Bucuresti | 102,8FM AMI - ADOR ADOR

A născut în urmă cu o lună, dar arată formidabil. Ana Baniciu, seducătoare într-o rochie mulat: „A revenit talia”

ana baniciu
Ana Baniciu / Foto: Instagram

Ana Baniciu a surprins pe toată lumea cu cea mai recentă ipostază în care apare, la doar o lună după ce a născut un băiețel perfect sănătos. Cântăreața și partenerul ei, Edi Kovacs, au devenit părinți pe data de 4 iunie, deși nașterea era preconizată pentru 12 iunie.

Ana Baniciu a fost pregătită pentru acest moment de luni întregi, așteptând cu nerăbdare să-și țină în brațe primul copil. Edi Kovacs i-a fost alături în aceste momente speciale și este extrem de fericit că a devenit tată. Cuplul a făcut toate pregătirile necesare pentru sosirea micuțului, inclusiv pregătirea bagajului pentru maternitate și stabilirea detaliilor pentru naștere.

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Citește și: Ana Baniciu a rămas fără cea mai scumpă geantă, după ce i-a fost spartă mașina în timpul unui concert: "Nu au găsit niciun ban"

Acum, la o lună de la venirea pe lume a bebelușului, Ana Baniciu se mândrește cu silueta sa de invidiat. Artista a postat pe Instagram o fotografie în care apare într-o rochie mulată, maro, care îi pune în evidență formele.

„A revenit talia”, a scris ea în descrierea imaginii, exprimându-și bucuria de a se simți bine în pielea ei.

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

De asemenea, Ana a recunoscut că, de când a devenit mamă, petrece mult timp acasă, dar se aranjează zilnic pentru a-și menține moralul ridicat. Aceasta a subliniat importanța de a se simți frumoasă și îngrijită, chiar și în această perioadă intensă din viața sa.

Ana Baniciu a povestit cum a fost experiența nașterii prin cezariană

Deși a avut o sarcină ușoară până în ultimele luni, în final, Ana Baniciu a început să resimtă oboseala și durerea intensă. „Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. Îmi doresc extrem de mult, încă de la început mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers, însă l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe. Nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme. Am vrut să nasc natural pentru că am o toleranță la durere extrem de mare, știu ce înseamnă durerea, pentru că am mai avut dureri”, a declarat Ana Baniciu.

În ultimele zile înainte de naștere, Ana Baniciu a simțit dureri intense și a decis să meargă la doctor pentru a investiga situația. Acolo, medicii au descoperit că bebelușul avea cordonul ombilical înfășurat strâns în jurul gâtului, punându-i viața în pericol. Din acest motiv, doctorii au recomandat o cezariană de urgență, pe care artista a acceptat-o.

Citește și: Motivul pentru care Ana Baniciu și soțul ei s-au mutat într-o casă veche de 100 de ani: „Cresc costurile foarte mult”

„În momentul în care eu aveam contracții puternice, el se chinuia să se ducă în jos și se oprea oxigenarea lui. Efectiv se auzea cum bătăile inimii scădeau și atunci am hotărât că gata, facem cezariană. A fost singurul moment în care m-am simțit copleșită și am început să plâng. Doctorul, care nu a avut nici măcar un apel telefonic de la mine pe toată perioada sarcinii și știa că sunt super relaxată, a zis Ana, ce se întâmplă? De ce plângi? Nu mă așteptam să nasc atât de repede acum. Adică eu credeam că e un proces de durată, că va fi altfel, cu totul altfel. Și m-a luat prin surprindere, m-am liniștit și am născut”, a explicat Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Galerie foto

Top citite
01 anca turcasiu
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Țurcașiu. Artista a ajuns de urgență la spital: „Am scăpat de o infecție foarte puternică”
02 ana baniciu (1)
Ana Baniciu, în costum de baie, la o lună de când a născut. E la fel ca înainte de sarcină: "Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum"
03 Anna Lesko/ Foto: Instagram
Senzuală chiar și când își bea cafeaua. Anna Lesko i-a cucerit pe fani cu imaginile de la piscină: „Doar tu poți să te filmezi așa”
04 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble a ridicat temperaturile în Mykonos. Artista, bronzată și tonifiată, într-un costum de baie provocator
05 Katy Perry și Orlando Bloom/ Profimedia
Katy Perry, într-un costum de baie îndrăzneț, alături de Orlando Bloom. Silueta artistei, din nou în centrul atenției după ce a slăbit
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Inna/ Foto: Instagram
Inna, noi imagini care i-au lăsat pe fani fără cuvinte. Artista s-a pozat în cadă, după ce a apărut într-o pereche de colanți din plasă

Inna a reușit din nou să capteze atenția fanilor săi de pe Instagram, după ce a publicat o serie de fotografii incendiare. Artista a surprins din nou cu silueta sa de invidiat, purtând o ținută provocatoare. 

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, surprinsă în timp ce dansa acoperită doar cu un cearșaf. Cum au reacționat fanii: „Te credeam fată serioasă”

Lidia Buble a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce a publicat un videoclip în care apare dansând lasciv, purtând doar un cearșaf. Aflată în vacanță, artista în vârstă de 31 de ani a profitat de peisajele superbe și a creat conținut pentru rețelele de socializare. 

Iuliana Beregoi/ Foto: Instagram
Iuliana Beregoi cucerește cu fiecare apariție. Imaginile cu tânăra artistă în costum de baie au făcut furori: „Ce corp!”

Talentul muzical a ajutat-o să devină una dintre cele mai cunoscute artiste contemporane, însă nici cu frumusețea nu stă mai prejos. La doar 19 ani, Iuliana Beregoi reușește să cucerească cu fiecare apariție, iar milioanele de fani abia așteaptă să o vadă în cele mai îndrăznețe ipostaze. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”
O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

O femeie s-a despărțit de iubitul ei după ce a găsit un lucru bizar sub patul lui: „Mi-a spus că nu știe cum a apărut acolo”

FILM NOW De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața
De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

De ce Morgan Freeman poartă mereu o mănușă în mâna stângă. Avea 71 de ani când i s-a schimbat viața

DIGI WORLD Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive
Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

DIGI ANIMAL WORLD De ce nu ar trebui niciodată să stropești cu apă un câine pe caniculă: „Îi vei face și mai mult rău”
De ce nu ar trebui niciodată să stropești cu apă un câine pe caniculă: „Îi vei face și mai mult rău”

De ce nu ar trebui niciodată să stropești cu apă un câine pe caniculă: „Îi vei face și mai mult rău”

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit în apartamentul ei
Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit în apartamentul ei
DIGI SPORT FOTO Gestul făcut de Cristiano Ronaldo imediat după ultimul său meci la un Campionat European
FOTO Gestul făcut de Cristiano Ronaldo imediat după ultimul său meci la un Campionat European
DIGI FM
"Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aş fi bătut să te am". Mesajul emoționant al soției portarului Florin Niță, de ziua lui de naștere
UTV Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”
Lidia Buble a facut confesiuni dureroase despre boala cu care a fost diagnosticata in urma cu doi ani. „Mi s-au taiat picioarele de la jumatate”