Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Foștii colegi din 1D, devastați de pierderea lui Liam Payne. Harry Styles: Cea mai mare bucurie a sa era să-i facă fericiţi pe ceilalți

Liam Payne seen here performing at the Torino's Olympic Stadium, Liam tragically died when he fell from the balcony at Casa Sur Hotel Palermo in Buenos Aires, Argentina
One Direction. Profimedia

Foștii colegi din „One Direction” ai lui Liam Payne au declarat că sunt „complet devastaţi” de moartea acestuia şi că artistul le va lipsi „teribil”. Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson şi Niall Horan au transmis că „amintirile pe care le-am împărtăşit cu el vor fi preţuite pentru totdeauna”.

Liam Payne, în vârstă de 31 de ani, care a devenit cunoscut după ce a apărut în emisiunea „The X Factor”, a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires, Argentina.

Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson şi Niall Horan au transmis: „Suntem complet devastaţi de vestea decesului lui Liam. În timp, şi când toată lumea va fi în stare, vor fi mai multe de spus. Dar pentru moment, vom plânge şi vom încerca să înţelegem pierderea fratelui nostru pe care l-am iubit foarte mult. Amintirile pe care le-am împărtăşit cu el vor fi preţuite pentru totdeauna. Pentru moment, gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, prietenii săi şi fanii care l-au iubit alături de noi. Ne va fi teribil de dor de el. Te iubim, Liam”.

Mama artistului Harry Styles, mesaj emoționant la câteva ore după moartea lui Liam Payne

Galerie foto

Foștii membri ai trupei One Direction au postat și declaraţii separate

Harry Styles, în vârstă de 30 de ani, a scris că este „cu adevărat devastat” de moartea lui Payne.

„Cea mai mare bucurie a lui era să-i facă fericiţi pe ceilalţi şi a fost o onoare să fiu alături de el în timp ce făcea asta”.

„Era cald şi incredibil de iubitor. Anii pe care i-am petrecut împreună vor rămâne pentru totdeauna printre cei mai frumoși din viaţa mea. Îmi va fi mereu dor de el, prietenul meu minunat”.

Louis Tomlinson (32 de ani) şi-a amintit de Payne ca fiind „cea mai vitală parte a One Direction” şi a adăugat că îi va spune fiului său Bear „poveşti despre cât de uimitor a fost tatăl său”.

„Sunt mai mult decât devastat să scriu asta, ieri am pierdut un frate”, a transmis el.

Zayn Malik (31 de ani) a scris că s-a trezit vorbindu-i cu voce tare regretatului său prieten, „sperând că poţi să mă auzi”.

O examinare postmortem a constatat că Payne a murit din cauza multiplelor traume şi a „hemoragiei interne şi externe”, în urma căderii.

Personalul hotelului a efectuat două apeluri către serviciile de urgenţă, înregistrările audio dezvăluind că un angajat a cerut asistenţă pentru un oaspete care era „intoxicat cu droguri şi alcool”.

Poliţia din capitala Argentinei a declarat că în camera de hotel a starului muzical a găsit „dezordine totală” și „diverse obiecte sparte”.

Payne, care s-a născut în Wolverhampton, şi-a lansat albumul solo de debut LP1 în decembrie 2019, care a inclus melodiile „Polaroid” şi „Strip That Down” featuring Quavo.

Unul dintre cele mai populare cântece ale sale, „For You”, a fost o colaborare cu Rita Ora pentru filmul „Fifty Shades Freed” în 2018.

La câteva ore după moartea sa, Ora a cântat melodia lor în timp ce o imagine a celor doi era proiectată pe ecranul din spatele ei în timpul unui spectacol în Osaka, Japonia.

Fanii din toată lumea îl plâng pe Liam Payne.

Galerie foto

 

Top citite
01 rita ora si liam payne
Rita Ora a izbucnit în lacrimi pe scenă, la piesa ei și a lui Liam Payne, la câteva ore de la moartea solistului: "Nu pot să cânt asta"
02 Liam Payne seen here performing at the Torino's Olympic Stadium, Liam tragically died when he fell from the balcony at Casa Sur Hotel Palermo in Buenos Aires, Argentina
Poliția: Liam Payne a murit în urma căderii
03 Niall Horan și Liam Payne
Momentul audiției lui Liam Payne la X Factor, viral după moartea lui. La 14 ani își încerca norocul la tv, la 16 era în One Direction
04 Liam Payne and Maya Henry leaving Laylow together
Liam Payne era copleșit de problemele pe care le avea cu fosta logodnică. Ce s-a întâmplat între el și Maya Henry
05 eBay & GBK Brand Bar Pre-Oscar Luxury Lounge
Mama artistului Harry Styles, mesaj emoționant la câteva ore după moartea lui Liam Payne
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
liam payne (5)
Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A căzut de la balcon în timpul vacanței în Argentina

Liam Payne, fost membru al trupei de succes One Direction, a murit la vârsta de 31 de ani, în Argentina, a anunţat poliţia din Buenos Aires, relatează AFP.

63rd Annual GRAMMY Awards – Telecast
Harry Styles ar avea o nouă iubită: „Au în comun pasiunea pentru muzică!” Cine este femeia care l-ar fi cucerit

Harry Styles, celebrul cântăreț în vârstă de 30 de ani, a dat naștere unor zvonuri după ce a fost surprins în compania unei tinere superbe. El a fost fotografiat alături de o artistă, motiv pentru care unele voci s-au grăbit să afirme că acesta are o nouă iubită.

The BRIT Awards 2023 - Show
Harry Styles, cel mai bogat star britanic cu vârsta sub 30 de ani. Cine completează Top 10

Harry Styles este cel mai bogat star cu vârsta sub 30 de ani, din Marea Britanie, cu o avere de 175 de milioane de lire sterline, în timp ce Brooklyn Beckham, fiul cel mare a lui David Beckham, a ajuns la 10 milioane de lire sterline în conturi, notează Daily Mail.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Cât a costat rochia purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian. Artista a scos din buzunar o sumă infimă
Cât a costat rochia purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian. Artista a scos din buzunar o sumă infimă

Cât a costat rochia purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian. Artista a scos din buzunar o sumă infimă

FILM NOW De ce a dispărut Adela Noriega din lumina reflectoarelor. Actrița de telenovele își serbează ziua de naștere pe 24 octombrie
De ce a dispărut Adela Noriega din lumina reflectoarelor. Actrița de telenovele își serbează ziua de naștere pe 24 octombrie

De ce a dispărut Adela Noriega din lumina reflectoarelor. Actrița de telenovele își serbează ziua de naștere pe 24 octombrie

DIGI WORLD Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme
Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale
Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Prețuri exorbitante și telefoane interzise. Suedezii au publicat imagini din
Prețuri exorbitante și telefoane interzise. Suedezii au publicat imagini din "camera secretă" în care a petrecut Mbappe
DIGI FM Ultimele clipe din viața lui Yahya Sinwar, liderul Hamas, surprinse de o dronă
Ultimele clipe din viața lui Yahya Sinwar, liderul Hamas, surprinse de o dronă
UTV Membrii trupei One Direction sunt „complet devastati” de moartea lui Liam Payne. „Cea mai mare bucurie a lui era sa-i faca fericiti pe ceilalti oameni”, a spus Harry Styles
Membrii trupei One Direction sunt „complet devastati” de moartea lui Liam Payne. „Cea mai mare bucurie a lui era sa-i faca fericiti pe ceilalti oameni”, a spus Harry Styles