Bucuresti | 102,8FM PINK - COVER ME IN SUNSHINE

Cum arăta Sam Smith înaintea schimbării de stil. Imagini vechi cu artistul, când nu ieșea din costumele clasice

Sam Smith
Sam Smith, 2023, în concert / Foto: Profimedia

În ultimii ani, Sam Smith a trecut printr-o transformare radicală. A lăsat loc noului Eu, cel adevărat, pe care l-a ținut ascuns în primii ani pe marile scene muzicale. Eliberat și de normele societății, și de inhibiții, artistul britanic nu are nicio problemă să apară în public în rochii, pe pantofi cu toc sau în pantaloni minusculi.

Nu la fel stăteau lucrurile acum 10 ani, când Sam Smith era într-o dietă continuă, nu ieșea din costumele clasice și nu atrăgea atenția cu nimic altceva în afară de vocea sa cu totul specială.

Citește și: Cum arată familia lui Armin van Buuren. DJ-ul olandez are 2 copii

Sam Smith, imagini de la începutul carierei internaționale

Galerie foto

Povestea lui Sam Smith în muzica internațională a început în 2014. Atunci a cunoscut succesul grație pieselor sensibile de pe albumul "Lonely Hour". Nu își descoperise încă sau nu voia să-și arate stilul extravagant și opta pentru ținute clasice, deloc ieșite din comun, precum sacouri și pantaloni, cămăși și pantofi eleganți.

Citește și: AJ McLean de la Backstreet Boys, transformare spectaculoasă după ce a slăbit mai bine de 12 kg: Călătoria e departe de a fi încheiată

Sam Smith, schimbare totală a stilului vestimentar

În 2018 a început să exploreze cu propria imagine. A slăbit foarte tare, și-a schimbat și tunsoarea, dar a ales să îmbrace și costume mai colorate. Tot de atunci au apărut ușor-ușor, în garderoba lui, încălțările cu tocuri mici și machiajul. În timpul unui turneu în Australia, acesta a pozat în pantofi roșii cu toc, o salopetă din lycra și o fustă cu volane. În acea perioadă, în 2019, a spus că se identifică cu genul neutru, nu cu cel masculin, și-a schimbat pronumele personale în they/them (ei/lor) și a adoptat un stil vestimentar mai flamboaiant.

Sam Smith

Sam Smith, la British Fashion Awards, 2023 / Foto: Profimedia

"Într-o lume în care nu eram o persoană cunoscută, mi-aș fi schimbat pronumele și m-aș fi obișnuit cu ele într-un mod natural. Ceea ce am și încercat să fac, dar un mesaj pe care l-am trimis familiei a fost 'scurs', așa că am luat decizia de a spune tuturor", declara Sam la acea vreme.

@pinaldinho_ Sam smith before and after #samsmith #celebrity ♬ original sound - @pinaldinho

Citește și: Christina Aguilera a făcut furori într-o rochie mini roz. Cum arată artista după ce a slăbit 18 kilograme

Astfel, în ultimii doi-trei ani, numele lui Sam Smith nu s-a mai legat exclusiv de muzica lui, ci și de stilul personal. Pe scenă, la evenimente sau pe stradă nu se mai ferește să apară în rochii, cizme cu toc, fuste sau blugi foarte scurți. A renunțat și la diete, își afișează corpul așa cum e, tatuajele unghiile date cu ojă sau chipul machiat. Generează controverse, îmbracă haine pe care nu mulți le-ar purta și face postări care dau curs miilor de comentarii pe rețelele sociale, dar se simte mai liber ca acum 10 ani.

Galerie foto

 

 

 

Top citite
01 stire PROFM_FOLLOW MUNCHEN
Alin este câștigătorul #FollowPROFM Munchen!
02 shania twain
Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"
03 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț
04 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Ce a făcut Sam Asghari după separarea de Britney Spears. Fostul soț al artistei, transformare impresionantă: „Nu e vorba de răzbunare”
05 antonia
S-a descris ca fiind „grăsuță”, iar acum și-a făcut liposucție. Antonia, imaginile care au făcut furori pe internet: „Văleu, ce femeie”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
cleopatra stratan (2)
Cleopatra Stratan, într-un sacou descheiat, care i-a lăsat sutienul la vedere. Solista de 21 de ani a pozat într-o ipostază îndrăzneață

La 21 de ani, Cleopatra Stratan nu mai are nimic în comun cu micuța care cânta "Ghiță" și fura inimile celor mici și ale celor mari. Este o femeie în toată firea, e căsătorită și are experiență în viața profesională. În ultimul timp, a ales să fie și mai îndrăzneață în apariții.

alina eremia
Schimbarea de look a Alinei Eremia i-a făcut pe fani să o compare imediat cu Tokyo din La Casa de Papel: "Doamne, cât semeni cu ea"

Alina Eremia și-a surprins fanii cu o schimbare de look inedită. Nu una permanent ce-i drept, însă acest amănunt nu i-a știrbit din strălucire. Solista s-a pozat cu o perucă scurtă, care a făcut-o să semene foarte tare cu Ursula Corbero și personajul ei, Tokyo, din serialul fenomen "La Casa de Papel".

Alina Sorescu divorț
Alina Sorescu, protagonista unui pictorial inedit. Cântăreața, de nerecunoscut cu părul negru ca abanosul: „Pari mai matură!”

Alina Sorescu este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a fost recunoscută pentru stilul romantic. Acum, însă, ea s-a lăsat pe mâinile unor specialiști și a fost protagonista unui pictorial cu totul și cu totul inedit.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Secretul din spatele aspectului tânăr al lui Demi Moore. Suma fabuloasă pe care ar fi cheltuit-o pe operații și alte intervenții
Secretul din spatele aspectului tânăr al lui Demi Moore. Suma fabuloasă pe care ar fi cheltuit-o pe operații și alte intervenții

Secretul din spatele aspectului tânăr al lui Demi Moore. Suma fabuloasă pe care ar fi cheltuit-o pe operații și alte intervenții

FILM NOW Orlando Bloom, despre cât l-a costat rolul din
Orlando Bloom, despre cât l-a costat rolul din "The Cut": "Chiar am crezut că voi muri". La ce s-a supus starul de 47 de ani

Orlando Bloom, despre cât l-a costat rolul din "The Cut": "Chiar am crezut că voi muri". La ce s-a supus starul de 47 de ani

DIGI WORLD De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”
De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

De ce nu ar trebui să adaugi banane în smoothie-uri. Semnalul de alarmă tras de un gastroenterolog: „Mulți pacienți fac această greșeală!”

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Nicolae Stanciu a luat atitudine, după imaginile rușinoase de la România - Lituania
Nicolae Stanciu a luat atitudine, după imaginile rușinoase de la România - Lituania
DIGI FM
"Se putea termina groaznic". Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor, accident în Grecia, din cauza unei defecțiuni grave la mașina închiriată
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale