Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 6 cu FERE DUA LIPA - HOUDINI (PROFM EDIT)

Bianca Censori și-a schimbat look-ul, dar nu a renunțat la ținutele indecente. Cum a apărut soția lui Kanye la Paris Fashion Week

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Bianca Censori, soția rapperului Kanye West, a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris, unde a debutat cu un look nou și provocator. Modelul australian, cunoscută pentru aparițiile sale îndrăznețe, a apărut la eveniment cu părul roz, purtând doar un body nude, care i-a scos în evidență formele voluptoase. 

Cei doi s-au așezat în primul rând la prezentarea de modă a colecției de primăvară/vară 2025, lansată de Prototypes Menswear, atrăgând toate privirile asupra lor. Ținuta Biancăi a lăsat puțin loc imaginației, dar nici Kanye West, cunoscut pentru alegerile sale vestimentare controversate, nu s-a lăsat mai prejos. Rapperul a apărut la eveniment cu fața complet acoperită, purtând un costum alb, asemănător unei ținute de apicultor. 

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Citește și: Bianca Censori și Kanye West plănuiesc să aibă un copil. Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi

În timp ce Bianca a păstrat o atitudine veselă și degajată pe tot parcursul spectacolului, Kanye a fost văzut verificându-și frecvent telefonul. Cuplul a sosit cu întârziere la prezentare, creând un moment de spectacol în sine, în timp ce toți ochii erau ațintiți asupra lor.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Adevăratul motiv pentru care Kanye West o încurajează pe Bianca Censori să poarte ținute extravagante

Kanye West, în vârstă de 46 de ani și arhitecta, în vârstă de 29 de ani, au stârnit numeroase comentarii încă de la începutul relației lor, mai ales din pricina ținutelor nonconformiste alese de Bianca, care i-au lăsat la vedere multă piele. Cei doi soți au riscat chiar și închisoarea din cauza alegerilor vestimentare, iar surse apropiate arhitectei au susținut că rapperul o controlează și a îndepărtat-o de familie și prieteni. Acum, însă, a apărut o nouă „teorie” cu privire la motivele pentru care West o încurajează pe Bianca să poarte ținute nonconformiste.

Potrivit unor surse citate de The Sun, Kanye West vrea ca soția sa să îmbrace ținute care mai de care mai extravagante, pentru a se răzbuna pe Kim Kardashian, fosta lui soție. Mai exact, acesta își dorește să o detroneze pe vedetă, care și-a lansat un brand de haine în 2019 și care s-a bucurat de o popularitate uriașă, având venituri de aproape patru miliarde de dolari.

Citește și: Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Coform publicației respective, Kanye West vrea să-și lanseze un brand de haine, fapt pentru care o folosește pe Bianca ca „model”, să „testeze terenul”.

„Kanye a văzut cât succes are SKIMS, fapt pentru care își dorește să o detroneze pe Kim, vrea să-și facă propriul brand, dar unul care să fie caracterizat de haine îndrăznețe sexy, care să-i aducă mulți bani”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

„O încurajează pe Bianca să poarte acele ținute ca un fel de test. Ea este muza și va fi imaginea colecției, crede că ea îl poate ajuta să se lanseze, să genereze venituri. Este o răzbunare”, a mai spus sursa respectivă.

Galerie foto

Top citite
01 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Cum a reușit Kanye West să-i îngrijoreze din nou pe prietenii Biancăi Censori: „A expus-o unui risc inutil!”
02 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori wears a  see-through dress while on dinner date with Kanye
Bianca Censori, alături de mama ei și de cele două surori. Cum a apărut îmbrăcată de această dată pe străzile din Los Angeles
03 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Prietenii Biancăi Censori se tem că arhitecta a început să bea: „Este clar pentru toată lumea că e copleșită, niciodată nu a fost așa!”
04 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori enjoys a solo shopping trip in a sheer-nude ensemble!
Bianca Censori nu se ferește să întoarcă privirile celor din jur. Soția lui Kanye West și-a etalat formele într-o rochie transparentă
05 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
A trecut sau nu pe la estetician?! Ce spune un chirurg despre aparițiile controversate ale Biancăi Censori: „Este posibil!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori, North West, Kanye West
Bianca Censori nu renunță la ținutele deocheate nici în prezența fiicei lui Kanye West. Arhitecta, mai mult descoperită la cinema

Bianca Censori și Kanye West au bifat o nouă apariție deja tipică pentru ei, în care ea este mai mult dezbrăcată, iar el e acoperit din cap până-n picioare. De data aceasta nu au fost singuri, ci alături de fiica cea mare a rapperului, North West.

Bianca Censori/ Profimedia
Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Bianca Censori a fost surprinsă din nou purtând o ținută provocatoare care a atras toate privirile. Arhitectul australian în vârstă de 29 de ani a ales să poarte un top de costum de baie minuscul și pantaloni scurți albi, sfidând codul vestimentar business casual al faimosului hotel Chateau Marmont din Los Angeles.

Bianca Censori
Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Fiecare ieșire în public a soției lui Kanye West este un prilej de comentarii și un motiv pentru care fotoreporterii să nu-i dea pace. De când e cu rapperul, Bianca Censori nu a mai pus pe ea o haină normală.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Adevărul despre relația complicată dintre prințul William și Camilla: „Au avut multe lucruri de depășit!” Cum a decurs prima întâlnire
Adevărul despre relația complicată dintre prințul William și Camilla: „Au avut multe lucruri de depășit!” Cum a decurs prima întâlnire

Adevărul despre relația complicată dintre prințul William și Camilla: „Au avut multe lucruri de depășit!” Cum a decurs prima întâlnire

FILM NOW Jennifer Garner, preocupată de cum se simte Ben Affleck după despărțirea de J.Lo:
Jennifer Garner, preocupată de cum se simte Ben Affleck după despărțirea de J.Lo: "E bucuroasă că el e fericit acum"

Jennifer Garner, preocupată de cum se simte Ben Affleck după despărțirea de J.Lo: "E bucuroasă că el e fericit acum"

DIGI WORLD Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din lume, în doar nouă luni: „Trebuie să fii nebun!”
Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din lume, în doar nouă luni: „Trebuie să fii nebun!”

Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din lume, în doar nouă luni: „Trebuie să fii nebun!”

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro
Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private pentru suma de 5.000 de euro
DIGI24 Cele două mari categorii de pensionari care ies pe minus la recalculare. Explicațiile ministrului Muncii
Cele două mari categorii de pensionari care ies pe minus la recalculare. Explicațiile ministrului Muncii
DIGI SPORT ”Absolut dezgustător!” Gestul ucrainencei Svitolina, după ce a învins o jucătoare din Rusia care și-a schimbat cetățenia
”Absolut dezgustător!” Gestul ucrainencei Svitolina, după ce a învins o jucătoare din Rusia care și-a schimbat cetățenia
DIGI FM O femeie care avea pensia 2000 lei a primit la recalculare 10.000 lei. „Eu când am văzut o sută de milioane acolo, să mi se facă rău”
O femeie care avea pensia 2000 lei a primit la recalculare 10.000 lei. „Eu când am văzut o sută de milioane acolo, să mi se facă rău”
UTV Dana Marijuana a fost testata pozitiv la drugtest. Cantareata a fost oprita in trafic la 2 Mai
Dana Marijuana a fost testata pozitiv la drugtest. Cantareata a fost oprita in trafic la 2 Mai