Bucuresti | 102,8FM MARC ANTHONY - 2002 - I NEED YOU (PRO FM EDIT)

Fotografiile care confirmă relația. În ce ipostaze au fost surprinși Megan Fox și Machine Gun Kelly

Megan Fox
Megan Fox

Imaginile vin la doar câteva săptămâni după ce Brian Austin Green a anunțat că totul s-a terminat între el și actrița din „Transformers”. Starul din Beverly Hills a făcut dezvăluirea după ce au apărut imagini cu Fox în mașina lui Gun Kelly. La câteva zile de la mărturisirea lui Green, Megan a apărut seducătoare în clipul rapperului pentru  noua sa piesa, Bloody Valentine. 

Luni, Megan Fox (34 de ani) și Machine Gun Kelly (30 de ani) au fost surprinși ieșind dintr-un bar din Los Angeles. Cei doi se țineau de mână, iar mai apoi au urcat în mașina decapotabilă a rapperului și s-au sărutat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La rândul său, Brian Austin Green a fost fotografiat în week-end alături de reality starul Courtney Stodden.

Green și Fox au fost căsătoriți aproape 10 ani și au împreună trei copii.

Brian a povestit luna trecută că a avut o premoniție legată de despărțirea de Megan. 

"La trei săptămâni după ce a plecat din țară, să filmeze, am avut un vis, de obicei nu mi le aduc aminte", a declarat actorul. "Dar am visat că se întorcea de la serviciu și că eram distanți unul cu celălalt, iar totul între noi era foarte ciudat".

Apoi actorul a adăugat:

"L-a întâlnit pe acest tip, Colson (Machine Gun Kelly), pe platourile de filmare". "Eu nu l-am cunoscut. Am vorbit cu Megan despre el. Sunt doar prieteni". "Am încredere în judecata ei, întotdeauna a luat cele mai bune decizii. Nu vreau ca oamenii să creadă despre ei că sunt niste persoane rele sau că eu sunt victima în toată această poveste". "O voi iubi mereu și știu că și ea mă va iubi, iar tot ce am construit ca familie este ceva foarte frumos si special".

Top citite
01 Machine Gun Kelly și fiica lui Casie Colson Baker/ Profimedia
Cine l-a convins pe Machine Gun Kelly să renunțe la droguri. Artistul a spus tot: „Mi-a frânt inima”
02 *EXCLUSIVE* Megan Fox and kids spend Saturday at Native Spirit Lodge in LA as she risks an almost wardrobe malfunction!
Zâmbitoare și seducătoare. Megan Fox, doar într-un tricou și cizme cu toc cui, pe străzile din LA
03 Megan Fox on social media
Megan Fox, atracția serii, într-un sacou, ciorapi de plasă și tocuri înalte, la o cină de gală. „Ești atât de frumoasă”
04 profimedia-0864402531
Megan Fox face furori la Coachella. A apărut în pantaloni scurți, top mulat și cizme lungi. Și-a asortat părul cu ținuta
05 Megan Fox enjoys her boyfriend Machine Gun Kelly's show at GP WEEK at Allianz Parque in São Paulo
Megan Fox a făcut furori în Brazilia. Ținutele alese i-au lăsat la vedere picioarele tonifiate. Și-a asortat părul cu cizmele roșii
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Megan Fox bursts out of lingerie top on a movie date with MGK
Megan Fox, mărturisiri sfâșietoare despre sarcina pierdută: „Vreau să te țin de mână, dar trebuie să-ți spun rămas bun”

Megan Fox, actrița în vârstă ded 37 de ani, a dezvăluit că a rămas însărcinată cu logodnicul ei, rapperul Machine Gun Kelly, dar a pierut sarcina, ceea ce a fost foarte dureros pentru ea.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Megan Fox bursts out of lingerie top on a movie date with MGK
A atras toate privirile. Megan Fox, în fustă mini și cel mai decupat top din dantelă, la întâlnire cu Machine Gun Kelly

Megan Fox și Machine Gun Kelly au profitat de timpul liber și s-au bucurat de o ieșire împreună la film, după ce „au lucrat” la turbulenta lor relație care părea că a ajuns la final în urmă cu câteva luni.

Machine Gun Kelly și Megan Fox
Adevărul despre relația dintre Megan Fox și Machine Gun Kelly. Un apropiat a dezvăluit ce se întâmplă între ei acum

Megan Fox și rapperul Machine Gun Kelly au fost mereu în centrul atenției de când s-a aflat că formează un cuplu, însă acum, după nenumărate speculații privind problemele dintre ei, se pare că aceștia ar fi decis să facă o pauză. Potrivit Daily Mail, ei și-ar fi amânat planurile de nuntă, în încercarea de a-și rezolva neînțelegerile.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale