Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA VANOTEK - BETTER NOW (NEW PW)

Gerard Piqué, declarații rare privind despărțirea de Shakira: „Ce s-a întâmplat cu adevărat nu este împărtășit!”

Piqué, declarații despre despărțirea de Shakira
Piqué, declarații despre despărțirea de Shakira / Profimedia Images

Au trecut mai bine de doi ani de când Shakira și Gerard Piqué s-au despărțit, iar în tot acest timp fostul fotbalist a păstrat tăcerea. Până acum, însă, întrucât acesta a făcut declarații rare într-un interviu acordat recent.

În ultimii ani, Gerard Piqué și-a îndreptat atenția pe afacerile sale și a evitat să facă declarații pe seama încheierii relației pe care a avut-o cu Shakira. Acum, însă, într-un interviu pentru CNN en Espanol, acesta a vorbit despre atenția media pe care a primit-o în ultima perioadă, precizând că are senzația că nu îl plac mulți oameni.

Citește și: Shakira acuză Fiscul din Spania că “a ars-o public pe rug” în procesul de fraudă: “Am plătit mai mult decât ar fi trebuit”

„Întotdeauna am fost o fire calmă. Știu că multora le place să vorbească și să-și exprime punctele de vedere. La sfârșitul zilei, mass-media controlează un mesaj, iar fiecare îl modelează în funcție de ceea ce vrea să vândă”, a spus el, potrivit Hola.

Adevărul sau ceea ce s-a întâmplat cu adevărat nu este împărtășit întotdeauna. Eu nu pot controla asta”, a spus el.

Piqué a concluzionat că, deși atenția mediatică a avut un impact asupra lui, el încearcă să se concentreze cât mai mult pe lucrurile care contează în viața.

Citește și: Un munte de energie. Shakira, electrizantă în pauza finalei Copa America 2024. Artista, concert în fustă mini și o bustieră inedită

„Am crezut mereu că este important să mă înconjor de familie și de prietenii mei, de oamenii care te cunosc cu adevărat, care știu cine ești și ce faci” a spus el, adăugând: „Asta îmi aduce multă liniște”.

„Înțeleg că mulți oameni cred că sunt acel gen de persoană. Există o libertate a discursului. Fiecare poate crede ce vrea. Sunt foarte fericit și traversez o perioadă bună. Mă simt privilegiat”, a încheiat el.

Ce spunea Shakira după despărțirea de tatăl copiilor ei

După despărțirea de Gerard Piqué, cu care a avut o relație de 11 ani din care au rezultat doi copii, Milan (11 ani) și Sasha (9 ani), Shakira a stârnit zvonuri despre posibile relații cu bărbați celebri precum Tom Cruise și campionul de curse Lewis Hamilton. Recent, artista a fost văzută alături de actorul Lucien Laviscount, cunoscut pentru rolul său din „Emily in Paris”.

Într-un interviu recent pentru Rolling Stone, cântăreața columbiană, în vârstă de 47 de ani, a explicat că, deși încă îi plac bărbații, este precaută din cauza experiențelor trecute.

„Nu mă gândesc la o relație serioasă. Ce timp am pentru un bărbat acum?”, a spus Shakira, întrebată despre viața sa de întâlniri. „Îmi plac bărbații, aceasta este problema. Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat, dar imaginează-ți cât de mult îmi plac bărbații și încă îmi plac.”

Cu toate acestea, Shakira a subliniat că în prezent prioritatea sa este bunăstarea copiilor săi. „Cred că copiii mei ar trebui să fie foarte pregătiți pentru orice nouă relație, iar bunăstarea lor emoțională și psihică este prioritatea mea”, a declarat artista pentru Rolling Stone, deși nu se opune ideii de a avea prieteni apropiați.

Galerie foto

Top citite
01 Shakira and Lionel Messi team up with John Legend and Noah Kahan for Hard Rock International’s “Unity by Hard Rock” campaign
Cum a trecut Shakira peste despărțirea de Pique: A fost modul meu de vindecare. Și continuă să fie
02 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”
03 mario fresh si alexia eram
Mario Fresh, despre piesa "Nu plânge", despre care s-a spus că a scris-o după despărțirea de Alexia Eram: "Inspirată din viața mea"  
04 Shakira
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a coborât rapid de pe scenă
05 Shakira
Shakira acuză Fiscul din Spania că "a ars-o public pe rug" în procesul de fraudă: "Am plătit mai mult decât ar fi trebuit"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Theo Rose/ Foto: Facebook
Theo Rose, adevărul despre despărțirea de fostul iubit: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Theo Rose, cunoscută pentru sinceritatea sa, a împărtășit recent o amintire amuzantă din perioada adolescenței, legată de prima sa relație de iubire. Artista a povestit pe rețelele de socializare despre momentul în care s-a despărțit de primul ei iubit, care încerca să o manipuleze în diverse moduri.

shakira (46)
Un munte de energie. Shakira, electrizantă în pauza finalei Copa America 2024. Artista, concert în fustă mini și o bustieră inedită

Shakira a oferit un show electrizant la finala Copa America din 2024, într-un concert pe care l-a susținut în timpul pauzei meciului, pe stadionul Hard Rock din Miami.

dorian popa si iubita lui
Babs rupe tăcerea despre adevăratul motiv pentru care ea și Dorian Popa s-au despărțit: „Asta ne-a afectat relația”

Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, a făcut noi declarații după despărțirea de Dorian Popa. Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani, iar vestea separării a luat pe toată lumea prin surprindere.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT ”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”
”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit