Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA JONAS BROTHERS - LEAVE BEFORE YOU LOVE ME

Babs rupe tăcerea despre adevăratul motiv pentru care ea și Dorian Popa s-au despărțit: „Asta ne-a afectat relația”

dorian popa si iubita lui
Dorian Popa și Claudia Iosif sunt împreună de mulți ani./ Foto: Instagram

Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, a făcut noi declarații după despărțirea de Dorian Popa. Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani, iar vestea separării a luat pe toată lumea prin surprindere.

La câteva luni după despărțire, Babs a vorbit despre adevăratele motive care au dus la ruptura dintre ei, subliniind că nu a existat infidelitate în relația lor. Ambii au fost fideli pe parcursul relației, însă în ciuda acestui fapt, au ajuns la concluzia că este timpul să se despartă.

Citește și: Babs continuă aparițiile provocatoare. Internauții nu au mai gustat imaginile: "Cine poartă așa ceva?", "Exagerezi cu bronzul"

„Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat împreună. Sunt sigură că el nu mă uită pe mine, cum nici eu nu o să-l uit pe el.  Pur și simplu, în ultimul an s-au adunat foarte multe. Eu am avut niște probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie. Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am început să ne ciondănim. Dar un motiv real chiar nu a existat. Nimeni nu a înșelat pe nimeni, nu a fost vorba de așa ceva. Ultimul an a fost foarte greu, el avea multe concerte, era mult plecat. Eu am avut o semidepresie, și asta ne-a afectat ca relație. S-a făcut click, într-o zi, și asta a fost”, a mărturisit Babs pentru Cancan.

În plus, cei doi au decis să nu se mai vadă o perioadă, pentru a putea merge mai departe și pentru a-și reface viața alături de altcineva.

Citește și: Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a fost prezent la ziua de naștere a lui Babs, unde au petrecut toată noaptea

„A trecut foarte mult timp de când ne-am despărțit. Încercăm să ne refacem amândoi viața. De aceea am stabilit să nu ne mai vedem o perioadă. Dar ambii îl avem și-l împărțim pe Cheluțu. Oamenii se mai și despart, asta e”, a completat aceasta.

Galerie foto

Top citite
01 firerose si billy ray cyrus
Firerose, dezvăluiri despre coșmarul trăit în relația cu Billy Ray Cyrus: „E un bărbat rău!” Ce reguli stricte trebuia să respecte
02 andreea antonescu si victor vrînceanu
Victor Vrînceanu, dezvăluiri după ce Andreea Antonescu i-a deschis două procese: „Mi se pare strigător la cer să refuzi sistematic!”
03 claudia iosif babs
Babs continuă aparițiile provocatoare. Internauții nu au mai gustat imaginile: "Cine poartă așa ceva?", "Exagerezi cu bronzul"
04 crbl
În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena, după divorț: „În lume, divorțurile sunt doar despre înșelat”
05 claudia iosif
Fosta iubită a lui Dorian Popa, apariție perfectă în costum de baie, pe marginea piscinei de acasă. Are 41 de ani și un corp de model
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin/ Foto: Instagram
Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin. De ce crede că nu va cânta niciodată cu sora lui, Violeta 

Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului Ștefan Bănică, a dezvăluit într-un interviu recent care este relația pe care o are cu Andreea Marin și cu sora lui, Violeta. Tânărul artist a vorbit despre legătura specială pe care o are cu familia sa, precum și despre parcursul său în carieră.

24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”

Shakira a vorbit deschis despre viața ei sentimentală după despărțirea tumultuoasă de Gerard Piqué, sugerând că ar putea fi deschisă la o aventură ocazională, dar nu este pregătită pentru o relație serioasă. Într-un interviu recent pentru Rolling Stone, cântăreața columbiană, în vârstă de 47 de ani, a explicat că, deși încă îi plac bărbații, este precaută din cauza experiențelor trecute.

firerose si billy ray cyrus
Billy Ray Cyrus și Firerose divorțează, la doar șapte luni de la nuntă. Ce motive a invocat celebrul cântăreț

Billy Ray Cyrus a cerut divorțul de soția sa, Firerose, la doar șapte luni după ce s-au căsătorit. Cântărețul, în vârstă de 62 de ani, și soția sa australiană, în vârstă de 34 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2023, însă au decis să se despartă la sfârșitul lunii mai 2024.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”
Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant transmis prințului Albert de Monaco și prințesei Charlene: „Munca voastră m-a inspirat!”

FILM NOW Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el
Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el

Pedro Pascal, despre scenele de luptă cu Paul Mescal în „Gladiator 2”: Prefer să fiu aruncat dintr-o clădire decât să mă lupt iar cu el

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale
Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. El susține că a vrut să-l stingă
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. El susține că a vrut să-l stingă
DIGI SPORT UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen
UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen
DIGI FM Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
Noile modificări ale Codului Rutier explicate. Iată ce spune Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR)
UTV Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud
Rita Ora, aparitie indrazneata. Artista a purtat o rochie transparenta la concertul trupei Girls Aloud