Bucuresti | 102,8FM TIMBALAND - 2009 - MORNING AFTER DARK

Un munte de energie. Shakira, electrizantă în pauza finalei Copa America 2024. Artista, concert în fustă mini și o bustieră inedită

shakira (46)
Shakira. Profimedia

Shakira a oferit un show electrizant la finala Copa America din 2024, într-un concert pe care l-a susținut în timpul pauzei meciului, pe stadionul Hard Rock din Miami.

Shakira a arătat senzațional într-un top scurt cu paiete și o fustă foarte scurtă argintie. Și-a completat ținuta cu o pereche de botine asortate și cu ciorapi plasă.

Câștigătoarei a mai multor premii Grammy, în vârstă de 47 de ani, i s-au alăturat și câteva dansatoare.

Anunțând show-ul ei, Alejandro Domínguez, președintele CONMEBOL, a declarat: „Shakira este o vedetă extraordinară din America de Sud, care a uimit întreaga lume. Piesele ei sunt cântate și dansate în fiecare colț al planetei, transformând arta sa într-un fenomen global care depășește granițele și bucură milioane de oameni”, a continuat el.

„Suntem siguri că performanța ei de la Copa America SUA 2024 va spori mesajul pasiunii sănătoase și al unității prin sport”, a conchis acesta.

Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”

Galerie foto

Artista columbiană, care a cântat la Super Bowl și la trei Cupe Mondiale, a adăugat acum și Copa América CV-ului ei impresionant.

Shakira și legătura specială cu fotbalul

Shakira a avut mai multe piese dedicate turneelor de fotbal de-a lungul anilor: Hips Don't Lie (2006, Cupa Mondială de la Berlin), Waka Waka [This Time for Africa] (2010, Cupa Mondială din Africa de Sud), La La La (2014, Cupa Mondială din Brazilia).

Cântăreața a fost asociată cu fotbalul și datorită relației ei de mai bine de un deceniu cu Gerard Pique. După despărțirea lor în 2022, pe fondul acuzațiilor de infidelitate a lui Pique, Shakira a făcut mai multe dezvăluiri despre lucrurile la care a renunțat în cei 12 ani cât au fost împreună.

„De atâta timp mi-am pus cariera în așteptare pentru a fi alături de Gerard, ca să poată juca fotbal”, a recunoscut ea în timpul unui interviu pentru The Sunday Times la începutul acestui an.

„Au fost multe sacrificii pentru dragoste”, a continuat ea.

Top citite
01 MTV VMA Awards 2023 - Arrivals
Shakira, dezvăluiri despre tatăl ei, care a fost internat aproape trei săptămâni la ATI: „Lupta continuă!”
02 24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”
03 Shakira
Shakira, dezvăluiri despre viața sentimentală: „Pur și simplu nu am fost norocoasă!” Ce spune despre monogamie
04 Shakira and Lionel Messi team up with John Legend and Noah Kahan for Hard Rock International’s “Unity by Hard Rock” campaign
Shakira scapă de procesul pentru fraudă fiscală din Spania. Parchetul a cerut clasarea procedurii judiciare
05 Met Gala. The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Benefit, celebrating the opening of the Sleeping Beauties: Reawakening Fashion exhibition, Arrivals, New York, USA - 06 May 2024
A oglindit senzualitatea la Met Gala. Shakira, răvășitoare într-o rochie roșie decupată pe coapsă și cu bustieră decoltată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shakira and Lucien Laviscount step out for a dinner date after big Times Square performance
Lucien Laviscount, la o lună după ce s-a afișat public cu Shakira: Este una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit

Lucien Laviscount, actorul din „Emily in Paris”, care a apărut în cel mai recent videoclip al Shakirei, o descrie pe cântăreață ca fiind „o forță creatoare” și „una dintre cele mai frumoase” persoane pe care le-a întâlnit vreodată.

shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului

Shakira a avut o apariţie surpriză în acest weekend la Coachella, celebrul festival din deşertul californian, reprezentând punctul culminant al unei prime zile dominate de artiştii latino.

Shakira releases 'Puntería' music video featuring Cardi B and stars former Coronation Street star Lucien Laviscount
Shakira și Lucien Laviscount, cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Prietenii artistei își fac griji pentru ea

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Lucrul pe care Kate Middleton l-a făcut și pe care Charles i l-a interzis prințesei Diana. Regele și nora lui au legătură puternică
Lucrul pe care Kate Middleton l-a făcut și pe care Charles i l-a interzis prințesei Diana. Regele și nora lui au legătură puternică

Lucrul pe care Kate Middleton l-a făcut și pe care Charles i l-a interzis prințesei Diana. Regele și nora lui au legătură puternică

FILM NOW Channing Tatum, despre recenta colaborare cu Hugh Jackman: Am fost atât de emoționat, simțeam că îmi pierd mințile
Channing Tatum, despre recenta colaborare cu Hugh Jackman: Am fost atât de emoționat, simțeam că îmi pierd mințile

Channing Tatum, despre recenta colaborare cu Hugh Jackman: Am fost atât de emoționat, simțeam că îmi pierd mințile

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Tradiția adorabilă a Grădinii Zoologice din Londra. În fiecare an, peste 10.000 de animale sunt cântărite și măsurate
Tradiția adorabilă a Grădinii Zoologice din Londra. În fiecare an, peste 10.000 de animale sunt cântărite și măsurate

Tradiția adorabilă a Grădinii Zoologice din Londra. În fiecare an, peste 10.000 de animale sunt cântărite și măsurate

DIGI LIFE Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro
Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro
DIGI24 5 secrete ale longevității. Ce mânca în fiecare zi și ce alte reguli respecta Maria Branyas Morera, femeia care a trăit 117 ani
5 secrete ale longevității. Ce mânca în fiecare zi și ce alte reguli respecta Maria Branyas Morera, femeia care a trăit 117 ani
DIGI SPORT Christoph Daum a cerut să-i fie scrise patru cuvinte pe piatra funerară
Christoph Daum a cerut să-i fie scrise patru cuvinte pe piatra funerară
DIGI FM Ce pensie are Monica Tatoiu după recalculare. Fosta profesoară a dezvăluit cu cât i-a fost majorată: „Eu și soțul meu am primit deciziile!”
Ce pensie are Monica Tatoiu după recalculare. Fosta profesoară a dezvăluit cu cât i-a fost majorată: „Eu și soțul meu am primit deciziile!”
UTV Justin Bieber si Hailey Bieber au devenit parinti. Vezi ce nume au ales pentru primul lor copil
Justin Bieber si Hailey Bieber au devenit parinti. Vezi ce nume au ales pentru primul lor copil