Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER KAWALA - TIME SLIPPING AWAY (NEW PW)

Inna, criticată de fani că e prea slabă. Ținuta artistei a stârnit un val de reacții în mediul online: „Nu e sănătos”

Inna/ Foto: Facebook
Inna/ Foto: Facebook

Inna a stârnit un val de reacții în mediul online după ce a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii de la cel mai recent concert al său. Artista, în vârstă de 37 de ani, a purtat o ținută îndrăzneață care i-a pus silueta în evidență, iar fanii au avut păreri împărțite.

Îmbrăcată într-un top scurt negru, care i-a lăsat la vedere abdomenul perfect tonifiat, și pantaloni asortați cu decupaje, Inna a reușit să capteze atenția urmăritorilor săi. Fotografiile publicate au adunat mii de aprecieri și comentarii, însă nu toate au fost pozitive. Mulți dintre fani au remarcat silueta subțire a artistei, exprimându-și îngrijorarea cu privire la starea sa de sănătate.

Citește și: Ce avere are Inna, la doar 37 de ani. Artista deține o proprietate care costă peste un milion de dolari

„Ești prea slabă, trebuie neapărat să mai pui câteva kilograme pe tine. Nu e sănătos”, a scris un utilizator într-un comentariu care a primit multe aprecieri. Alți fani au fost de acord, subliniind că Inna ar trebui să fie un exemplu pentru tinerii care o admiră, iar o siluetă extrem de subțire poate transmite un mesaj greșit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu toate acestea, au fost și mulți care au sărit în apărarea cântăreței, apreciindu-i forma fizică și munca depusă pentru a-și menține corpul în formă. „Arăți minunat!”, a comentat un alt fan.

Câte kilograme are Inna: „Mama zice că sunt prea slabă”

Inna a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce a postat imagini în care apare într-un costum de baie minuscul. Artista în vârstă de 37 de ani se mândrește cu silueta ei tonifiată, dar a dezvăluit că mama ei o consideră „prea slabă”, iar această afirmație a generat o discuție amplă printre fanii săi.

În cea mai recentă postare de pe contul de Instagram, Inna a împărtășit cu urmăritorii săi greutatea pe care o are, pozând pe un cântar care arăta 41 de kilograme.

Citește și: Bronzată și tonifiată, Inna și-a cucerit din nou fanii de pe Instagram. Imaginile de la ședința foto în costum de baie au făcut furori

„Mama zice că sunt prea slabă! Dar nu sunt de acord”, a scris artista în descrierea fotografiilor în care apare în costum de baie, evidențiindu-și formele.

Galerie foto

Top citite
01 Antonia/ Foto: Facebook
După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”
02 Andreea Bănică și Lucian Mitrea/ Foto: Facebook
Andreea Bănică a dezvăluit secretul relației ei longevive: „Oamenii care se iubesc, se văd”. Ce spune despre soțul ei
03 Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”
04 Madonna/ Profimedia
Madonna s-a asigurat că toată atenția este asupra ei. Artista în vârstă de 66 de ani, seducătoare într-o ținută cu un decolteu amețitor
05 Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, într-o pereche de pantaloni scurți și o jachetă minusculă. Artista și-a etalat cu mândrie talia de viespe

Katy Perry a bifat o nouă apariție pe rețelele de socializare, înaintea concertului său de la Rock In Rio. Cântăreața de 39 de ani, cunoscută pentru hituri precum „Teenage Dream” și „Firework”, a postat miercuri pe Instagram câteva imagini din timpul repetițiilor, fiind într-o formă de invidiat.

Alina Eremia/ Foto: Facebook
Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența” 

Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, și-a surprins fanii cu o serie de fotografii spectaculoase postate pe contul său de Instagram. Deși temperaturile au scăzut considerabil, cântăreața în vârstă de 30 de ani a demonstrat că frigul nu o oprește să-și etaleze silueta impecabilă într-un costum de baie îndrăzneț.

Rita Ora și Taika Waititi/ Profimedia
Rita Ora, încrezătoare la brațul soțului său, într-o rochie care a lăsat puțin loc imaginației. Artista a întors toate privirile

Rita Ora a reușit din nou să fie în centrul atenției, de această dată la evenimentul exclusivist organizat de Walt Disney pentru celebrarea premiilor Emmy. Alături de soțul ei, regizorul neozeelandez Taika Waititi, Rita a strălucit într-o rochie care a stârnit multe reacții. Transparentă și provocatoare, piesa vestimentară a lăsat puțin loc imaginației și a transformat-o pe vedetă în una dintre cele mai comentate apariții ale serii.  

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Fiica de 19 ani a Ralucăi Moianu s-a căsătorit și e însărcinată. Cine e soțul ei și cum și-au anunțat invitații că vor avea un băiețel
Fiica de 19 ani a Ralucăi Moianu s-a căsătorit și e însărcinată. Cine e soțul ei și cum și-au anunțat invitații că vor avea un băiețel

Fiica de 19 ani a Ralucăi Moianu s-a căsătorit și e însărcinată. Cine e soțul ei și cum și-au anunțat invitații că vor avea un băiețel

FILM NOW Iubirile frumoasei Monica Bellucci. Povestea de film a relației cu Vincent Cassel. I-a refuzat trei cereri în căsătorie
Iubirile frumoasei Monica Bellucci. Povestea de film a relației cu Vincent Cassel. I-a refuzat trei cereri în căsătorie

Iubirile frumoasei Monica Bellucci. Povestea de film a relației cu Vincent Cassel. I-a refuzat trei cereri în căsătorie

DIGI WORLD Cea mai detaliată hartă în infraroșu a Căii Lactee. 1,5 miliarde de obiecte cosmice, descoperite în 13 ani de observaţii astronomice
Cea mai detaliată hartă în infraroșu a Căii Lactee. 1,5 miliarde de obiecte cosmice, descoperite în 13 ani de observaţii astronomice

Cea mai detaliată hartă în infraroșu a Căii Lactee. 1,5 miliarde de obiecte cosmice, descoperite în 13 ani de observaţii astronomice

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”
Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”

DIGI LIFE Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Este din Turcia și are peste 2,15 metri
DIGI24 Când se trece la ora de iarnă 2024 în România: Ceasurile se dau înapoi, iar noaptea devine mai lungă
Când se trece la ora de iarnă 2024 în România: Ceasurile se dau înapoi, iar noaptea devine mai lungă
DIGI SPORT I-a cerut jumătate din avere ca să-l ierte pentru că a făcut doi copii cu amanta
I-a cerut jumătate din avere ca să-l ierte pentru că a făcut doi copii cu amanta
DIGI FM Smiley și Gina Pistol, probleme în vacanța din Cipru: „Ne-am trezit brusc, nu știam ce...
Smiley și Gina Pistol, probleme în vacanța din Cipru: „Ne-am trezit brusc, nu știam ce...
UTV Theo Rose face sacrificii pentru a petrece timp cu fiul ei, Sasha: „Sufar de fiecare data cand lipsesc mult de langa el”
Theo Rose face sacrificii pentru a petrece timp cu fiul ei, Sasha: „Sufar de fiecare data cand lipsesc mult de langa el”