Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ADI - VREAU (NEW PW)

Janet Jackson, despre momentul când a avut un accident vestimentar în timp ce cânta în fața Reginei Elisabeta: „Nu mi-a venit să cred”

Janet Jackson/ Profimedia
Janet Jackson/ Profimedia

Janet Jackson a rememorat un moment penibil din cariera sa, când a avut parte de un accident vestimentar în timpul unei reprezentații pentru Regina Elisabeta. Într-un interviu acordat pentru British Vogue, celebra cântăreață a povestit cum pantalonii săi s-au rupt în timpul unei performanțe iconice din anii '90, când interpreta piesa „Rhythm Nation” în fața monarhului britanic.

Janet, în vârstă de 58 de ani, este cunoscută pentru numeroasele momente memorabile din cariera sa, printre care și controversatul incident de la Super Bowl din 2004, când a dezvăluit accidental pieptul în timpul unui spectacol live. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că a avut parte de un alt moment stânjenitor, cu mult înainte de acel eveniment, chiar în fața Reginei Elisabeta.

Citește și: Janet Jackson, dezvăluiri neașteptate la 15 ani de la moartea lui Michael Jackson: „Încă sunt emoționată să-i ascult piesele!”

„Cântam pentru Regina Angliei și interpretam piesa Rhythm Nation”, a început Janet să povestească, amintindu-și de incidentul neprevăzut. „În momentul când m-am aplecat, pantalonii s-au rupt la spate. Nu mi-a venit să cred că s-a întâmplat. M-am gândit: ‘O, Doamne!’”

Artista a adăugat că a realizat rapid gravitatea situației când a început să simtă aerul rece care trecea prin pantalonii rupți. Cu toate acestea, a reușit să-și păstreze calmul și să continue spectacolul, concentrându-se să nu își întoarcă spatele spre Regină, pentru a evita să o jeneze pe suverană.

Janet Jackson/ Profimedia

Janet Jackson/ Profimedia

„Am fost extrem de atentă să nu mă întorc cu spatele spre Regină. Nu voiam să o insult sau să creez o situație și mai penibilă”, a explicat Janet, adăugând că, deși a continuat să cânte, tot ce putea face era „să privească înainte” și să își concentreze atenția pe public.

Citește și: Janet Jackson, siluetă ca trasă prin inel la împlinirea a 57 de ani. Sora lui Michael Jackson și-a impresionat prietenii virtuali

Incidentul a avut loc în timpul unui spectacol de mare importanță pentru Janet, iar ținuta pe care o purta a fost creată special pentru acest eveniment de designerul Bill Whitten. Look-ul ei era inspirat de romanul „Fahrenheit 451” al lui Ray Bradbury, iar Jackson a colaborat cu Whitten pentru a adăuga detalii metalice ținutei, cum ar fi o placă argintie pe gât. Deși ținuta a fost una impresionantă, accidentul neprevăzut a transformat momentul într-o amintire amuzantă pentru cântăreață.

În interviul său, Janet a vorbit și despre actuala sa colaborare cu designerul Thom Browne, care a creat ținutele pentru cel mai recent turneu al ei în America de Nord. Cântăreața s-a arătat încântată de munca lui Browne și l-a lăudat pentru geniul său creativ, spunând că designerul a creat ceva unic atât pentru el, cât și pentru ea.

„Sunt atât de fericită că mi-a devenit prieten”, a spus Janet. „Există anumiți designeri care sunt pur și simplu geniali pentru mine, iar Thom este unul dintre ei. Este un adevărat geniu și a făcut o treabă incredibilă pentru mine în acest turneu.”

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 Janet Jackson/ Profimedia
Janet Jackson, dezvăluiri neașteptate la 15 ani de la moartea lui Michael Jackson: „Încă sunt emoționată să-i ascult piesele!”
02 Doja Cat/ Profimedia
Doja Cat, la un pas de accident vestimentar la premiera The Book Of Clarence din LA. Ținuta nu a fost de partea ei
03 Janet Jackson two hour documentary to premiere on Lifetime
Janet Jackson, siluetă ca trasă prin inel la împlinirea a 57 de ani. Sora lui Michael Jackson și-a impresionat prietenii virtuali
04 Janet Jackson Celebrates Park Theater Residency Debut With "Metamorphosis" After Party At On The Record
Janet, sora lui Michael Jackson, a găsit fericirea alături de fiul ei: „Pur și simplu iubesc să fiu mamă!”
05 Janet Jackson/ Profimedia
Janet Jackson seamănă din ce în ce mai mult cu fratele ei, regretatul Michael Jackson. Artista, surprinsă la un eveniment în Londra
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rod Stewart anunță că fratele lui a murit
Rod Stewart, mesaj pe rețelele sociale: ”Au fost 48 de ore devastatoare!” Fratele artistului a murit cu două zile înainte de Regină

Rod Stewart, celebrul artist în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit că fratele său, Don, s-a stins din viață la 94 de ani, cu doar 48 de ore înainte de trecerea în neființă a reginei Elisabeta a II-a.

Janet Jackson two hour documentary to premiere on Lifetime
13 ani de la moartea lui Michael Jackson. Imaginea postată pe internet de Janet Jackson a stârnit comentarii: ”Ne lipsește enorm!”

Au trecut 13 ani de când Michael Jackson s-a stins din viață, iar sora lui, Janet Jackson, a făcut publică o fotografie în care apare alături de fratele ei, stârnind astfel numeroase comentarii din partea prietenilor virtuali. 

Janet Jackson
Janet Jackson nu știe când va lansa un nou album: ”Iubesc să fac muzică, dar acum jobul meu numărul unu este să fiu mamă!”

Au trecut șapte ani de când Janet Jackson a lansat un album, iar fanii ei sunt nerăbdători ca această să scoată noi piese, însă mai au au de așteptat, potrivit declarațiilor făcute de artistă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Dragostea lor, mai puternică decât oricând. Daniel Crag si Rachel Weisz, de mână prin Veneția după ce au strălucit pe covorul roșu
Dragostea lor, mai puternică decât oricând. Daniel Crag si Rachel Weisz, de mână prin Veneția după ce au strălucit pe covorul roșu

Dragostea lor, mai puternică decât oricând. Daniel Crag si Rachel Weisz, de mână prin Veneția după ce au strălucit pe covorul roșu

FILM NOW Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui marcată de dependențe
Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui marcată de dependențe

Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui marcată de dependențe

DIGI WORLD Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case
Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

DIGI ANIMAL WORLD Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT
"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua
DIGI FM Anunțul făcut de Kate Middleton. Acum o săptămână terminase chimioterapia
Anunțul făcut de Kate Middleton. Acum o săptămână terminase chimioterapia
UTV Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei