Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Știri

Bed Chic! Doja Cat Wears Just A Thong And Bed Sheet For Shopping Spree With New Boyfriend Guram Gvasalia In New York - 5 May 2024

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Doja Cat a șocat cu cea mai recentă apariție a ei pe străzile din New York. Artista a mers la cumpărături, purtând un cearșaf pe post de rochie. A fost însoțită de designerul de modă Guram Gvasalia.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Profimedia Images

Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai bună variantă!”

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar actrița româncă a vorbit despre acest subiect abia în ziua de Paște.

Loredana Groza

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Cunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Loredana Groza nu și-a dezamăgit fanii nici în zi de sărbătoare, când a făcut publică o filmare în care apare într-o ținută nonconformistă.

Shakira and Lucien Laviscount step out for a dinner date after big Times Square performance

Lucien Laviscount, la o lună după ce s-a afișat public cu Shakira: Este una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit

Lucien Laviscount, actorul din „Emily in Paris”, care a apărut în cel mai recent videoclip al Shakirei, o descrie pe cântăreață ca fiind „o forță creatoare” și „una dintre cele mai frumoase” persoane pe care le-a întâlnit vreodată.

Rita Ora

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Rita Ora a fost o apariție electrizantă pe străzile din New York. Artista britanică a captat atenția tuturor într-o jachetă roșie din imitație de piele și o pereche de pantaloni scurți în aceeași culoare, în timp ce a ieșit vineri, la prânz, la un restaurant, împreună cu soțul ei, regizorul Taika Waititi.

cher

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Cher, celebra cântăreață în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit de ce se întâlnește cu bărbați tineri, așa cum este și iubitul ei actual, Alexander „A.E.” Edwards, în vârstă de 38 de ani.

Adele at Lakers Nuggets Game 4

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Adele a fost imaginea eleganței, la un meci recent din NBA. Superstarul în vârstă de 35 de ani a impresionant într-o ținută alb-negru, în timp ce ea și partenerul său de viață, Rich Paul, au urmărit partida dintre Los Angeles Lakers și Denver Nuggets, pe Crypto.com.Arena.

Ultimele știri

Delia

Delia, escapadă în Italia, alături de soț și de părinți. Gina și Ion Matache sunt despărțiți, dar locuiesc în aceeași casă

Britney Spears/  Profimedia

Fanii, îngrijorați. Britney Spears, implicată într-un incident ce aduce aminte de momentul 2007. Paramedicii, chemați la hotel

antonia (2)

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

lidia buble

De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”

Katy Perry, Orlando Bloom și fiica lor

Katy Perry, Orlando Bloom și adorabila lor fiică, plimbare prin parc. Pozați într-o ieșire rară, în haine sport, ca o familie normală

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!