Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE HUGEL - I ADORE YOU (NEW PW)

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Delia/ Foto: Facebook
Delia/ Foto: Facebook

Delia și-a surprins fanii cu o apariție spectaculoasă, într-un look cu totul diferit față de stilul pe care îl abordează în mod obișnuit. Artista, în vârstă de 42 de ani, a postat recent pe contul său de Instagram mai multe fotografii din timpul unei filmări, în care a fost aranjată într-un mod absolut special. Fanii au rămas uimiți de eleganța ei și, la prima vedere, unii chiar au confundat-o cu Andreea Bălan.

Delia a purtat o rochie lungă, de un albastru deschis, cu detalii sofisticate de pene și puf în aceeași nuanță, aplicate pe mâneci și în zona bustului. Rochia a fost completată de un machiaj realizat impecabil – un fard în tonuri de albastru care s-a potrivit perfect cu ținuta, alături de un ruj mat ce i-a oferit un plus de volum buzelor. Artista a optat și pentru un stil de coafură diferit, părul ei blond fiind aranjat în bucle elegante. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„La prima poză am crezut că e Andreea Bălan”, a comentat unul dintre fani. Apariția ei elegantă i-a cucerit pe toți, iar mulți au apreciat că artista arată absolut superb în această variantă mai formală. „Ești superbă”, „Așa da! N-am nimic de reproșat”, „Cât de frumoasă ești”, sunt doar câteva dintre reacțiile pozitive primite de Delia la postarea sa.

Citește și: Delia, toată în roz, ca o păpușă Barbie modernă și extrem de îndrăzneață. Cu pulover pe gât, dar în fustă minusculă, strânsă pe corp

Chiar dacă mulți sunt obișnuiți să o vadă pe Delia în ținute extravagante și nonconformiste, această apariție a dovedit că artista poate străluci și într-un stil mai clasic și rafinat. Comentariile au continuat cu aprecieri precum „Wow, Delia, să nu te recunosc”, „Nu e stilul tău, dar te prinde bine” și „De când nu te-am mai văzut atât de aranjată”

De ce preferă Delia să se îmbrace în haine largi

Deși nu are imperfecțiuni pe care să le ascundă sub haine largi, Delia este adepta ținutelor supradimensionate, care o acoperă aproape în întregime.

Citește și: Delia, într-un costum de baie minuscul. S-a pozat în oglinda de acasă, înainte de a ieși pe terasa pe care are și piscină

"Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr", a povestit Delia, acum ceva timp, într-un podcast.

Galerie foto

Top citite
01 Amna / Foto: Facebook
Motivul pentru care Amna este încă singură după divorțul de Cristi Mușat: „Se trăiește mult în compromis”
02 Anca Țurcașiu/ Foto: Facebook
Boala de care suferă Anca Țurcașiu: „Nu există remediu”. Artista nu mai consumă carne de 34 de ani și a renunțat complet la lactate
03 Iuliana Beregoi/ Foto: Facebook
Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe Iuliana Beregoi în rochie de mireasă. Artista a împlinit de curând 20 de ani: „Te măriți?”
04 Inna/ Foto: Facebook
Inna, criticată de fani că e prea slabă. Ținuta artistei a stârnit un val de reacții în mediul online: „Nu e sănătos”
05 Antonia/ Foto: Facebook
După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Antonia le dă peste nas fanilor cu o fotografie în care își arată abdomenul: „Așa da!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Bănică și Lucian Mitrea/ Foto: Facebook
Andreea Bănică a dezvăluit secretul relației ei longevive: „Oamenii care se iubesc, se văd”. Ce spune despre soțul ei

Andreea Bănică a dezvăluit recent secretul din spatele relației sale longevive cu soțul ei, Lucian Mitrea, alături de care împarte o căsnicie de 16 ani. Artista, în vârstă de 46 de ani, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Lucian, dezvăluind câteva detalii despre relația lor de lungă durată și cum au reușit să-și mențină căsnicia atât de solidă.

Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza, într-un body care imită perfect culoarea pielii. Fanii au reacționat imediat: „Am crezut că ești dezbrăcată”

Loredana Groza a stârnit din nou controverse în mediul online, după ce a postat o fotografie în care poartă un body care imită perfect culoarea pielii. Artista, în vârstă de 54 de ani, a surprins fanii cu această apariție inedită, mulți dintre ei crezând inițial că vedeta este dezbrăcată. Fotografia a fost distribuită pe rețelele de socializare, inclusiv pe Instagram și Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Madonna/ Profimedia
Madonna s-a asigurat că toată atenția este asupra ei. Artista în vârstă de 66 de ani, seducătoare într-o ținută cu un decolteu amețitor

Madonna a demonstrat, încă o dată, că îndrăzneala și originalitatea nu au limite de vârstă. Cu o carieră de peste patru decenii în muzică, artista continuă să fie o sursă de inspirație și un exemplu de nonconformism, atrăgând toate privirile și redefinind constant granițele stilului. La 66 de ani, artista își păstrează cu succes titulatura de „regina popului” și de simbol al modei globale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii, o mamă a fost informată că mai are 6 luni de trăit. Discuția dură cu fiica de 2 ani
Diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii, o mamă a fost informată că mai are 6 luni de trăit. Discuția dură cu fiica de 2 ani

Diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii, o mamă a fost informată că mai are 6 luni de trăit. Discuția dură cu fiica de 2 ani

FILM NOW Detaliul din Titanic pe care James Cameron l-a făcut public după mai bine de 20 de ani: “Uitați-vă cu atenție”
Detaliul din Titanic pe care James Cameron l-a făcut public după mai bine de 20 de ani: “Uitați-vă cu atenție”

Regizorul James Cameron este cunoscut pentru colectia lui impresionanta de recuzita din filmele pe care le-a facut, inclusiv "Avatar" si "Titanic". Despre acesta din urma, barbatul a oferit un detaliu incredibil.

DIGI WORLD Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede
Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI24 Cele mai recente sondaje pentru Casa Albă. Cine conduce pe național și care este scorul din statele cheie
Cele mai recente sondaje pentru Casa Albă. Cine conduce pe național și care este scorul din statele cheie
DIGI SPORT Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare
Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare
DIGI FM Legenda F1 Michael Schumacher ar fi apărut „în public” la nunta fiicei sale
Legenda F1 Michael Schumacher ar fi apărut „în public” la nunta fiicei sale
UTV David Popovici si-a scos la licitatie echipamentul purtat la JO de la Paris, pentru o cauza nobila. „Dincolo de victoriile care se masoara in medalii, exista alte batalii - mai importante, dar mai tacute...”
David Popovici si-a scos la licitatie echipamentul purtat la JO de la Paris, pentru o cauza nobila. „Dincolo de victoriile care se masoara in medalii, exista alte batalii - mai importante, dar mai tacute...”