Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU DUA LIPA - LOVE AGAIN

[VIDEO] ROBBIE WILLIAMS in ROMANIA! Concert live la cinema!

video-robbie-williams-in-romania-concert-live-la-cinema

Robbie Williams revine dupa trei ani de pauza cu un "turneu" inedit!

Artistul face o premiera in industria muzicala cu show-ul sau de come-back.

Concertul va fi transmis simultan in aproximativ 200 de cinematografe, din 23 de tari, printre care si Romania. Totul face parte dintr-un proiect organizat de BBC Worldwide si BY Experience, intitulat "BBC Electric Proms: Live Cinema Broadcast".

Concertul, ce va fi sustinut la Londra pe data de 20 octombrie, a fost deja declarat sold-out, insa fanii artistului au sansa sa se bucure de experienta unui concert Robbie Williams direct din scaunul comod al unui cinematograf. In cazul romanilor este vorba de cinematograful The Light situat in centrul comercial Liberty Center din Bucuresti.

Tot pe site-ul artistului mai este specificat si faptul ca pe langa locatile europene, concertul va putea fi urmarit si in Africa de Sud si Australia cu o oarecare intarziere si anume pe 6, respectiv 13 noiembrie.

Viitorul concert Robbie Williams va fi orchestrat de Trevor Horn, producatorul celui mai recent material lansat de artist, "Reality Killed The Video Star", si va beneficia de acompaniamentul unui band pe masura.

Lista oficiala a tarilor in care va fi difuzat concertul a fost postata pe site-ul lui Robbie Williams saptamana trecuta. Click AICI si vezi unde vor mai rasuna cinematografe cu muzica atistului.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Top citite
01 American Express Presents BST Hyde Park: Adele
Suma uriașă pe care Adele ar fi trebuit să o primească dacă și-ar fi prelungit turneul. De ce a preferat să ia o pauză
02 Inna/ Foto: Facebook
Cum a apărut Inna la un concert din Franța. Silueta artistei, evidențiată de body-ul cu imprimeu de leopard
03 Lora/ Foto: Facebook
Interacțiunea dintre Lora și un fan în timpul unui concert a devenit virală. Artista l-a corectat în timp ce cânta
04 Taylor Swift
Reacția lui Taylor Swift când a văzut un fan purtând aceeași ținută ca a ei: „Ți-am spus să nu porți asta în această seară”
05 "I Am: Celine Dion" New York Special Screening
Câți bani ar urma să primească Celine Dion pentru interpretarea de la JO 2024. Cântăreața nu a mai urcat pe scenă din martie 2020
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
bebe rexha (11)
Bebe Rexha, o nouă ieșire nervoasă, în timpul unui concert: „Nu te juca cu mine” Ce a scos-o din minți pe artistă

Bebe Rexha, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, a avut o nouă ieșire nervoasă, chiar în timpul unui concert pe care l-a susținut în Norvegia.

Justin Bieber
Justin Bieber, onorariu fabulos pentru a cânta la petrecerea unor miliardari din India. A luat mai mulți bani decât Rihanna

Dacă în martie, Rihanna a luat 6 milioane de dolari pentru a cânta în India, la petrecerea privată a viitorilor miri Anant Ambani și Radhika Merchant, acum a venit rândul lui Justin Bieber să ia și mai mulți bani pentru a ține un spectacol la o ceremonie a acelorași tineri.

Pink - Alecia Beth Moore
Pink a anulat un concert în Elveţia din motive medicale: „Abia aşteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună!”

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Un actor de la Hollywood divorțează după 28 de ani de căsnicie: „O învinovățește pe soție pentru sinuciderea fiului lor”
Un actor de la Hollywood divorțează după 28 de ani de căsnicie: „O învinovățește pe soție pentru sinuciderea fiului lor”

Un actor de la Hollywood divorțează după 28 de ani de căsnicie: „O învinovățește pe soție pentru sinuciderea fiului lor”

FILM NOW George Clooney și Julianna Margulies, tradiția pe care o păstrează și la 30 de ani de la ER: „Carol și Doug până la final”
George Clooney și Julianna Margulies, tradiția pe care o păstrează și la 30 de ani de la ER: „Carol și Doug până la final”

George Clooney și Julianna Margulies, tradiția pe care o păstrează și la 30 de ani de la ER: „Carol și Doug până la final”

DIGI WORLD Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg
Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

DIGI ANIMAL WORLD Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare
Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT Foto ”Complet transparentă”. Doar și-a făcut apariția și a ”zguduit Săptămâna Modei de la Londra”
Foto ”Complet transparentă”. Doar și-a făcut apariția și a ”zguduit Săptămâna Modei de la Londra”
DIGI FM Mihai Albu, dezvăluiri despre Irinel Columbeanu. Cum și-a pierdut milionarul averea
Mihai Albu, dezvăluiri despre Irinel Columbeanu. Cum și-a pierdut milionarul averea
UTV Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, stralucesc la premiera filmului „Wolfs” in Hollywood, alaturi de George Clooney. Vezi ce tinute au purtat cei doi indragostiti
Brad Pitt si iubita sa, Ines de Ramon, stralucesc la premiera filmului „Wolfs” in Hollywood, alaturi de George Clooney. Vezi ce tinute au purtat cei doi indragostiti