Bucuresti | 102,8FM A BOOGIE WIT DA HOODIE - LOOK BACK AT IT

Știri

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Joe Jonas s-a simțit ca „într-o închisoare” în căsnicia cu Sophie Turner: „Mă străduiesc să-l fac să petreacă timpul numai cu mine”

Divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turner a venit ca o undă de șoc pentru fanii celor doi. După ce presa internațională a dezvăluit că artistul în vârstă de 34 de ani a vorbit cu un avocat pentru a se separa legal de mama copiilor lui, au fost făcute publice și multe detalii din viața celor doi. 

Miley Cyrus new music video

Miley Cyrus reacționează după declarațiile surpriză pe care Adele le-a făcut despre ea: "Înseamnă totul pentru mine"

Miley Cyrus este în al nouălea cer după declarațiile pe care Adele le-a făcut public despre ea. În timpul unuia dintre show-urile din cadrul rezidenței ei muzicale din Las Vegas, artista britanică a numit-o pe fosta vedetă „Hannah Montana” o „legendă” și a mărturisit că este obsedată de „Used To Be Young”, noul cântec pe care aceasta l-a lansat. „Înseamnă totul pentru mine” a reacționat la rândul său Miley Cyrus, după laudele venite din partea lui Adele.

Joe Jonas și Sophie Turner

Dezvăluiri neașteptate despre Sophie Turner. Ce a făcut înainte ca Joe Jonas să anunțe divorțul: „N-ai fi zis că trece prin așa ceva!”

Relația dintre Joe Jonas și Sophie Turner este deja „istorie”. Cei doi au anunțat că s-au despărțit, iar înainte de a face anunțul care i-a surprins pe fani, actrița a petrecut pe cinste într-un club.

ana baniciu

Ana Baniciu și Edy Kovacs, nerăbdători să se căsătorească. Artista a dezvăluit că va avea o nuntă atipică

Ana Baniciu și Edy Kovacs urmează să se căsătorească în curând și sunt extrem de emoționați și nerăbdători. Artista s-a gândit de foarte mult timp la cum va arăta momentul când va îmbrăca rochia de mireasă și susține că nuna va fi una spectaculoasă. 

#FOLLOWPROFM München, un vis devenit realitate pentru Briana și Delia

La PROFM toamna a început cu un girls trip în München, experiență pe care câștigătoarele concursului, gemenele Briana și Delia, au numit-o „un vis devenit realitate”.

Lourdes Leon

Lourdes Leon nu a lăsat nimic la voia imaginației, când a apărut într-o rochie total transparentă, din plasă, la un eveniment

Lourdes Leon a avut curajul să iasă din casă mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. La un eveniment la care au participat o mulțime de modele, fiica Madonnei a știut să atragă toată atenția asupra ei.

Kanye West și Bianca Censori

Prietenii "soției" lui Kanye West, îngrijorați de comportamentul pe care aceasta îl are de când e cu rapperul: "E blocată. Ea nu e așa"

Prietenii Biancăi Censori, tânăra de 28 de ani care în ianuarie a devenit "soția" lui Kanye West, în urma unei ceremonii nelegalizate însă, sunt extrem de îngrijorați de comportamentul pe care aceasta îl afișează la brațul rapperului. 

Ultimele știri

Andreea Bălan și Victor Cornea

Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea: „O hârtie nu face diferența, noi ne iubim foarte mult!”

Lora/ Foto: Facebook

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

American Express Presents BST Hyde Park: Adele

Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză

spice girls

Cum arată Mel C de la Spice Girls la 50 de ani, în costum de baie. Cântăreața are și acum un corp de atletă

beyonce (1)

Beyonce, într-o rochie minusculă la petrecerea ei de 43 de ani. Baloane colorate, înot în ocean și băuturi fine, pe o insulă privată

Concursuri

KV PROFM_FOLLOW MUNCHEN

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Munchen

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!