Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SHAKIRA - 2005 LA TORTURA (PRO FM EDIT)

Adevărul despre apariția bizară a celebrei Shania Twain de la People's Choice Country Awards. La ce intervenții estetice ar fi apelat

2024 People's Choice Country Awards - Red Carpet
Shania Twain / Profimedia Images

Shania Twain a părut de nerecunoscut la People's Choice Country Awards, iar acum mai mulți chirurgi esteticieni au vorbit despre procedurile la care ar fi apelat celebra cântăreață pentru a contracara semnele îmbătrânirii.

Dr. Gary Motykie, un chirurg estetician din Beverly Hills, a declarat că interpreta piesei „Man! I Feel Like a Woman!” „arată grozav” pentru vârsta ei, însă a observat câteva semne care indică faptul că aceasta și-a făcut „îmbunătățiri” estetice.

2024 People's Choice Country Awards, Nashville, USA - 26 Sep 2024

Shania Twain / Profimedia Images

Potrivit OK Magazine, el a explicat că ochii ei par „mai deschiși”, ceea ce ar putea fi rezultatul unui lifting al sprâncenelor, în timp ce ridurile din jurul ochilor ar fi fost ameliorate cu ajutorul unor injecții cu Botox.

Citește și: În ce relații se află azi Shania Twain cu fostul său soț, bărbatul care a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei

Totodată, el a afirmat că aceasta are „pomeți plini”, ceea ce ar putea fi explicat prin folosirea unor fillere.

Printre altele, esteticianul a subliniat că obiceiul artistei de a purta peruci ar fi doar un truc pentru a distrage atenția de la eventuale proceduri la care a apelat.

2024 People's Choice Country Awards Arrivals - 26 Sep 2024

Shania Twain / Profimedia Images

„Este o modalitate eficientă de a muta atenția și de a le permite oamenilor să speculeze”, a mai spus el.

„Cred că multe persoane aflate în situația ei vor să încerce lucruri atunci când încep să îmbătrânească, proceduri care nu implică incizii ori intervenții chirurgicale majore”, a continuat dr. Motykie.

„Așa că încep să apeleze la tot felul de intervenții, precum fillere, injecții cu Botox, pentru a conferi pielii fermitate. Sau, în anumite cazuri, încep să exagereze. Încep cu puțin, după care puțin mai mult, mai mult, iar acest filler începe să rețină apă, ceea ce duce la umflarea zonei”, a mai explicat el.

shania twain (7)

Shania Twain. Profimedia

Totodată, dr. Adam Rubinstein este de părere că interpretat și-ar fi făcut blefaroplastie, o intervenție de ridicare a pleoapelor.

„Shania are pomeți frumoși, cu o linie a maxilarului uimitoare, are o structură naturală deosebită și îmbătrânește extrem de bine”, a menționat el, continuând: „Dar ceea ce observ este că ochii ei par foarte odihniți, chiar și pleoapele arată bine”. 

Citește și: Shania Twain, adevărul despre legătura specială cu Jon Bon Jovi: „Îmi încălzește inima”

„Înainte păreau pline și mai grele, însă în pozele de la premiile People’s Choice, ele par puțin mai deschise și mai luminoase”, a adăugat el. „Ar putea fi doar machiajul, dar pentru că arată atât de odihnite, este posibil să fi fost vorba de un lifting al pleoapelor superioare sau de blefaroplastie”.

De cealaltă parte un estetician din Las Vegas a susținut că într-adevăr chipul cântăreței s-a schimbat în ultimii zece ani, dar el a justificat aceste diferențe prin kilogramele acumulate în plus.

Cum se menține în formă, la 58 de ani, Shania Twain

Shania Twain, celebra cântăreață în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit care este dieta la care apelează pentru a se menține în formă, dar și ce exerciții face pentru a-și păstra tonusul înainte de spectacolele grandioase pe care le susține.

Ea a povestit că nu consumă alimente solide.

„Sunt energică. Trebuie să respir, am proiecte. Trebuie să fiu liniștită cu totul. Consum doar lichide până când am spectacolul. Trec prin blender tot ce mănânc. Consum mult spanac și afine”, a spus cântăreața care este vegetariană.

După spectacol însă, Shania Twain a precizat că mănâncă orice și, mai mult de atât, nu spune nu nici unui pahar cu șampanie.

„După spectacol, sunt pregătită să mănânc. Sunt vegetariană, consum doar proteine vegetariene, dar asta înseamnă că mănânc orice. Sunt fericită să mănânc paste, voi bea chiar și un pahar de șampanie după concert, îmi place să sărbătoresc. Trebuie să fie de bună calitate, dar nu sunt snobă în privința asta”, a mai dezvăluit cântăreața care a precizat că acest regim strict îi permite să fie în formă și extrem de încrezătoare în forțele ei.

Galerie foto

 

 

 

 

 

Top citite
01 CRBL / Foto: Facebook
CRBL urmează să-și facă prima intervenție estetică. Artistul a explicat tot: „Odată cu trecerea timpului, se agravează”
02 Shania Twain performs at British Summertime in Hyde Park Festival 2024 at Hyde Park on July 7th, 2024 in London, England
La opt ani cânta în baruri pentru a aduce bani familiei. Shania Twain, dezvăluiri dureroase despre copilăria ei dificilă
03 Shania Twain Live In Concert
Shania Twain, în body și dres de plasă, pe scenă, la 58 de ani. Show electrizant la câteva zile de la Festivalul Glastonbury
04 Glastonbury 2024
În ce relații se află azi Shania Twain cu fostul său soț, bărbatul care a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei
05 shania (10)
Shania Twain, adevărul despre legătura specială cu Jon Bon Jovi: „Îmi încălzește inima”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shania Twain
Regimul draconic pe care-l urmează Shania Twain ca să se mențină în formă. Artista are 58 de ani, dar arată ca o tânără de 30

Shania Twain, celebra cântăreață în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit care este dieta la care apelează pentru a se menține în formă, dar și ce exerciții face pentru a-și păstra tonusul înainte de spectacolele grandioase pe care le susține.

shania twain
Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"

În ultimul timp, Shania Twain a revenit în forță în peisajul muzical internațional. Artista country în vârstă de 58 de ani se pregătește de o serie de concerte în Las Vegas și a vrut să facă o schimbare completă.

shania (1)
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri

Shania Twain este starul de pe noua copertă a revistei Haute Living, iar cu această ocazie artista în vârstă de 58 de ani a acordat un interviu în care a vorbit despre viitoarea ei rezidență muzicală din Vegas, despre faptul că e tot „mai puțin inhibată” pe măsură ce înaintează în vârstă, dar și despre „dedicata” Taylor Swift pe care o aplaudă și o laudă. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Diddy era „obsedat” de prinții William și Harry. I-a invitat la cel puțin 10 dintre petrecerile sale infame. „Se vedea un rege”
Diddy era „obsedat” de prinții William și Harry. I-a invitat la cel puțin 10 dintre petrecerile sale infame. „Se vedea un rege”

Diddy era „obsedat” de prinții William și Harry. I-a invitat la cel puțin 10 dintre petrecerile sale infame. „Se vedea un rege”

FILM NOW Paul Mescal, impresionant în
Paul Mescal, impresionant în "Gladiatorul II". "Strălucitor. Un mare star de acțiune, care nu-și sacrifică autenticitatea"

Paul Mescal, impresionant în "Gladiatorul II". "Strălucitor. Un mare star de acțiune, care nu-și sacrifică autenticitatea"

DIGI WORLD Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice
Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

DIGI ANIMAL WORLD Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia
Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia

Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia

DIGI LIFE Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”
DIGI SPORT Imane Khelif a făcut marele anunț, iar Donald Trump nici n-a stat pe gânduri: cum a numit-o
Imane Khelif a făcut marele anunț, iar Donald Trump nici n-a stat pe gânduri: cum a numit-o
DIGI FM Discursul viral al unei femei din Republica Moldova care i-a pus la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog!”
Discursul viral al unei femei din Republica Moldova care i-a pus la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog!”
UTV Vezi cine este noul iubit al Angelinei Jolie
Vezi cine este noul iubit al Angelinei Jolie