Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MACKLEMORE - CONCURS LISABONA - CANT HOLD US

Fresh Music

baniciu

Ana Baniciu semnează cu label-ul Cat Music și lansează „Narcotic"

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu revine în industria muzicală alături de Cat Music și marchează astfel o nouă etapă în cariera sa. Prima piesă lansată alături de casa de discuri se numește „Narcotic" și dezvăluie o altă latură a artistei, mai matură, mai puternică și mai implicată ca niciodată.

florian

Florian Rus lansează „Partea mea de vină" – rânduri pentru fiecare dintre noi

Florian Rus, unul din cei mai apreciați compozitori din țară, lansează o nouă piesă pentru inimi – "Partea mea de vină". 

corina

Corina revine pe scena mare cu un single electrizant - "Ai ales"

Corina revine în lumina reflectoarelor cu un single provocator, îndrăzneț și memorabil numit "Ai ales". Cu un look futurist și inspirat din cultura cyberpunk, Corina are un robot-câine drept partener în noul ei videoclip. Cei doi sunt surprinși în ipostaze provocatoare ce vor face deliciul publicului, iar melodia are ingredientele ce-o vor face să rămână în atenția fanilor pentru o lungă vreme.

What's UP

What's UP lansează continuarea hitului „Taxi": „Ruine"

La 8 ani de la „Taxi", super hitul fredonat de toată țara, What's UP revine cu partea a doua a poveștii și lansează „Ruine", o piesă despre dragostea și durerea ce rămân atunci când persoana iubită pleacă. Pentru „Ruine", artistul a colaborat din nou cu Marius Moga, producătorul din spatele multor single-uri de succes ce au cucerit clasamentele muzicale.

EMILIAN

Emilian lansează „Honey", HIT-ul „de miere"

Emilian este determinat să se mențină în topurile muzicale și lansează hit după hit. După piesa „Tequila" lansată în februarie, Emilian revine cu o bombă muzicală: „Honey" se aude din 24 martie pe toate platformele de streaming.

RUBY

Colaborare în premieră: DJ SAVA și RUBY lansează „Maria"

DJ SAVA și RUBY colaborează pentru prima dată și lansează „Maria", o piesă fresh, cu beat-uri dance și influențe latino, numai bună de ținut pe repeat sezonul acesta.

adda

ADDA lansează „Paranoia", single ce se regăsește pe albumul „Fata din diamant"

La doar două zile de când ADDA a împărtășit cu publicul cel de-al doilea album din cariera sa, artista lansează „Paranoia", un single cu o poveste colorată, despre o iubire nimicitoare, în care durerea și nesiguranța sunt aliați. „Indiciu: Să nu te pui niciodată cu femeia pe care ai rănit-o!", spune ADDA pe pagina sa de Instagram.

Ultimele știri

Katy Perry and Orlando Bloom Attend American Idol Season Finale After Party as Katy Bids Farewell After 7 Years as Judge!

Katy Perry, într-o ținută aurie, transparentă, de mână cu Orlando Bloom. Artista, în lacrimi la ultima ediție Idol în calitate de jurat

cassie si sean combs diddy (1)

Diddy a recunoscut că a bătut-o pe fosta lui iubită, Cassie, după ce imagini șocante au apărut public: "Sunt dezgustat și acum"

Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha/ Foto: Instagram

Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la început”

Celine Dion

Celine Dion are 13 frați și surori. Cum arată familia ei, care i-a insuflat dragostea pentru muzică

anoniamain

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Concursuri

PROFM_FOLLOW24_KV copy

PROFM și Procredit Bank te trimit la concert în Lisabona

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!