Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER RITA ORA - LET YOU LOVE ME

Inna, noi imagini care i-au lăsat pe fani fără cuvinte. Artista s-a pozat în cadă, după ce a apărut într-o pereche de colanți din plasă

Inna/ Foto: Instagram
Inna/ Foto: Instagram

Inna a reușit din nou să capteze atenția fanilor săi de pe Instagram, după ce a publicat o serie de fotografii incendiare. Artista a surprins din nou cu silueta sa de invidiat, purtând o ținută provocatoare. 

În postarea de pe rețeaua de socializare, Inna și-a etalat trupul lucrat intens în sala de fitness, purtând o pereche de colanți negri de plasă, peste care și-a pus bikini negri brazilieni. Ea și-a completat look-ul cu o bustieră din același set cu bikini și un sacou negru oversize, iar ca accesorii a optat pentru bijuterii aurii. 

Citește și: Inna, criticată dur de Sanda Ladoși: „A fost pusă să cânte live și nu a putut!” Ce a spus artista despre Andra, Delia și Theo Rose

Printre imaginile în ținuta seducătoare, fanii au observat și o fotografie cu artista în cadă, fără haine, în timp ce se relaxa în apa cu spumă. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ești superbă”/ „Doar tu poți să pozezi atât de sexy într-un mod atât de artistic”/ „Ești uimitoare, Inna”/ „Ne-ai cucerit și de data asta”, sunt doar câteva din comentariile pe care fanii artistei le-au lăsat în dreptul fotografiilor. 

Ce face Inna pentru a se menține în formă în ciuda programului încărcat

Inna nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei, se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană. 

Citește și: Inna, irezistibilă în niște pantaloni super scurți. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă!”

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.

Galerie foto

Top citite
01 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă 
02 ana baniciu
A născut în urmă cu o lună, dar arată formidabil. Ana Baniciu, seducătoare într-o rochie mulat: „A revenit talia”
03 Celebrity Selfies
Christina Aguilera a făcut furori într-o rochie mini roz. Cum arată artista după ce a slăbit 18 kilograme
04 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, surprinsă în timp ce dansa acoperită doar cu un cearșaf. Cum au reacționat fanii: „Te credeam fată serioasă”
05 Delia / Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia a apărut în lenjerie intimă. La 42 de ani, artista arată demențial: „Acum ești prea dezbrăcată!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, apariție de milioane la Paris. Artista a radiat într-o ținută din denim, după ce s-a zvonit că a slăbit cu Ozempic

Katy Perry a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris, etalând o ținută din denim care i-a scos în evidență abdomenul tonifiat. Artista, în vârstă de 39 de ani, a fost văzută ieșind din hotelul său luni, după o apariție surpriză pe podiumul Vogue World, la doar câteva ore după ce participase la petrecerea de după eveniment.

Inna
Inna, irezistibilă în niște pantaloni super scurți. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă!”

Când vine vorba de apariții îndrăznețe, Inna nu-și dezamăgește fanii. Indiferent că urcă pe scenă sau iese în oraș, ea știe cum să se facă remarcată, iar dovadă sunt cele mai recente imagini.

Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, protagonista unei ședințe foto incendiare pe plajă. Imaginile în costum de baie au făcut furori în mediul online

Alexandra Stan continuă să impresioneze cu aparițiile sale îndrăznețe. Recent, artista a postat pe Instagram mai multe fotografii pe care le-a realizat pe plajă, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

FILM NOW Chet, fiul lui Tom Hanks, adevărul despre dependența de droguri: „Este ceva groaznic. Te mănâncă de viu”. Cum l-au salvat părinții săi
Chet, fiul lui Tom Hanks, adevărul despre dependența de droguri: „Este ceva groaznic. Te mănâncă de viu”. Cum l-au salvat părinții săi

Chet, fiul lui Tom Hanks, adevărul despre dependența de droguri: „Este ceva groaznic. Te mănâncă de viu”. Cum l-au salvat părinții săi

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale
Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Cât costă, de fapt, o poșetă de lux care se vinde cu 2.600 de euro
Cât costă, de fapt, o poșetă de lux care se vinde cu 2.600 de euro
DIGI SPORT Cuvântul folosit de cei de la Tottenham pentru a descrie evoluțiile lui Radu Drăgușin la EURO 2024
Cuvântul folosit de cei de la Tottenham pentru a descrie evoluțiile lui Radu Drăgușin la EURO 2024
DIGI FM Viața grea l-a făcut tare! Portarul Florin Niță, despre copilăria plină de griji:
Viața grea l-a făcut tare! Portarul Florin Niță, despre copilăria plină de griji: "Fără părinţi, fără bunici, fără nimeni. Am luat viaţa-n piept de unul singur"
UTV Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud
Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud