Bucuresti | 102,8FM A BOOGIE WIT DA HOODIE - LOOK BACK AT IT

Andreea Bălan, imagini pline de senzualitate în Dubai. Artista și-a expus silueta în cel mai îndrăzneț costum de baie

andreea balan
Andreea Bălan se menține în formă cu mult dans. / Foto: Instagram

Andreea Bălan a umplut rețelele de socializare cu fotografii pline de senzualitate din Dubai. Artista s-a fotografiat în piscină de lux a hotelului unde a fost cazată, arătându-le fanilor imaginile impresionante din vacanța sa de vis. 

În ultima postare de pe contul ei de Instagram, Andreea a realizat o ședință foto p marginea piscinei, la hotelul unde a fost cazată, purtând un costum de baie îndrăzneț, format din două piese. Topul, foarte decoltat, i-a scos în evidență bustul generos, iar pereche de bikini i-a accentuat și mai mult formele voluptoase și talia de viespe. Piesa vestimentară, colorată în alb, roșu și turcoaz, i-a accentuat și mai mult piele ca laptele, iar părul blond, aranjat în câteva bucle lejere, i-a oferit artistei o imagine plină de eleganță și stil. 

Citește și: Andreea Bălan și-a arătat silueta de invidiat într-un corset spectaculos. Fanii au reacționat imediat: „Ești cu adevărat o inspirație”

„Să avem o săptămână minunată”, a scris Andreea Bălan la descrierea imaginilor postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea Andreei a strâns mii de aprecieri și zeci de comentarii: „Ești perfectă”/ „Frumoasă foc”/ „Vacanță plăcută! Ești foarte provocatoare”/ „Frumoasă ca întotdeauna”/ „Cu siguranță, una dintre frumusețile României! Eleganță, feminitate, senzualitate!”. 

Andreea Bălan cere custodia exclusivă a fetițelor ei

Lucrurile dintre Andreea Bălan și actorul George Burcea, fostul ei soț, nu par a se fi liniștit nici acum, la doi ani de la despărțire. Aceștia sunt legați în continuare de fiicele lor, Ella și Clara, care locuiesc și stau cea mai mare parte din timp cu mama lor, însă vizitele tatălui la domiciliul artistei sunt de multe ori prilej de ceartă. Așa s-a întâmplat și recent, când un episod care nu i-a convenit Andreei a determinat-o să spună public că va cere custodia exclusivă a copiilor.

Citește și: Andreea Bălan își dorește un băiețel, deși nu mai poate aduce pe lume un al treilea copil: "M-am gândit la o mamă surogat"

Deși de multe ori a declarat că nu-i place să-și spele rufele în public, Andreea Bălan a răbufnit seara trecută. Jumătatea blondă a trupei Andre a scris un mesaj uluitor pe InstaStory, în care-l acuză pe fostul soț că a venit în stare de ebrietate să-și ia fetițele și că a arătat un comportament care le-ar fi traumatizat pe acestea.

„Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine", a scris Andreea Bălan în dreptul unei imagini cu mezina Clara.

Galerie foto

Top citite
01 Andreea Bălan și Victor Cornea
Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea: „O hârtie nu face diferența, noi ne iubim foarte mult!”
02 Lora/ Foto: Facebook
Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”
03 spice girls
Cum arată Mel C de la Spice Girls la 50 de ani, în costum de baie. Cântăreața are și acum un corp de atletă
04 Irina Rimes și David Goldcher/ Foto: Facebook
Irina Rimes, cerută în căsătorie de David Goldcher, fără inel. Ce i-a cerut artista în locul bijuteriei
05 Ana Baniciu/ Foto: Facebook
Ana Baniciu, imagini în ipostaza de mămică. Artista, pe bancheta din spate în timp ce hrănea bebelușul: „Ești o mamă cool”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
elena ionescu (2)
Elena Ionescu și-a expus bronzul ciocolatiu și formele voluptoase pe plajă, la piscină și pe Instagram. Ultimele zile de vară la mare

Elena Ionescu și-a luat rămas bun de la această vară cum nu se putea mai bine. În costum de baie, pe plajă și la piscină, solista devenită cunoscută în trupa Mandinga a făcut furori pe oriunde a apărut.

Inna/ Foto: Facebook
Cum a apărut Inna la un concert din Franța. Silueta artistei, evidențiată de body-ul cu imprimeu de leopard

Inna a făcut furori la un concert recent din Franța, unde a apărut într-o ținută care i-a evidențiat perfect silueta. Artista de 37 de ani a postat imagini pe contul său de Instagram, în care se poate vedea cum a ales să se prezinte pe scena de la Nisa.

oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre fostul ei iubit, care a murit după ce a fost incendiat: „Am rămas cu sechele de acum 5 ani”

Oana Radu a făcut dezvăluiri tulburătoare despre trauma pe care a suferit-o în urma decesului tragic al fostului său iubit, Alin Suflea, care a fost incendiat în mod brutal în 2019. Într-o apariție recentă la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artista a vorbit deschis despre sechelele emoționale cu care a rămas după acest eveniment devastator.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale
Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei o înșală. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

FILM NOW Puștiul din
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui de 1 și 3 ani!

DIGI WORLD Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

DIGI ANIMAL WORLD Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia

DIGI LIFE Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
Un diamant de dimensiuni excepţionale, descoperit în Botswana
DIGI SPORT Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina
DIGI FM O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
UTV ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale