Bucuresti | 102,8FM SHAKIRA - 2001 - OBJECTION (PRO FM EDIT)

Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Machine Gun Kelly
Machine Gun Kelly / Profimedia Images

Machine Gun Kelly,  pe numele lui real Casie Colson Baker, este cunoscut pentru relația pe care o are cu actrița Megan Fox, însă puțini sunt cei care știu că acesta este tatăl lui unui copil adolescent.

 Cântăreț și actor de profesie, muzicianul are un rol și mai important, acela de tată, despre care a vorbit în repetate rânduri în interviurile pe care le-a acordat de-a lungul anilor, mai ales că fiica lui este acum la vârsta adolescenței. 

Machine Gun Kelly e tatăl unui copil de 15 ani

Pe numele lui real Casie Colson Baker, Kelly are o fiică de 15 ani, care a venit pe lume în 2009 și cu care are o relație apropiată, cei doi fiind surprinși împreună în repetate rânduri la diferite evenimente publice. Mai mult de atât, rapperul a făcut mereu declarații despre relația apropiată pe care are cu fiica lui, mărturisind că are mai multă încredere în instinctele muzicale ale lui Casie decât în ale sale.

Celebrity Selfies

Machine Gun Kelly are o fiică de 15 ani / Profimedia Images

Ce spune despre fiica lui

În ziua în care a împlinit 15 ani, rapperul i-a transmis un mesaj public extrem de emoționant: „Lumea se învârte, dar atunci când mă uit la tine, se oprește. La mulți ani, prințesa mea!”.

Celebrity Selfies

Machine Gun Kelly are o fiică de 15 ani / Profimedia Images

De asemenea, într-un interviu acordat în 2021, artistul a făcut declarații neașteptate despre fiica ei, mărturisind că este impresionat de cât de optimistă și inocentă este: „Pur și simplu am mers în spatele fiicei mele în aeroport și am observat ce mers entuziast avea, mi s-a părut că se bucură atât de mult de viață, că este emoție pură”.

„Am experimentat atât de multe în viața aceasta, încât mă rog lui Dumnzeu să o păstreze atât de optimistă întotdeauna, să nu o schimbe nimic”.

Totodată, Machine Gun Kelly a precizat că speră să fie întotdeauna prezent, să se bucure de fiica lui: „Aș suporta orice tortură care i s-ar întâmpla dacă asta înseamnă ca ea poate păstra acel lucru pentru totdeauna, pentru că… merită să trăiesc pentru a vedea asta”, a continuat el. „Vocea ei este atât de dulce și nu este afectată de ce are lumea de oferit”.

A renunțat la droguri de dragul ei

Într-o apariție recentă pe podcastul Million Dollaz Worth of Game, MGK, în vârstă de 34 de ani, a povestit că totul a început când Casie, pe atunci în jur de 11 sau 12 ani, i-a spus că își dă seama când el este sub influența drogurilor.

Citește și: Machine Gun Kelly și-a spart un pahar de șampanie în față, la o petrecere. Primele imagini cu artistul, imediat după incidentul bizar

„Mi-a spus: 'Tată, știu când ești drogat'. Mi-a frânt inima”, a mărturisit artistul, adăugând că aceasta a fost „cea mai mare dezamăgire” din viața lui.

Această confruntare a fost un punct de cotitură pentru MGK, care a recunoscut că a durat ceva timp până să renunțe complet la droguri, dar a subliniat că momentul respectiv a fost primul pas către sobrietate.

Machine Gun Kelly și fiica lui Casie Colson Baker/ Profimedia

Machine Gun Kelly și fiica lui Casie Colson Baker/ Profimedia

„Pentru a fi tatăl pe care mi-aș fi dorit să-l am, trebuia să rup acest blestem generațional pentru copilul meu”, a spus el.

Citește și: Megan Fox recunoaște că ea și Machine Gun Kelly „își consumă sângele reciproc, ocazional și doar pentru ritualuri”

De asemenea, MGK a sărbătorit recent un an de sobrietate, inclusiv renunțarea la alcool, după ce a trecut printr-un program de dezintoxicare.

Cine este mama fetitei

Mama fiicei lui Machine Gun Kelly, Casie Colson Baker, este Emma Cannon, care a ales să stea departe de lumina reflectoarelor și nu este prezentă pe rețelele sociale, potrivit People.

Emma Cannon și Machine Gun Kelly au fost împreună înainte de a deveni cunoscut, iar Casie s-a născut în 2009. Nu se știe cât timp a durat relația lor, însă se crede că rapperul avea 18 ani în momentul în care a venit pe lume fiica lui.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Galerie foto

Top citite
01 Machine Gun Kelly și fiica lui Casie Colson Baker/ Profimedia
Cine l-a convins pe Machine Gun Kelly să renunțe la droguri. Artistul a spus tot: „Mi-a frânt inima”
02 antonia si maya (1)
Cum arată fiica Antoniei la aproape 14 ani. Asemănarea dintre artistă și Maya este uimitoare: „Când a crescut atât de mare?”
03 selly
Selly, reacție după ce Wiz Khalifa și-a aprins un joint pe scenă, în fața a zeci de mii de adolescenți: „Un incident regretabil”
04 Megan Fox on social media
Megan Fox, atracția serii, într-un sacou, ciorapi de plasă și tocuri înalte, la o cină de gală. „Ești atât de frumoasă”
05 Wiz Khalifa/ Profimedia
Wiz Khalifa a anunțat că urmează să devină tată. Rapperul a dezvăluit și sexul primului copil pe care îl va avea cu Aimee Aguilar
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West
Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă, iar toate privirile îndreptate spre ea

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai controversate, Bianca Censori, soția lui Kanye West, nu ratează nicio ocazie pentru a întoarce privirile celor din jur.

Connect-R și fiica lui, Maya/ Foto: Instagram
Connect-R, despre momentul când Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte: „Nu conștientizam că aș putea s-o pierd”

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, având o carieră de succes în industria muzicală, dar și o viața împlinită de când a devenit tată. Cu toate acestea, artistul în vârstă de 41 de ani nu a fost ocolit de probleme, cel mai cumplit moment din viața sa fiind atunci când Maya a fost la un pas de moarte.

crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

CRBL continuă să fie foarte apropiat de fiica sa, Alessia, și păstrează o legătură puternică, chiar și după divorțul de Elena, mama adolescentei. Deși au hotărât să meargă pe drumuri separate, după 16 ani de căsnicie, cei doi părinți sunt determinați să facă tot posibilul pentru a oferi cele mai bune condiții pentru creșterea și dezvoltarea fiicei lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Dragostea lor, mai puternică decât oricând. Daniel Crag si Rachel Weisz, de mână prin Veneția după ce au strălucit pe covorul roșu
Dragostea lor, mai puternică decât oricând. Daniel Crag si Rachel Weisz, de mână prin Veneția după ce au strălucit pe covorul roșu

Dragostea lor, mai puternică decât oricând. Daniel Crag si Rachel Weisz, de mână prin Veneția după ce au strălucit pe covorul roșu

FILM NOW Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui marcată de dependențe
Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui marcată de dependențe

Eric Roberts îi cere scuze public surorii sale, Julia Roberts. Dezvăluiri tulburătoare despre viața lui marcată de dependențe

DIGI WORLD Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case
Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

DIGI ANIMAL WORLD Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT
"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună în Scoția, deși nu mai joacă nici la echipa de rezerve
DIGI FM Anunțul făcut de Kate Middleton. Acum o săptămână terminase chimioterapia
Anunțul făcut de Kate Middleton. Acum o săptămână terminase chimioterapia
UTV Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei
Cheloo (Parazitii): De la scena la afaceri profitabile – cum a transformat succesul muzical in milioane de lei