ceva cu care este extrem de greu să mă împac.”

Cheryl și Liam s-au întâlnit pentru prima dată în 2008, în timpul emisiunii X Factor, dar relația lor a început abia în 2016. Cei doi au fost împreună timp de doi ani și și-au întâmpinat fiul în martie 2017. În ciuda despărțirii lor, Cheryl a subliniat cât de important a fost Liam în viața ei și cât de devastatoare este pierderea sa.

Galerie foto

Top citite
01 tatal lui liam payne (9)
Imaginile durerii. Tatăl lui Liam Payne, la "altarul" creat de fani în memoria fiului său, la hotelul unde solistul a murit
02 Liam Payne
Filmul ultimelor clipe din viața lui Liam Payne. Cuvintele pe care i le-a spus unei tinere înainte să moară: „A fost tulburător”
03 rita ora si liam payne
Rita Ora a izbucnit în lacrimi pe scenă, la piesa ei și a lui Liam Payne, la câteva ore de la moartea solistului: "Nu pot să cânt asta"
04 Liam Payne seen here performing at the Torino's Olympic Stadium, Liam tragically died when he fell from the balcony at Casa Sur Hotel Palermo in Buenos Aires, Argentina
Foștii colegi din 1D, devastați de pierderea lui Liam Payne. Harry Styles: Cea mai mare bucurie a sa era să-i facă fericiţi pe ceilalți
05 Liam Payne seen here performing at the Torino's Olympic Stadium, Liam tragically died when he fell from the balcony at Casa Sur Hotel Palermo in Buenos Aires, Argentina
Poliția: Liam Payne a murit în urma căderii
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Niall Horan și Liam Payne
Momentul audiției lui Liam Payne la X Factor, viral după moartea lui. La 14 ani își încerca norocul la tv, la 16 era în One Direction

Liam Payne, unul dintre cei cinci membri ai trupei de succes One Direction, a murit la numai 31 de ani. Acesta a căzut de la etajul trei ai hotelului la care era cazat în Buenos Aires. Liam Payne a cunoscut celebritatea de foarte tânăr. La 14 ani debuta pe scena X Factor UK, iar doi ani mai târziu intra în formația care i-a adus faima.

Liam Payne and Maya Henry leaving Laylow together
Liam Payne era copleșit de problemele pe care le avea cu fosta logodnică. Ce s-a întâmplat între el și Maya Henry

Vestea că Liam Payne s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet pentru fani din toate colțurile lumii, iar acum ies la iveală noi detalii despre momentele dificile prin care trecea fostul membru al trupei „One Direction”.

eBay & GBK Brand Bar Pre-Oscar Luxury Lounge
Mama artistului Harry Styles, mesaj emoționant la câteva ore după moartea lui Liam Payne

Mama artistului Harry Styles i-a adus un omagiu emoționant lui Liam Payne, la câteva ore după moartea tragică a fostului star de la One Direction la doar 31 de ani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”
Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

FILM NOW N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului:
N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

DIGI WORLD Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate:
Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale
Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

DIGI LIFE Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
DIGI SPORT ”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării
DIGI FM Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
Pepe, reacție după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu avocatul Adrian Cuculiș și cu Ibrahim: „Mă interesează copiii!”
UTV Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor
Cum i-au raspuns fetele de la Pebbles and TamTam Erikai Isac, dupa ce a recunoscut ca s-a inspirat din piesa lor