Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ASDIS - FLASHBACKS

Dakota Johnson, la concertul Coldplay de la Glastonbury, după zvonurile privind despărțirea de Chris Martin. Imaginile sunt virale

Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson și Chris Martin / Profimedia Images

Relația dintre Dakota Johnson și Chris Martin este în continuare solidă. Actrița, în vârstă de 34 de ani, a fost văzută la Glastonbury, la sfârșitul săptămânii trecute, când își încuraja iubitul în timpul concertului pe care-l susținea alături de colegii lui din trupa Coldplay.

Festivalul iconic din Marea Britanie a avut loc la Pyramid Stage, acolo unde Chris Martin, în vârstă de 47 de ani și colegii săi au scris istorie, fiind pentru a cincea oară cap de afiș. Băieții au cântat prima dată la festival în 1999, apoi în 2002 (înlocuind Strokes în ultimul moment), 2005, 2011 şi 2016. Spectacolul din acest an marchează a cincea oară când Coldplay este cap de afiş, ceea ce face ca trupa să fie prima care reușește acest lucru.

Citește și: Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”

Dakota s-a bucurat de concert alături de câțiva prieteni și familie, avându-i alături și pe cei doi copii ai lui Chris, Apple, de 20 de ani și Moses, de 28, care au fost, de asemenea, însoțiți de câțiva amici.

Actrița și apropiații ei au dansat și au fredonat piesele semnate de Coldplay, iar printre spectatori s-au numărat și vedete precum Tom Cruise, Gillian Anderson și Simon Pegg.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prezența actriței la Glastonbury marchează prima dată când Dakota a fost văzută cu Chris de la începutul lunii februarie, în ultimele luni existând zvonuri despre o despărțire secretă urmată de o reconciliere.

Ultima apariție publică a acestui cuplu a fost în timpul unei escapade romantice în Puerto Vallarta, Mexic, la începutul acestui an.

În ciuda programelor încărcate, cei doi, care formează un cuplu din 2017, par să aibă în continuare o relație solidă, potrivit People.

În prezent, Coldplay se află încă în turneul "Music of the Spheres" şi a depus eforturi considerabile pentru a-şi diminua amprenta de carbon, producând până acum cu 59% mai puţine emisii de CO2 decât ultimul lor turneu pe stadioane. După ce a depășit 810 milioane de dolari venituri, turneul "Music of the Spheres" a devenit al treilea cel mai profitabil şi al doilea cel mai urmărit turneu din toate timpurile. Turneul se va încheia în noiembrie, în Noua Zeelandă. Formația britanică a susţinut în România două concerte.

Citește și: Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”

Formată în 1997 la University College London, componenţa actuală a Coldplay îi include pe solistul Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume.

Ce spunea Dakota Johnson despre relația cu Chris Martin

Dakota Johnson și Chris Martin și-au ținut relația departe de ochii publicului, dorindu-și să-și trăiască povestea de iubire în intimitate. Cu toate acestea, un interviu recent oferit de actriță pentru Vanity Fair i-a luat prin surprindere pe fani. 

Starul de la Hollywood și muzicianul sunt împreună de mai bine de șase ani. Cei doi au fost văzuți extrem de rar împreună și au evitat întotdeauna să discute în mod public despre relația lor. Actrița a mărturisit că a ales să își țină relația doar pentru ea fiindcă a crescut într-o familie celebră, cu foarte mulți frați vitregi, și știe cum e să nu ai intimitate. 

Citește și: Reacția lui Gwyneth Paltrow când a fost întrebată dacă o iubește pe Dakota Johnson, actuala parteneră a lui Chris Martin

„Poate că mă gândesc diferit la astfel de relații fiindcă am crescut în familia mea”, a declarat actriața, vorbind și despre relația cu frații săi. „Ne-am înțeles bine. Evident, au fost și momente în care nu ne-am înțeles bine, dar am experimentat asta, și nu îmi mai doresc așa ceva în viața mea. Îmi doresc ca niciun copil să nu experimenteze ceva asemănător. E mai bine să fii bun. Și e foarte frumos când toți se iubesc sincer și au grijă unul de celălalt”.

Galerie foto

Top citite
01 Glastonbury Festival, Day 3, UK - 28 Jun 2024
Dua Lipa, electrizantă la Glastonbury, într-o ținută minusculă din piele: Cea mai tare noapte din viața mea
02 corina bud
Mesajul făcut public de Corina Bud după derapajul de la concertul Coldplay. Fanii, extrem de duri: „Ce fel de echipă de PR ai?”
03 Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha/ Foto: Instagram
Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha: „Se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi”
04 loredana groza (5)
Loredana Groza, reacție după ce Vlad Babașa a fost huiduit la concertul Coldplay: „Sunt mai actuale ca niciodată aceste versuri”
05 Coldplay Performs At Rose Bowl Stadium
Coldplay, după primul concert pe Arena Naţională: Mulţumesc, Bucureşti!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dakota Johnson și Chris Martin
Dakota Johnson și Chris Martin, relație cu despărțiri și împăcări. Ce s-a aflat despre actriță și solistul de la Coldplay

Detalii inedite au ieșit la iveală despre relația dintre Dakota Johnson și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”. Conform unor surse citate de People, cei doi s-au despărțit, însă, în cele din urmă, au decis să-și mai acorde o șansă.

Chris Martin și Dakota Johnson
Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați

Dakota Johnson, actrița care a devenit cunoscută datorită rolului din „Fifty Shades of Grey” și Chris Martin, solistul de la „Coldplay”, s-au logodit după șase ani de relație, iar acum ies la iveală noi detalii.

Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”

Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit „cu ceva timp în urmă”, a dezvăluit un apropiat al celor doi pentru publicația The Mirror. Solistul trupei Coldplay are chiar și binecuvântarea fostei sale soții, Gwyneth Paltrow, care are o părere foarte bună despre actrița de la Hollywood. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Un mire a fost împușcat în timpul nunții, sub privirile invitaților. Sora miresei: „Este distrusă de durere!”
Un mire a fost împușcat în timpul nunții, sub privirile invitaților. Sora miresei: „Este distrusă de durere!”

Un mire a fost împușcat în timpul nunții, sub privirile invitaților. Sora miresei: „Este distrusă de durere!”

FILM NOW Jamie Foxx rupe tăcerea cu privire la boala misterioasă care aproape i-a provocat moartea: „Prețuiesc fiecare minut acum”
Jamie Foxx rupe tăcerea cu privire la boala misterioasă care aproape i-a provocat moartea: „Prețuiesc fiecare minut acum”

Jamie Foxx rupe tăcerea cu privire la boala misterioasă care aproape i-a provocat moartea: „Prețuiesc fiecare minut acum”

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă
Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 FOTO O româncă a câștigat al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe. Anca are 37 de ani și are 2 copii
FOTO O româncă a câștigat al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe. Anca are 37 de ani și are 2 copii
DIGI SPORT Ianis Hagi, batjocorit de englezi:
Ianis Hagi, batjocorit de englezi: "Seamănă cu acele doamne!" Cu cine au putut să-l compare pe fotbalistul român
DIGI FM Tudor Chirilă, reacție după ce tricolorii au fost învinși de olandezi: „Nu e puțin lucru. Băieții ăștia au redat speranța unei țări obosite!”
Tudor Chirilă, reacție după ce tricolorii au fost învinși de olandezi: „Nu e puțin lucru. Băieții ăștia au redat speranța unei țări obosite!”
UTV Emily Burghelea a fost implicata intr-un accident grav de masina.
Emily Burghelea a fost implicata intr-un accident grav de masina. "Nu stiam daca mai am fata. Nu simteam nimic..."