Bucuresti | 102,8FM MARC ANTHONY - 2002 - I NEED YOU (PRO FM EDIT)

Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

Katy Perry
Katy Perry / Getty Images

Katy Perry, celebra cântăreață în vârstă de 39 de ani, a reușit să întoarcă privirile tuturor atunci când a ajuns la studiourile BBC din Londra, pentru o apariție în cadrul emisiunii „The One Show”.

În vârstă de 39 de ani, cântăreața, care a slăbit drastic în ultimele luni, a arătat perfect într-o fustă lungă, din dantelă, pe care a asortat-o cu un body gri, din bumbac. Părul lung i-a căzut lejer pe spate, iar în ceea ce privește machiajul ea a mizat pe unul simplu.

Katy Perry

Katy Perry / Profimedia Images

De asemenea, ținuta ei a fost completată de niște cizme, iar ochelarii de soare nu i-au lipsit.

Katy Perry

Katy Perry / Profimedia Images

Citește și: Momentul când Katy Perry se sărută cu un fan în club, în timp ce împarte băuturi alcoolice tuturor. Imaginile au devenit virale

În cadrul apariției în emisiunea ”One Show”, ea a dezvăluit că fiica ei, Daisy Dove, a fost cea care a inspirat-o să realizeze cel mai nou single - Lifetimes, care nu a fost apreciat de critici.

Cântăreața, care o are pe Daisy Dove din relația cu logodnicul ei, Orlando Bloom, a dezvăluit că noul ei cântec a luat naștere dintr-un schimb de replici pe care îl are cu Daisy în fiecare seară.

„‘Lifetimes’ este un cântec pe care l-am scris inspirată de fiica mea. Evident, îi spun „Te iubesc” înainte să meargă la culcare în fiecare seară, dar am început să-i spun ‘Mă vei găsi în fiecare viață?’ și ea spune ‘Da’”, a dezvăluit artista, care și-a amintit și un obicei simpatic pe care îl are cu fiica ei. „Cel mai frumos lucru este că am fost în toată Europa în vara asta, am fost pe multe plaje, iar eu am cumpărat o grămadă de monede de ciocolată aurii. Când construim castele de nisip, le ascund în timp ce ea nu este atentă, iar apoi le găsește, adoră acest obicei”.

Galerie foto

Citește și: Dezvăluiri despre Katy Perry, după ce a fost acuzată că a folosit Ozempic ca să slăbească. Cum a reușit să-și recapete silueta

Recent, Katy Perry a fost în centrul atenției după ce s-a speculat că ar fi folosit Ozempic, un medicament pentru slăbit. Speculațiile despre pierderea în greutate au apărut după ce aceasta a postat fotografii în care purta un bikini alb pentru a-și promova revenirea în muzică. Cu toate acestea, o sursă apropiată a dezvăluit pentru DailyMail.com că noul său aspect este rezultatul adoptării dietei și rutinei de exerciții fizice ale logodnicului ei, Orlando Bloom.

Katy Perry, disperată să-și salveze noul album

Surse din industrie susțin că Perry este într-o criză și căută frenetic soluții pentru a-și redresa cariera muzicală. Single-ul său de revenire, lansat joia trecută, nu a reușit să impresioneze și a fost criticat pentru lipsa de originalitate, dar și pentru colaborarea cu Dr. Luke, un producător controversat.

„A fost nebună să creadă că o colaborare cu Dr. Luke e o idee bună. Ea nu a ascultat de nimeni”, a declarat sursa citată de Daily Mail. 

„În loc să se concentreze și să creeze artă, ea a scos ceva care sună ca și cum ar fi o melodie de pe un album al ei din 2010”.

Top citite
01 orlando, katy
O zi obișnuită din viața lor. Orlando Bloom, fericit cu fețița lui pe umeri. Katy Perry, în haine lejere, la o gustare pe stradă
02 Katy Perry Shows Off Slim Physique Stepping Out to Party in West Hollywood!
Petrecăreața Katy Perry. A făcut furori în cea mai scurtă fustă, o bustieră decupată și cizme cu toc, într-un club din WH
03 Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, investigată pentru posibile daune aduse mediului dunelor spaniole, în timp ce filma pentru un videoclip
04 katy perry si orlando bloom (1)
Katy Perry și Orlando Bloom, senzații tari în vacanță. Au sărit din elicopterul lui Jeff Bezos în mare, ținându-se de mână
05 EXCLUSIVE: Katy Perry Dances To The Macarena As She Makes An Appearance At A Nightclub In Barcelona - 21 Jul 2024
Katy Perry a dansat Macarena într-un club din Barcelona. Artista, purtată de fani pe brațe
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Momentul când Katy Perry se sărută cu un fan în club, în timp ce împarte băuturi alcoolice tuturor/ Foto: Instagram
Momentul când Katy Perry se sărută cu un fan în club, în timp ce împarte băuturi alcoolice tuturor. Imaginile au devenit virale 

Katy Perry a schimbat scena cu ringul de dans în acest weekend, petrecând cu fanii la clubul La Terrrazza din Barcelona. Creatoarea hit-ului „Dark Horse”, în vârstă de 39 de ani, a împărtășit un videoclip pe Instagram care documentează întreaga seară din club, artista fiind văzută dansând într-o rochie de dantelă albă semi-transparentă.

Katy Perry în vacanță în Saint-Tropez alături de Orlando Bloom/ Profimedia
Katy Perry, o nouă apariție pe plaja din St Tropez. Artista și-a etalat silueta în timp ce se distra cu fiica sa, Daisy 

Katy Perry a atras toate privirile în vacanța sa recentă în St-Tropez, unde a fost surprinsă alături de logodnicul său, Orlando Bloom, și fiica lor, Daisy. Cântăreața în vârstă de 39 de ani și actorul britanic de 47 de ani s-au bucurat de o zi relaxantă pe plaja din sudul Franței, unde Katy a impresionat în costumul său de baie mov.

Katy Perry și Orlando Bloom
Katy Perry și Orlando Bloom, hârjoneală în mare, la St. Tropez. Ea, în costum de baie, el a preferat să stea acoperit

După ce au fost în Sardinia alături de fiica lor, Katy Perry și Orlando Bloom și-au mutat cartierul general în St. Tropez.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale