Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC MARC ANTHONY - 2002 - IVE GOT YOU (PRO FM EDIT)

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry și Orlando Bloom formează un cuplu de mai bine de șapte ani, însă relația lor nu a fost lipsită de probleme, cei doi despărțindu-se pentru o perioadă scurtă în 2017. „A fost un an greu”, recunoaște artista acum, când a decis să facă mărturisiri despre acel moment dificil.

Perry și Bloom, care au împreună o fetiță pe nume Daisy Love, s-au despărțit în 2017, pentru că el „nu era interesat de o relație pasageră, iar ea trebuia să-și rezolve niște probleme. În cadrul podcastului „Call Her Daddy”, Perry a vorbit despre acel moment, mărturisind: „Nu am fost cu adevărat într-o relație încă din prima zi. El a fost, pentru că tocmai trecuse printr-o perioadă lungă de celibat și își stabilise intențiile. Eu tocmai ieșisem dintr-o relație și simțeam că nu mai pot face asta. Trebuia să înot în alt „iaz”, dar am avut nevoie de multă muncă interioară”.

Citește și: Petrecăreața Katy Perry. A făcut furori în cea mai scurtă fustă, o bustieră decupată și cizme cu toc, într-un club din WH

Amintindu-și momentul în care Orlando s-a întors de la acel retreat, ea a spus: „A fost acolo și nu ne mai jucam de-a șoarecele și pisica. Iar eu eram ceva de genul: „Asta e plictisitor. Merg mai departe”. Eram atât de obișnuită cu acest joc de atracție-respingere, pentru că, odată ce îl ai, e greu să renunți”, a mai spus ea.

Orlando și Katy au petrecut apoi un „an foarte greu” despărțiți, înainte ca interpreta piesei „Woman’s World” să decidă să meargă și ea la acel retreat, care i-a schimbat complet viața.

katy perry si orlando bloom

Katy Perry și Orlando Bloom / Foto: Profimedia

„În cele din urmă, am mers la Hoffman spre sfârșitul acelui an în care am fost despărțiți și am primit instrumentele necesare. Vorbeam aceeași limbă. Aș fi moartă fără asta. Nu aș fi pe această planetă fără acel proces și fără meditație. Pentru că zgomotul devenise atât de puternic”, a mai dezvăluit artista.

„M-a ajutat să-mi reconfigurez modul în care gândesc, m-a ajutat să-mi conectez mintea la inimă”, a mai precizat artista care a subliniat, de asemenea, că în urma acelui retreat ea a ajuns să înțeleagă că Bloom „este bărbatul potrivit pentru ea”.

Citește și: Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

Cum s-a îndrăgostit Orlando Bloom de Katy Perry

Într-un interviu recent, cu Alex Cooper, Katy a fost întrebată dacă preferă un tip anume de bărbați.

„Ce pot să spun e că nu mai sunt atrasă de narcisişti”, a declarat vedeta din Santa Barbara.

În aprilie, Orlando a vorbit despre cum s-a „îndrăgostit” de Katy, la podcastul „What Now? With Trevor Noah”.

„Unul dintre lucrurile de care m-am îndrăgostit de Katy– ea urăște când spun asta, așa că trebuie să fiu atent– dar muzica ei era peste tot, nu?” și-a amintit actorul din Pirații din Caraibe. „Când am apărut eu în viața ei, era la fiecare post de radio, dar eu nu eram conștient de muzica asta– nu era ceea ce ascultam eu”, a recunoscut el.

„Dar m-am îndrăgostit de Katheryn, această fată din Santa Barbara – și, apropo, de părinți, pastori, care au trăit din bonuri de mâncare. Nu vorbim de acel Montecito fermecător”, a remarcat el.

Katy a vorbit la rândul ei despre faptul că a crescut într-o familie săracă, dependentă de băncile alimentare.

Orlando a fost educat la internat în Anglia, înainte de a obține rolul din Stăpânul Inelelor care i-a adus faima.

El a adăugat: „Știi, nu aș schimba viața asta pentru nimic, chiar și atunci când uneori mă gândesc: Cum facem asta, cum mergem mai departe? Pentru că avem aceste daouă cariere și vieți uriașe, iar ale ei se simt uneori ca un întreg univers”.

Anterior, Perry a fost căsătorită cu controversatul Russell Brand, în perioada 2010-2012.

Galerie foto

Top citite
01 mario fresh si alexia eram
Mario Fresh, despre piesa "Nu plânge", despre care s-a spus că a scris-o după despărțirea de Alexia Eram: "Inspirată din viața mea"  
02 Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani
03 Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, într-o pereche de pantaloni scurți și o jachetă minusculă. Artista și-a etalat cu mândrie talia de viespe
04 Katy Perry și Doechii, pe scena MTV Video Music Awards, 2024/ Profimedia Images
Katy Perry, criticată dur pentru reprezentația de la MTV Video Music Awards 2024: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”
05 orlando, katy
O zi obișnuită din viața lor. Orlando Bloom, fericit cu fețița lui pe umeri. Katy Perry, în haine lejere, la o gustare pe stradă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Katy Perry Shows Off Slim Physique Stepping Out to Party in West Hollywood!
Petrecăreața Katy Perry. A făcut furori în cea mai scurtă fustă, o bustieră decupată și cizme cu toc, într-un club din WH

Katy Perry și-a sărbătorit noul album cu o petrecere nebună în West Hollywood. Logodnica lui Orlando Bloom a fost magnet de priviri într-o ținută în care a debordat senzualitate.

Theo Rose/ Foto: Facebook
Theo Rose, adevărul despre despărțirea de fostul iubit: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Theo Rose, cunoscută pentru sinceritatea sa, a împărtășit recent o amintire amuzantă din perioada adolescenței, legată de prima sa relație de iubire. Artista a povestit pe rețelele de socializare despre momentul în care s-a despărțit de primul ei iubit, care încerca să o manipuleze în diverse moduri.

Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, investigată pentru posibile daune aduse mediului dunelor spaniole, în timp ce filma pentru un videoclip

Katy Perry este investigată pentru posibile daune aduse mediului dunelor protejate din S'Espalmador, după lansarea videoclipului pentru noul ei single „Lifetimes”, care a fost filmat în Ibiza.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”
Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

FILM NOW Joseph Baena, fiul ilegitim al lui Arnold Schwarzenegger, a dezvăluit de ce nu a luat numele de familie al tatălui său celebru: „Am vrut să fac lucrurile pe cont propriu!”
Joseph Baena, fiul ilegitim al lui Arnold Schwarzenegger, a dezvăluit de ce nu a luat numele de familie al tatălui său celebru: „Am vrut să fac lucrurile pe cont propriu!”

Joseph Baena, fiul ilegitim al lui Arnold Schwarzenegger, a dezvăluit de ce nu a luat numele de familie al tatălui său celebru: „Am vrut să fac lucrurile pe cont propriu!”

DIGI WORLD O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă deloc. Când devine cafeaua periculoasă pentru sănătate

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT
"Telenovela" s-a încheiat: divorțează! I-a cerut jumătate din avere, după ce a făcut doi copii cu amanta
DIGI FM
"Dacă îi dau fetele 2 săptămâni, nu știe ce să facă cu ele". Pepe, în conflict cu fosta soție pentru custodia fiicelor care au rămas la el
UTV Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram
Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram