Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER BILLIE EILISH - BIRDS OF A FEATHER (NEW PW)

WHITNEY HOUSTON, spitalizata pentru alergii nu dezintoxicare!

whitney-houston-spitalizata-pentru-alergii-nu-dezintoxicare
Whitney Houston/ Profimedia Images

Whitney Houston a fost obligata sa anuleze patru show-uri din turneul ei european in aceasta saptamana deoarece a fost spitalizata in Paris, Franta, din cauza unei infectii respiratorii. Huston a negat zvonurile legate de consumul de droguri.

Artista, externata ieri, 7 aprilie, a marturisit: "Ma simt bine. Sunt gata sa merg mai departe si sa-mi continui turneul mondial."

Intrebata de speculatile legate de consumul de droguri artista a replicat: "Ridicol. In acest moment nici nu vreau sa discut despre asta, nici macar nu citesc (zvonurile din presa)."

"Starea mea de sanatate este excelenta. Dar in aceasta perioada fac foarte multe alergii," a completat Whitney.

Whitney, in varsta de 46 de ani, a vandut peste 170 de milioane de albume, iar cariera sa si a atins punctul culminant in anii '90. Totul s-a destramat insa din cauza vietii pline de abuzuri si din cauza dependentei de droguri.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Top citite
01 Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, adevărul despre viața sentimentală după divorț: „Cine nu își dorește să iubească și să fie iubit?!”
02 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble, cel mai rușinos lucru pe care l-a făcut când a ajuns în București: „La momentul respectiv nu l-am privit ca pe ceva rău”
03 Britney Spears și Sam Asghari nunta
Ce spune Sam Asghari despre căsătoria cu Britney Spears: „E ca un basm. Ne-am imaginat acest lucru”
04 Smiley-Gina Pistol
Smiley, declarații emoționante după ce a devenit tătic: ”Am învățat că dacă iubești, iubire o să primești înapoi!”
05 Lavinia Pirva 4
Lavinia Pîrva, despre zvonurile legate de divorțul de Ștefan Bănică: “Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup..."
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
FLOYD MAYWEATHER FETE SA VICTOIRE ENTRE AMIS
Atac fără precedent al lui Floyd Mayweather către 50 Cent. "Ești un sifonar cunoscut și am dovezi"

Campionul Mondial, Floyd Mayweather, l-a atacat în termeni duri pe rapperul 50 Cent. Într-o postare pe Facebook, pugilistul a făcut o serie de afirmații fără precedent la adresa cântărețului.

beckham-victoria-header
David Beckham a vorbit pentru prima dată despre problemele din căsnicia cu Victoria

Săptămâna trecută, au apărut informaţii în presa internaţională potrivit cărora cei doi ar intenţiona să divorţeze. Fostul fotbalist britanic David Beckham a vorbit într-un interviu despre mariajul "dificil" cu Victoria şi a mărturisit că amândoi "au făcut greşeli" şi au trecut prin "perioade grele".

rihanna-drake-concert-splash
Drake i-a dat unfriend Rihannei pe Instagram după declaraţia războinică a lui "Riri"

Drake şi Rihanna nu mai sunt prieteni nici măcar pe Instagram, deci au avut o relaţie timp de mai mulţi ani. Drake a fost deranjat de o declaraţie a fostei iubite, aşa că i-a dat unfriend pe Instagram.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Un actor de la Hollywood divorțează după 28 de ani de căsnicie: „O învinovățește pe soție pentru sinuciderea fiului lor”
Un actor de la Hollywood divorțează după 28 de ani de căsnicie: „O învinovățește pe soție pentru sinuciderea fiului lor”

Un actor de la Hollywood divorțează după 28 de ani de căsnicie: „O învinovățește pe soție pentru sinuciderea fiului lor”

FILM NOW Cum a reușit Emma Corrin să obțină rolul prințesei Diana în
Cum a reușit Emma Corrin să obțină rolul prințesei Diana în "The Crown". Puțini știu că nu a dat casting

Cum a reușit Emma Corrin să obțină rolul prințesei Diana în "The Crown". Puțini știu că nu a dat casting

DIGI WORLD Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg
Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

DIGI ANIMAL WORLD Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT Foto ”Complet transparentă”. Doar și-a făcut apariția și a ”zguduit Săptămâna Modei de la Londra”
Foto ”Complet transparentă”. Doar și-a făcut apariția și a ”zguduit Săptămâna Modei de la Londra”
DIGI FM Mihai Albu, dezvăluiri despre Irinel Columbeanu. Cum și-a pierdut milionarul averea
Mihai Albu, dezvăluiri despre Irinel Columbeanu. Cum și-a pierdut milionarul averea
UTV Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, stralucesc la premiera filmului „Wolfs” in Hollywood, alaturi de George Clooney. Vezi ce tinute au purtat cei doi indragostiti
Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, stralucesc la premiera filmului „Wolfs” in Hollywood, alaturi de George Clooney. Vezi ce tinute au purtat cei doi indragostiti