Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA DAVID GUETTA - WOULD I LIE

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Inna/ Foto: Facebook
Inna/ Foto: Facebook

Inna și-a uimit din nou fanii printr-o serie de fotografii alb-negru extrem de artistice, postate recent pe contul său de Instagram, unde este urmărită de peste 3,3 milioane de oameni. Artista, în vârstă de 37 de ani, a renunțat la inhibiții și a pozat fără bluză, purtând doar o pereche de pantaloni albi lejeri și o eșarfă lungă înfășurată în jurul capului, lăsându-și restul corpului la vedere.

În imagini, Inna este surprinsă într-un cadru spectaculos, stând urcată pe stânci și înconjurată de mare. Pozele evocă un sentiment de libertate și naturalețe, cântăreața pozând cu picioarele goale, într-un peisaj care subliniază frumusețea sălbatică a locului.

Citește și: Inna, criticată de fani că e prea slabă. Ținuta artistei a stârnit un val de reacții în mediul online: „Nu e sănătos”

„Deci? Ce părere aveți?”, a scris Inna la descrierea fotografiilor publicate pe rețeaua de socializare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii nu au întârziat să reacționeze. Postarea a strâns rapid mii de aprecieri și comentarii: „Incredibilă”/ „Ești uimitoare”/ „Fotografiile tale sunt la alt nivel”/ „Impresionant”/ „Vedetele din România ar trebui să învețe de la tine”.

Câte kilograme are Inna: „Mama zice că sunt prea slabă”

Inna a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce a postat imagini în care apare într-un costum de baie minuscul. Artista în vârstă de 37 de ani se mândrește cu silueta ei tonifiată, dar a dezvăluit că mama ei o consideră „prea slabă”, iar această afirmație a generat o discuție amplă printre fanii săi.

În cea mai recentă postare de pe contul de Instagram, Inna a împărtășit cu urmăritorii săi greutatea pe care o are, pozând pe un cântar care arăta 41 de kilograme.

Citește și: Bronzată și tonifiată, Inna și-a cucerit din nou fanii de pe Instagram. Imaginile de la ședința foto în costum de baie au făcut furori

„Mama zice că sunt prea slabă! Dar nu sunt de acord”, a scris artista în descrierea fotografiilor în care apare în costum de baie, evidențiindu-și formele.

Galerie foto

Top citite
01 Raluka/ Foto: Facebook
Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”
02 Delia/ Foto: Facebook
Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”
03 Amna / Foto: Facebook
Motivul pentru care Amna este încă singură după divorțul de Cristi Mușat: „Se trăiește mult în compromis”
04 Anca Țurcașiu/ Foto: Facebook
Boala de care suferă Anca Țurcașiu: „Nu există remediu”. Artista nu mai consumă carne de 34 de ani și a renunțat complet la lactate
05 Iuliana Beregoi/ Foto: Facebook
Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe Iuliana Beregoi în rochie de mireasă. Artista a împlinit de curând 20 de ani: „Te măriți?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Inna/ Foto: Facebook
Inna, criticată de fani că e prea slabă. Ținuta artistei a stârnit un val de reacții în mediul online: „Nu e sănătos”

Inna a stârnit un val de reacții în mediul online după ce a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii de la cel mai recent concert al său. Artista, în vârstă de 37 de ani, a purtat o ținută îndrăzneață care i-a pus silueta în evidență, iar fanii au avut păreri împărțite.

Antonia/ Foto: Facebook
După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”

După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia a ales să le dea peste nas cârcotașilor cu o fotografie în care își expune abdomenul perfect tonifiat. Artista a postat imaginea pe contul său de Instagram, direct din vacanța din Mykonos, demonstrând că se află într-o formă fizică de invidiat.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea/ Foto: Facebook
Andreea Bănică a dezvăluit secretul relației ei longevive: „Oamenii care se iubesc, se văd”. Ce spune despre soțul ei

Andreea Bănică a dezvăluit recent secretul din spatele relației sale longevive cu soțul ei, Lucian Mitrea, alături de care împarte o căsnicie de 16 ani. Artista, în vârstă de 46 de ani, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Lucian, dezvăluind câteva detalii despre relația lor de lungă durată și cum au reușit să-și mențină căsnicia atât de solidă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Regele Charles își va „întrerupe” tratamentul pentru cancer în timpul turneului regal: „A trebuit să iau niște decizii dificile”
Regele Charles își va „întrerupe” tratamentul pentru cancer în timpul turneului regal: „A trebuit să iau niște decizii dificile”

Regele Charles își va „întrerupe” tratamentul pentru cancer în timpul turneului regal: „A trebuit să iau niște decizii dificile”

FILM NOW Lisa Marie Presley a ținut două luni trupul neînsuflețit al fiului ei într-o anexă a reședinței ei. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani
Lisa Marie Presley a ținut două luni trupul neînsuflețit al fiului ei într-o anexă a reședinței ei. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani

Lisa Marie Presley a ținut două luni trupul neînsuflețit al fiului ei într-o anexă a reședinței ei. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani

DIGI WORLD Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea
Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT O româncă, vedetă în Anglia după ce a dezvăluit cum a făcut o avere
O româncă, vedetă în Anglia după ce a dezvăluit cum a făcut o avere
DIGI FM Cu ce se ocupă Valeriu Gheorghiță, noul soț al Monicăi Bîrlădeanu, în prezent și câți bani încasează lunar. Veniturile lui nu sunt deloc de neglijat
Cu ce se ocupă Valeriu Gheorghiță, noul soț al Monicăi Bîrlădeanu, în prezent și câți bani încasează lunar. Veniturile lui nu sunt deloc de neglijat
UTV Kanye West si Bianca Censori se pregatesc de divort
Kanye West si Bianca Censori se pregatesc de divort