Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE REA GARVEY - FREE LIKE THE OCEAN (NEW PW)

Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

dorian popa
Dorian Popa dă aproape 300.000 de euro pentru mașina visurilor sale. / Foto: Instagram

La aproape un an de când a confirmat despărțirea de Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, Dorian Popa a fost surprins în compania unei tinere.

Imaginile cu Dorian Popa și tânăra misterioasă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, au făcut furori pe rețelele sociale, iar acum artistul a făcut primele declarații despre noua iubită.

Citește și: Babs rupe tăcerea despre adevăratul motiv pentru care ea și Dorian Popa s-au despărțit: „Asta ne-a afectat relația”

„Este adevărat, într-adevăr, mă văd cu domnişoara respectivă, dar nu aş vrea să mă arunc deocamdată să fac mai multe declaraţii. Viaţa merge înainte şi eu, ca fiecare, am dreptul să îmi găsesc fericirea”, a declarat Dorian Popa pentru Cancan.

Aceste declarații vin la scurt timp după ce artistul a fost fotografiat alături de o tânără brunetă, într-un fast-food din Capitală, după cum puteți vedea aici.

dorian-popa

Dorian Popa / Foto: Instagram

Citește și: Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Babs rupe tăcerea despre adevăratul motiv pentru care ea și Dorian Popa s-au despărțit

Claudia Iosif și Dorian Popa au avut o relație timp de 11 ani, însă, în ciuda faptului că nu păreau să aibă probleme în cuplu, cei doi au anunțat că s-au despărțit în noiembrie 2023.

La câteva luni după despărțire, Babs a vorbit despre adevăratele motive care au dus la ruptura dintre ei, subliniind că nu a existat infidelitate în relația lor. Ambii au fost fideli pe parcursul relației, însă în ciuda acestui fapt, au ajuns la concluzia că este timpul să se despartă.

Citește și: Babs continuă aparițiile provocatoare. Internauții nu au mai gustat imaginile: "Cine poartă așa ceva?", "Exagerezi cu bronzul"

„Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat împreună. Sunt sigură că el nu mă uită pe mine, cum nici eu nu o să-l uit pe el.  Pur și simplu, în ultimul an s-au adunat foarte multe. Eu am avut niște probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie. Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am început să ne ciondănim. Dar un motiv real chiar nu a existat. Nimeni nu a înșelat pe nimeni, nu a fost vorba de așa ceva. Ultimul an a fost foarte greu, el avea multe concerte, era mult plecat. Eu am avut o semidepresie, și asta ne-a afectat ca relație. S-a făcut click, într-o zi, și asta a fost”, a mărturisit Babs pentru Cancan.

În plus, cei doi au decis să nu se mai vadă o perioadă, pentru a putea merge mai departe și pentru a-și reface viața alături de altcineva.

Citește și: Dorian Popa și Claudia Iosif, din nou împreună. Artistul a fost prezent la ziua de naștere a lui Babs, unde au petrecut toată noaptea

„A trecut foarte mult timp de când ne-am despărțit. Încercăm să ne refacem amândoi viața. De aceea am stabilit să nu ne mai vedem o perioadă. Dar ambii îl avem și-l împărțim pe Cheluțu. Oamenii se mai și despart, asta e”, a completat aceasta.

Galerie foto

Top citite
01 Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo
03 Amna / Foto: Facebook
Motivul pentru care Amna este încă singură după divorțul de Cristi Mușat: „Se trăiește mult în compromis”
04 Andreea Bănică și Lucian Mitrea/ Foto: Facebook
Andreea Bănică a dezvăluit secretul relației ei longevive: „Oamenii care se iubesc, se văd”. Ce spune despre soțul ei
05 Joker UK premiere in London - 25 Sep 2024
Lady Gaga dezvăluie că planul ei „numărul unu” este să-și întemeieze o familie cu logodnicul ei: „Sunt atât de entuziasmată!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene/ Profimedia
Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene, la o lună după ce și-au confirmat relația. Imagini de la nunta spectaculoasă din Louisian

Lana Del Rey s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene, un ghid turistic specializat în tururi de mlaștină cu aligatori, într-o ceremonie surpriză organizată în Louisiana. Nunta a avut loc pe malul unui bayou din Des Allemandes, o zonă faimoasă pentru frumusețea sa sălbatică, unde Dufrene își desfășoară activitatea de ghid. Evenimentul a avut loc la doar o lună după ce relația lor a devenit publică, iar imaginile și detaliile au făcut rapid înconjurul presei.

Selly și Smaranda/ Foto: Instagram
Selly și-a dus iubita în vacanță cu un avion privat, în ziua când au împlinit 6 ani de relație: „Când ai bani, ai bani”

Vloggerul Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a transmis un mesaj adorabil pentru iubita sa, Smaranda Știrbu, cu ocazia împlinirii a 6 ani de relație. Pentru a marca acest moment special, cei doi au plecat într-o vacanță de vis cu un avion privat.

Miley Cyrus și iubitul ei, Maxx Morando/ Profimedia
Miley Cyrus, apariție rară alături de iubitul ei, Maxx Morando. Cei doi au fost surprinși la un concert în Los Angeles

Miley Cyrus a fost surprinsă alături de iubitul său, Maxx Morando, la un concert Future Islands, desfășurat la Shrine Auditorium din Los Angeles. Cuplul, cunoscut pentru discreția sa, a atras atenția paparazzilor, fiind rar văzuți împreună în public.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora:
Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora: "Este mini eu". Relația lor era unică: "Se uita la mine ca la un supererou"

Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora: "Este mini eu". Relația lor era unică: "Se uita la mine ca la un supererou"

FILM NOW Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”
Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”

Paul Schrader a mers să vadă „Joker: Folie a Deux” şi a plecat după 20 de minute: „Un musical cu adevărat foarte prost”

DIGI WORLD Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme
Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

DIGI ANIMAL WORLD Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”
Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT FOTO ”Ce mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”
FOTO ”Ce mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”
DIGI FM Liam Payne putea fi salvat?! Un angajat al hotelului a sunat la Urgențe și a cerut ajutorul înainte ca artistul să cadă de la balcon: „Trimiteți pe cineva acum!”
Liam Payne putea fi salvat?! Un angajat al hotelului a sunat la Urgențe și a cerut ajutorul înainte ca artistul să cadă de la balcon: „Trimiteți pe cineva acum!”
UTV Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa moartea subita a lui Liam Payne
Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa moartea subita a lui Liam Payne