Bucuresti | 102,8FM CELINE DION - SET MY HEART ON FIRE (NEW PW)

Britney Spears, dans seducător în fața oglinzii, într-o rochie super scurtă. Fanii au reacționat imediat: ”Pari atât de fericită!”

Britney Spears arată foarte bine la 40 de ani
Britney Spears arată foarte bine la 40 de ani. Instagram

Britney Spears arată foarte bine la vârsta de 40 de ani. Artista a postat un nou videoclip pe contul său de Instagram în care dansează senzual pe melodia lui James Brown. 

Britney Spears reușește să uimească cu fiecare apariție pe rețelele de socializare, mai ales că are o siluetă de invidiat la vârsta de 40 de ani. Fanii sunt tot timpul cu ochii pe frumoasa artistă și nu ratează nicio postare a acesteia. Recent, cântăreața a postat un nou videoclip pe contul său de Instagram, în care poartă o rochie sclipitoare în nuanțe de gri, având o crăpătură adâncă pe picior. Rochia i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, iar dansul senzual i-a făcut pe fani să reacționeze în secțiunea de comentarii. 

Citește și: Britney Spears se bucură de lucurile simple după ce a scăpat de tutelă, dar nu uită: "Familia mea ar trebui să fie la închisoare"

„Cineva să-i dea acestei legende un covor roșu”/ „Pari atât de fericită”/ „Regina dansului”/ Ești strălucitoare”/ „Cum se numește mișcarea?”/ „Ești foarte frumoasă”, sunt doar câteva din mesajele pe care fanii le-au lăsat la postarea lui Britney Spears.

În videoclip, Britney arată mai fericită ca niciodată în timp ce dansează în camera de zi pe muzica lui James Brown. Artista și-a purtat părul blond pe spate și a accesorizat ținuta cu un colier elegant și tocuri aurii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Britney Spears se pregătește de nuntă

Britney Spears a anunțat că s-a logodit cu Sam Asghari în urmă cu câteva luni, iar acum a dezvăluit că pregătirile de nuntă merg strună. De asemenea, cântăreața a făcut public numele designerului care îi va realiza rochia de mireasă.

În prezent, artista se bucură de libertate după ce a scăpat de tutela tatălui său, iar pregătirile de nuntă sunt în toi. Potrivit cântăreței, rochia de mireasă pe care o va îmbrăca în ziua în care va păși în fața Altarului va fi realizată de Donatella Versace.

Citește și: Britney Spears a împlinit 40 de ani. Artista și-a sărbătorit ziua de naștere cu artificii și Mariachi

”Nu, aceasta nu este rochia mea de mireasă. Donatella Versace mi-o realizează, așa cum am vorbit.”, a scris Britney Spears în dreptul unor imagini postate pe Instagram, în cadrul cărora apare îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare roz.

Britney Spears și Sam Asghari sunt foarte fericiți împreună, iar logodna lor i-a ajutat să treacă la următorul pas în relație. „Cei doi și-au oficializat relația de lungă durată astăzi și sunt profund impresionați de sprijinul, dăruirea și dragostea fanilor. Roman Malayev din New York este designerul inelului. El nu ar putea fi mai fericit. I-a plăcut să fie implicat și să creeze un inel unic. Piatră strălucitoare, în formă rotundă, are 4 carate și este încadrată în platină, cu un design solitar. În interior este gravat alintul „Leoaica”, a declarat managerul lui Sam, Brandon Cohen.

Galerie foto

Top citite
01 Inna/ Foto: Facebook
Cum a apărut Inna la un concert din Franța. Silueta artistei, evidențiată de body-ul cu imprimeu de leopard
02 Andreea Bănică/ Foto: Facebook
Andreea Bănică, decolteu amețitor și o fustă scurtă din pene. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Ești belea”
03 Anna Lesko/ Foto: Instagram
Anna Lesko, taxată de un fan pentru felul în care și-a savurat cafeaua la terasă: „Facem chetă să îți iei ceva de încălțat”
04 Andreea Antonescu/ Foto: Facebook
Împlinește 42 de ani, dar continuă să arate spectaculos. Andreea Antonescu, apariție de milioane pe Instagram: „Cum reușești?” 
05 Dua Lipa/ Profimedia
Dua Lipa, seducătoare într-o rochie din piele care i-a îmbrățișat formele. Artista a radiat la brațul iubitului, în Londra
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-o ținută din dantelă, care a lăsat puțin loc imaginației. Reacția fanilor: „Ești perfectă”

Lora a stârnit un val de reacții în mediul online cu cea mai recentă postare pe contul ei de Instagram, unde a apărut într-o ținută provocatoare din dantelă care a lăsat foarte puțin loc imaginației. Artista a reușit să atragă atenția fanilor săi nu doar prin alegerea vestimentară îndrăzneață, ci și printr-un dans lasciv care a ridicat temperatura pe rețelele de socializare.

Loredana Groza/ Foto: Facebook
Loredana Groza a pozat senzual într-o parcare plină de mașini de lux, îmbrăcată într-o ținută provocatoare: „Nu se putea altfel”

Loredana Groza, cunoscută pentru stilul său nonconformist și aparițiile îndrăznețe, a surprins din nou publicul cu o serie de fotografii incendiare, postate pe rețelele de socializare. Artista a fost văzută într-o parcare plină de mașini de lux, reușind să atragă toate privirile într-o ținută extrem de provocatoare.

Anna Lesko/ Foto: Facebook
Bronzată și cu un costum de baie îndrăzneț, Anna Lesko a bifat încă o apariție provocatoare: „Superbă femeie ești”

Anna Lesko a reușit din nou să atragă toate privirile cu o apariție provocatoare în cea mai recentă vacanță a sa. Artista originară din Republica Moldova s-a relaxat la o piscină inedită, unde a ales să poarte un costum de baie din două piese, care i-a evidențiat perfect pielea bronzată și silueta tonifiată. Cu un look rafinat, Anna a completat ținuta cu ochelari de soare eleganți și un colier subțire.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ William și Kate, așa cum publicul nu i-a mai văzut. Uniți, îndrăgostiți, printre mângâieri tandre, râsete și jocuri cu copiii
William și Kate, așa cum publicul nu i-a mai văzut. Uniți, îndrăgostiți, printre mângâieri tandre, râsete și jocuri cu copiii

William și Kate, așa cum publicul nu i-a mai văzut. Uniți, îndrăgostiți, printre mângâieri tandre, râsete și jocuri cu copiii

FILM NOW De ce a plâns Salma Hayek în timpul filmărilor cu Antonio Banderas la
De ce a plâns Salma Hayek în timpul filmărilor cu Antonio Banderas la "Desperado". Ce relație au cei doi în prezent

De ce a plâns Salma Hayek în timpul filmărilor cu Antonio Banderas la "Desperado". Ce relație au cei doi în prezent

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Împerecherea unor elefanți, surprinsă de un fotograf. Momentul rar i-a fascinat pe internauți
Împerecherea unor elefanți, surprinsă de un fotograf. Momentul rar i-a fascinat pe internauți

Împerecherea unor elefanți, surprinsă de un fotograf. Momentul rar i-a fascinat pe internauți

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT L-a refuzat pe Mircea Lucescu, iar acum ar putea avea parte de o surpriză neplăcută
L-a refuzat pe Mircea Lucescu, iar acum ar putea avea parte de o surpriză neplăcută
DIGI FM Tudor Chirilă, după ce a certat un șofer în trafic: ”La asta se ajunge când nesimțirea și lipsa de eficiență a autorităților locale își dau mâna”
Tudor Chirilă, după ce a certat un șofer în trafic: ”La asta se ajunge când nesimțirea și lipsa de eficiență a autorităților locale își dau mâna”
UTV Angelina Jolie si Salma Hayek au intors toate privirile la Festivalul Internatinoal de Film de la Toronto
Angelina Jolie si Salma Hayek au intors toate privirile la Festivalul Internatinoal de Film de la Toronto