Bucuresti | 102,8FM NELLY - JUST A DREAM

Antonia, criticată de fani după ce și-a vopsit părul: „Nu e ce trebuie, erai mai frumoasă brunetă!” Cum arată artista acum

Antonia 22
Antonia / Facebook

Antonia este, fără doar și poate, „pe val”. Dacă în urmă cu câteva săptămâni se afla că a semnat un contract de imagine de peste două milioane de euro, acum cântăreața și-a surprins fanii cu o schimbare de look.

Ani la rând și-a purtat părul într-o culoare naturală, scos în evidență de câteva șuvițe discrete. Acum, însă, ea a simțit că are nevoie de o schimbare, motiv pentru care și-a făcut programare la un specialist și a optat pentru un balayage, deschizându-și părul complet.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu

Imaginile în care își etalează noul look au stârnit ample comentarii printre fani: „Doamne, nu. Nu ți se potrivește, era mai frumoasă culoarea naturală!”, „Este părerea mea, dar nu îți stă bine!”, „Chiar nu!”, „Nu e ce trebuie, crede-mă!”, „Brunetă erai mai frumoasă!

Partenerul ei, Alex Velea a complimentat-o: „Pfff. WOW”, i-a scris el, în timp ce altcineva a reacționat: „Ador. Ți se potrivește cu ochii!”

Citește și: Antonia, contract de imagine de peste două milioane de euro. Cu cine a acceptat să-și asocieze numele

Galerie foto

 

Antonia, contract de imagine de peste două milioane de euro

Nu este niciun secret că Antonia câștigă bani din muzică ori din colaborările cu diferite branduri, însă acum artista a acceptat să-și asocieze numele cu cel al unei case de pariuri sportive.

Antonia

Antonia / Instagram

Citește și: Antonia și Alex Velea, escapadă în Dubai. Solista a lucrat la bronzul ciocolatiu, pe marginea piscinei, într-un costum de baie auriu

Potrivit Cancan, în urma acestei colaborări, artista va încasa nu mai puțin de 2,2 milioane de euro.  Contractul de imagine se întinde pe o perioadă de trei ani, timp în care partenera lui Alex Velea va fi protagonista unor reclame și va interpreta melodii speciale pentru acestea.

Citește și: Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Top citite
01 Antonia / Foto: Instagram
Antonia, ședință foto într-o ținută cu un decolteu amețitor. Artista, din ce în ce mai încrezătoare după schimbare de look
02 antonia, Ploi de tequila (1)
Antonia, lecție de senzualitate în clipul piesei "Ploi de tequila", în care dansează la bară doar în lenjerie: "S-a închis la non-stop"
03 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, contract de imagine de peste două milioane de euro. Cu cine a acceptat să-și asocieze numele
04 Antonia 22
Antonia, trup de zeiță într-o ținută din dantelă, ce-i lasă la vedere abdomenul de „fier”. Fanii: „Pur și simplu o frumusețe!”
05 Antonia și Alex Velea/ Foto: Facebook
Antonia, adevărul despre începutul relației cu Alex Velea: „Era o tensiune constantă”. Ce spune artista acum despre nuntă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
antonia si maya (1)
Cum arată fiica Antoniei la aproape 14 ani. Asemănarea dintre artistă și Maya este uimitoare: „Când a crescut atât de mare?”

Fiica Antoniei se apropie de vârsta de 14 ani și uimitoarea sa asemănare cu celebra sa mamă devine din ce în ce mai evidentă. Fanii au fost surprinși de cât de mult a crescut Maya și de cât de bine seamănă cu Antonia, luând cu asalt secțiunea de comentarii de pe rețeaua de sociale.

alex velea si fiica antoniei
Fiica Antoniei, pe aceeași scenă cu Alex Velea. Adolescenta a dansat la mare, cot la cot cu dansatorii tatălui ei vitreg

În august, Maya, fiica Antoniei și a fostului ei soț, Vicenzo Castellano, împlinește 14 ani. Deși locuiește în Italia, puștoaica are o relație excelentă cu mama ei, dar la fel de bine se înțelege și cu partenerul acesteia, Alex Velea. De altfel, Maya a urcat pe scenă alături de solist și a dansat în tandem cu echipa lui.

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, într-o pereche de pantaloni croșetați, cu un top asortat. Trupul bronzat al artistei a ieșit în evidență: „Nu ești rea deloc”

Antonia a bifat încă o apariție care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat. Îmbrăcată într-un ansamblu format dintr-o pereche de pantaloni croșetați și un top minuscul asortat, artista și-a etalat cu mândrie corpul tonifiat și proaspăt bronzat după zilele petrecute pe litoral. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”
Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

Reacții dure privind videoclipul postat de Kate Middleton: „Nu e o filmare clasică, acolo a fost implicată o echipă profesionistă”

FILM NOW Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”
Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

Jason Momoa, acuzat că a „maltratat” echipa de filmare a peliculei „A Minecraft Movie”: „M-a dezamăgit”

DIGI WORLD De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace
De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”
DIGI FM Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
Cât costă ținuta purtată de Simona Halep la turneul lui Ion Țiriac. Pantofii sportivei au atras toată atenția
UTV (VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie
(VIDEO) Shakira a coborat imediat de pe scena unui club din Miami, dupa ce si-a dat seama ca un fan o filma sub rochie