Bucuresti | 102,8FM HADDAWAY - 1993 - WHAT IS LOVE

Johnny Depp și Will Smith, alături de Andrea Bocelli. Imagini rare din culisele concertului aniversar al starului italian

bocelli (1)
Andrea Bocelli, alături de prietenii săi de la Hollywood. Profimedia

Johnny Depp a cântat împreună cu Andrea Bocelli, în timpul concertului aniversar prin care artistul italian (65 de ani) a sărbătorit 30 de ani de carieră. Pe scenă au mai urcat și Ed Sheeran, Will Smith și Russell Crowe. Imagini unice din culise au fost surprinse în mai multe clipuri distribuite pe Instagram Stories.

Starul din „Donnie Brasco”, în vârstă de 61 de ani, i-a fost alături lui Andrea, la Teatro del Silenzio, în Lajatico, orașul natal al lui Bocelli. În timpul momentului lor artistic, i-au adus un omagiu regretatului Jeff Beck, interpretând „En Aranjuez Con Tu Amor”, o melodie pe care cei trei au cântat-o inițial în 2020, când Depp și Jeff l-au vizitat ​​pe Andrea, conform TMZ, scrie Daily Mail.

La acea vreme, trio-ul a înregistrat respectiva sesiune muzicală. Legendarul chitarist rock a murit pe 10 ianuarie 2023 la vârsta de 78 de ani. Decesul său l-a devastat pe Johnny Depp.

La evenimentul „Andrea Bocelli 30: The Celebration”, care s-a întins pe parcursul a trei nopți, au fost prezenți și Ed Sheeran, Will Smith, Russell Crowe și Laura Pausini, printre alții. Andrea a arătat elegant ca întotdeauna, într-un costum cu papion.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Galerie foto

Johnny și-a arătat respectul față de Bocelli, supranumit de fani și „Vocea Italiei”, sărutându-i mâna în timp ce îl saluta, într-un clip realizat înainte de concert. 

andrea (17)

Johnny Depp, Andrea Bocelli. Foto: Instagram Stories Andrea Bocelli

Depp s-a lăsat fotografiat și alături de fiica lui Andrea, Virginia Bocelli. De asemenea, a pozat și pentru o imagine de grup cu Andrea, Virginia, Ed, Russell, Will și fiul acestuia, Jaden Smith.

andrea (13)

Ed Sheeran, Will Smith, Russell Crowe, Johnny Depp, Andrea Bocelli. Foto: Instagram Stories Andrea Bocelli

Marți, Johnny și Will au fost fotografiați împreună la bordul unui iaht, în timp ce ambii se îndreptau către evenimentul lui Bocelli.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Top citite
01 Taylor Swift Andrea Bocelli
Andrea Bocelli susține că i-ar plăcea să colaboreze cu Taylor Swift pentru a-și impresiona fiica: „Ar putea fi grozav!”
02 Andrea Bocelli
De ce este orb Andrea Bocelli. Cum citește partiturile
03 *EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.
Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni
04 andrea bocelli si matteo bocelli (6)
VIDEO Andrea Bocelli și fiul lui cel mic, moment emoționant pe scena galei Oscar 2024, în memoria Tinei Turner și a lui Matthew Perry
05 Johnny Depp
Johnny Depp, succes total după ce a câștigat procesul cu Amber Heard. Starul de la Hollywood va scoate un album cu Jeff Beck
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Johnny Depp. Foto: Getty Images
Noua femeie din viața lui Johnny Depp? „I-a strecurat numărul de telefon printre corzile chitarei actorului”

Johnny Depp este asociat romantic cu starul „Made In Chelsea”, Sophie Hermann, scrie Daily Mail. Actorul în vârstă de 57 de ani s-ar întâlni cu celebrul model german (33 de ani).

"Worlds, Galaxies, And Universes: Live Action At The Walt Disney Studios" Presentation At Disney's D23 EXPO 2015
Imagine rară cu fiul lui Johnny Depp. Jack, fotografiat alături de iubita sa, un model francez în vogă

andrea bocelli matteo bocelli
Imagini rare cu Andrea Bocelli și superba lui soție, la plajă. Cum arată Veronica

Povestea de iubire a tenorului Andrea Bocelli, în varstă de 61 de ani, și a soției sale, Veronica Berti, de 36 de ani, pare ruptă dintr-un roman.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kate Middleton, dispusă să intervină în drama dintre Harry și William, deși e bolnavă: „E foarte îngrijorată de ceea ce a aflat!”
Kate Middleton, dispusă să intervină în drama dintre Harry și William, deși e bolnavă: „E foarte îngrijorată de ceea ce a aflat!”

Kate Middleton, dispusă să intervină în drama dintre Harry și William, deși e bolnavă: „E foarte îngrijorată de ceea ce a aflat!”

FILM NOW Privirea lui spune totul. Antonio Banderas, fermecat de iubita sa, Nicole Kimpel, pe covorul roșu la Veneția
Privirea lui spune totul. Antonio Banderas, fermecat de iubita sa, Nicole Kimpel, pe covorul roșu la Veneția

Privirea lui spune totul. Antonio Banderas, fermecat de iubita sa, Nicole Kimpel, pe covorul roșu la Veneția

DIGI WORLD Cum a reușit o bunică de 89 de ani să supraviețuiască cinci zile în pădure, în Alpi, după ce a căzut într-o râpă, în timp ce culegea ciuperci
Cum a reușit o bunică de 89 de ani să supraviețuiască cinci zile în pădure, în Alpi, după ce a căzut într-o râpă, în timp ce culegea ciuperci

Cum a reușit o bunică de 89 de ani să supraviețuiască cinci zile în pădure, în Alpi, după ce a căzut într-o râpă, în timp ce culegea ciuperci

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro
Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro
DIGI24 Găștile criminale au aruncat vestul Europei în haos: cocaină, răpiri, tortură și asasinate la comandă (Wall Street Journal)
Găștile criminale au aruncat vestul Europei în haos: cocaină, răpiri, tortură și asasinate la comandă (Wall Street Journal)
DIGI SPORT Țiriac a rămas ”mască”! Ce l-a rugat Popovici la evenimentul la care a primit două mașini: ”Nu vă supărați” / ”Cum adică?”
Țiriac a rămas ”mască”! Ce l-a rugat Popovici la evenimentul la care a primit două mașini: ”Nu vă supărați” / ”Cum adică?”
DIGI FM Ce pensie primește Ion Țiriac. Motivul pentru care aceasta nu s-a schimbat după recalculare
Ce pensie primește Ion Țiriac. Motivul pentru care aceasta nu s-a schimbat după recalculare
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale