Bucuresti | 102,8FM ProFM Party Mix cu DJ Dark POST MALONE - SUNFLOWER

Dorian Popa se folosește de menajera lui pentru a ține legătura cu Babs. Ce declarații a făcut aceasta la un an de la despărțire

Dorian Popa/ Foto: Instagram
Dorian Popa/ Foto: Instagram

Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscută în mediul online drept Babs, nu mai păstrează legătura decât prin intermediul menajerei, la un an de la despărțirea lor. Cei doi nu s-au mai văzut din luna martie, iar Claudia a declarat că dorește să nu mai fie asociată sub nicio formă cu fostul său partener.

Claudia Iosif și Dorian Popa au avut o relație de peste 11 ani, însă acum, fosta parteneră a artistului dorește să își refacă viața departe de imaginea acestuia. Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, Babs a mărturisit: „Noi nu mai suntem de un an împreună, nu mai am nicio legătură cu el. Cred că deja e cazul ca numele noastre să nu mai fie asociate. Chiar îmi doresc asta. Fiecare are viața lui, a trecut deja foarte mult timp. Nu ne-am mai văzut de când mi-am mutat atelierul, din luna martie. Nu mai avem nimic de împărțit”.

Citește și: Babs rupe tăcerea despre adevăratul motiv pentru care ea și Dorian Popa s-au despărțit: „Asta ne-a afectat relația”

În prezent, singurul lucru care îi mai leagă pe cei doi este cățelul celebru din videoclipurile artistului, Cheluțu. Ambii sunt foarte atașați de animăluț, astfel că au ales să aibă „custodie comună” asupra acestuia. Transferul patrupedului de la un domiciliu la altul se face prin intermediul menajerei, pentru a evita întâlnirile directe între cei doi.

„Cheluțu vine la mine prin menajeră. Fiecare îl ia în funcție de program. Eu sunt foarte fericită și împlinită acum, nu mă mai uit în trecut. Și el e sigur fericit și îi doresc numai bine. Nu știu dacă e cu cineva, nu-i treaba mea. În ceea ce mă privește, nu mă văd mireasă și cu familie, dar nu știi ce-ți aduce viața. Nu iubesc în acest moment”, a adăugat aceasta.

Declarațiile Claudiei vin după ce Dorian a recunoscut în podcastul lui Teo Trandafir că relația lor s-a încheiat definitiv: „S-a încheiat de tot. Ustură în suflet, dar trebuie să înțelegem că la un moment rănile se și închid. Dacă te gândești în mod constant la rana ta, cred că se va închide mai greu. Trebuie să ne asumăm faptul că în viață trebuie să mergem mai departe”. 

Citește și: Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

De asemenea, într-un alt podcast, artistul a spus: „Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități trebuie să existe. Ar fi penibil acum să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme, nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-au terminat nu putem să nu ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem dacă s-au terminat, de ce să continuăm?”.

Galerie foto

Top citite
01 claudia iosif babs
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, primele declarații după ce artistul a confirmat că are o nouă relație: „Nu am rămas prieteni!”
02 andreea balan si iubitul
Ce sacrificiu a făcut Victor Cornea pentru Andreea Bălan: „I-am dat un pic din experiența mea”
03 dorian popa
Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif
04 Anna Lesko/ Foto: Facebook
Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică
05 Lidia Buble/ Foto: Facebook
Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Gina Matache, mama Deliei și Oanei Matache, a vorbit deschis despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa: divorțul fiicei sale Oana de Răzvan Miheț, tatăl copiilor acesteia. Într-un interviu recent, Gina a recunoscut că separarea fiicei sale a fost un șoc pentru ea și că, la acel moment, a simțit nevoia să intervină în viața Oanei. Artista a explicat că această implicare a fost determinată de o senzație profundă de deconectare de la viața fiicei sale, neînțelegând problemele pe care le întâmpina Oana în căsnicia ei.

Inna/ Foto: Facebook
Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Inna și-a uimit din nou fanii printr-o serie de fotografii alb-negru extrem de artistice, postate recent pe contul său de Instagram, unde este urmărită de peste 3,3 milioane de oameni. Artista, în vârstă de 37 de ani, a renunțat la inhibiții și a pozat fără bluză, purtând doar o pereche de pantaloni albi lejeri și o eșarfă lungă înfășurată în jurul capului, lăsându-și restul corpului la vedere.

Kanye West/ Profimedia
Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni, lucru care a stârnit speculații cu privire la relația lor. Deși nu este prima dată când rapperul se afișează fără partenera sa, nu a trecut niciodată o perioadă atât de îndelungată fără ca cei doi să fie împreună. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a pierdut soțul, iar la scurt timp a început o relație cu fratele lui: „Oamenii ne spun că este o legătură bolnavă!”
O femeie și-a pierdut soțul, iar la scurt timp a început o relație cu fratele lui: „Oamenii ne spun că este o legătură bolnavă!”

O femeie și-a pierdut soțul, iar la scurt timp a început o relație cu fratele lui: „Oamenii ne spun că este o legătură bolnavă!”

FILM NOW A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cazul care a uimit lumea. Motivul pentru care un cățel s-a născut cu blana verde: ”Frații lui sunt albi ca laptele!”
Cazul care a uimit lumea. Motivul pentru care un cățel s-a născut cu blana verde: ”Frații lui sunt albi ca laptele!”

Un cățeluș cu blană verde s-a născut într-o fermă din Sardinia, Italia, fiind singurul dintre cei opt frați ai săi care are acest pigment.

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Pusă la zid după eșecul de la JO, Bernadette Szocs a ”speriat” Europa
Pusă la zid după eșecul de la JO, Bernadette Szocs a ”speriat” Europa
DIGI FM Bănel Nicoliță, prima apariție cu noua iubită, după patru ani de relație: „Mi-a fost alături la bine și la greu”
Bănel Nicoliță, prima apariție cu noua iubită, după patru ani de relație: „Mi-a fost alături la bine și la greu”
UTV Membrii trupei One Direction sunt „complet devastati” de moartea lui Liam Payne. „Cea mai mare bucurie a lui era sa-i faca fericiti pe ceilalti oameni”, a spus Harry Styles
Membrii trupei One Direction sunt „complet devastati” de moartea lui Liam Payne. „Cea mai mare bucurie a lui era sa-i faca fericiti pe ceilalti oameni”, a spus Harry Styles