Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan TEDDY SWIMS - THE DOOR

Știri

Reprezentantul Elveției, Nemo, a câștigat la Eurovision 2024/ Profimedia

Piesa câștigătoare Eurovision 2024. Nemo a primit 591 de puncte

Piesa câștigătoare de la Eurovision 2024 este „The Code”, interpretată de artistul Nemo. În urma voturilor, interpretul a acumulat 591 de puncte. 

Emily Goldberg/ Foto: Instagram

Fosta iubită a lui Avicii a murit, la șase ani de la moartea DJ-ului suedez. Emily Goldberg avea 34 de ani

Emily Goldberg, fosta iubită a celebrului DJ suedez Avicii, a murit la vârsta de 34 de ani din cauza unei embolii pulmonare. Emily și Avicii au fost într-o relație timp de doi ani, începând cu 2011, înainte ca artistul să-și încheie viața în mod tragic în 2018.

Alex Ionescu (AI) in studioul PROFM

Primul DJ cu inteligenta artificială va avea emisiune săptămânală la ProFM

ProFM va sărbători o premieră în acest weekend: primul DJ cu inteligență artificială din radioul românesc va avea emisiune la ProFM.

Rihanna/ Profimedia

Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York

Rihanna a fost surprinsă pentru prima dată în public, după ce a lipsit de la Gala Met. Artista în vârstă de 36 de ani a fost fotografiată pe străzile din New York, alături de partenerul ei, A$AP Rocky.

Jennifer Lopez la Met Gala 2024

Jennifer Lopez, criticată pentru felul în care a interacționat cu o reporteră la Met Gala: "Wow, cum a privit-o de sus în jos"

Jennifer Lopez a strălucit la Met Gala 2024, într-o rochie care i-a îmbrăcat perfect formele voluptoase și i-a accentuat silueta tip clepsidră. Diva de 54 de ani a fost una dintre gazdele evenimentului de anul acesta. Dacă pentru ținută a luat nota 10, pentru comportament a fost taxată de internauți.

Loredana Groza

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Chiar dacă are 52 de ani, Loredana Groza ar putea fi confundată cu ușurință cu o tânără de 30 de ani. Reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat și, în plus, este curajoasă când vine vorba de alegeri vestimentare.

shania twain

Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"

În ultimul timp, Shania Twain a revenit în forță în peisajul muzical internațional. Artista country în vârstă de 58 de ani se pregătește de o serie de concerte în Las Vegas și a vrut să facă o schimbare completă.

Ultimele știri

dana marijuana

Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat nunta: „Nu mai bea!”

Elvis Presley/ Profimedia

Autopsia secretă a lui Elvis Presley. Care ar fi adevărata cauză a morții legendarului cântăreț

Sophie Turner și Taylor Swift

Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei

Anna Lesko

Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia

Benny Blanco, primele declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Selena Gomez: „Râdem toată ziua, ea mă inspiră!”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!