Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ALINA EREMIA - GURA TA

Victor Vrînceanu, dezvăluiri după ce Andreea Antonescu i-a deschis două procese: „Mi se pare strigător la cer să refuzi sistematic!”

andreea antonescu si victor vrînceanu
Andreea Antonescu și Victor s-au despărțit la câteva luni după ce au devenit părinți. / Foto: Instagram

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la scurt timp după ce au devenit părinți, iar relația dintre cei doi ar fi una tensionată, artista deschizându-i două procese.

Dacă inițial au afirmat că s-au despărțit în termeni amiabili, acum lucrurile par să se fi schimbat între ei. Andreea Antonescu i-a deschis două procese lui Victor Vrînceanu. Mai exact, ea a cerut ca acesta să aprobe plecarea ei cu fetița în America pentru mai bine de două luni, ceea ce s-a și întâmplat. De asemenea, ea a solicitat ca acesta să-și dea acordul ca fiica lor să aibă cetățenie americană, lucru cu care el nu este de acord.

Citește și: Andreea Antonescu, despre rolul de mamă singură: „Mă trezesc în fiecare zi la 5 dimineața”

Într-un interviu pentru Antena Stars, acesta a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Antonescu și a subliniat că își dorește să facă parte din viața fiicei sale.

„Eu am fost un copil crescut de o mamă singură și știu ce înseamnă relația copil-mamă, dar atunci când este și un tată dispus să facă tot pentru acel copil, mi se pare strigător la cer să-l refuzi sistematic. Ea face altceva, ea încearcă să mă îndepărteze, după care se plânge în aparițiile publice că este singură și nu o ajută nimeni. Asta a făcut și cu Traian Spak, fostul soț, despre care mie îmi spunea că vrea să îl decadă din drepturi și că suferă foarte mult că nu se ocupă de copil. Nu, nu este adevărat”.

Citește și: Andreea Antonescu, siluetă desăvârșită în costum de baie, la câteva luni de la a doua naștere: "Am 45 kg. Chiar vreau să mă îngraș"

El e de părere că cetățenia americană a fiicei sale nu e necesară acum, spune că mai bine îl lasă pe copil să decidă când va crește. „Hai să lăsăm copilul să crească și să își aleagă lucrurile astea. De ce îi punem noi o ștampilă americană acum, pe frunte, când copilul poate să își ia cetățenia oricând, mama lui fiind cetățean, poate să o ia și la 18 ani și la 20 de ani. Am zis să o lăsăm pe Victoria să crească și să vadă ea ce vrea să facă cu viața ei. Pentru ea e importantă această expunere de mamă singură și luptătoare, care uitați-vă pe social media cum fac eu lăpticul și cum merg cu copilul și nu mă ajută nimeni. (…) În primul rând vreau să fie foarte clar că eu mă achit de absolut toate îndatoririle părintești. Tot ce revine din punct de vedere legal și moral, mie ca tată, mă achit de ele, aici nu mă refer doar la latura financiară”, a mai zis el, potrivit Libertatea.ro.

Ce relație are Andreea Antonescu cu Traian Spak, tatăl fiicei sale

Andreea Antonescu și Traian Spak au trăit o poveste de dragoste frumoasă, care a durat 14 ani și a fost binecuvântată cu o fiică, Sienna. Chiar dacă artista a ales să evite să discute despre relația sa actuală cu tatăl celei de-a doua fiice, Victoria, împărtășește doar cuvinte de laudă atunci când vine vorba despre Traian.
 
„Este un subiect pe care aș prefera să nu îl dezbat (n.r. – face referire la Victor Vrînceanu). Traian este omul căruia îi povestesc orice, este omul care m-a încurajat de-a lungul vieții foarte mult, este omul care mă încurajează, este omul care a fost alături de mine indiferent de situație, atât în momentele mele frumoase, cât și în momentele mele grele. Contează foarte mult, mai ales atunci când nu este cel mai ușor drum al vieții tale, să ai pe cineva care știi că este total dezinteresat, care știi că ține la tine indiferent de orice. Prin prisma Siennei și nu numai, prin prisma celor 14 ani petrecuți împreună, a rămas această poveste frumoasă”, a povestit Andreea Antonescu, în cadrul unui interviu recent, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Andreea Antonescu, despre o posibilă împăcare cu Victor Vrînceanu: „Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată”

Cu privire la o împăcare între ea și Traian, Andreea a fost întotdeauna radicală și a declarat că nu vor mai fi împreună. Cu toate astea, recent ea și-a schimbat părerea și a mărturisit că de-a lungul timpului a învățat ca niciodată să nu mai spună „niciodată”.

„El este într-adevăr unul dintre cei mai importanți oameni ai vieții mele și sunt convinsă că așa va rămâne până la final. Dacă până acum ceva timp aș fi spus, eu, niciodată, viața m-a învățat ca niciodată să nu spun niciodată. Tot ce știu este că Dumnezeu a fost alături de mine toată viața mea, va rămâne alături de mine toată viața mea, așa că facă-se voia lui.”, a mai adăugat artista.

Galerie foto

Top citite
01 dorian popa si iubita lui
Babs rupe tăcerea despre adevăratul motiv pentru care ea și Dorian Popa s-au despărțit: „Asta ne-a afectat relația”
02 firerose si billy ray cyrus
Firerose, dezvăluiri despre coșmarul trăit în relația cu Billy Ray Cyrus: „E un bărbat rău!” Ce reguli stricte trebuia să respecte
03 crbl
În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena, după divorț: „În lume, divorțurile sunt doar despre înșelat”
04 Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin/ Foto: Instagram
Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin. De ce crede că nu va cânta niciodată cu sora lui, Violeta 
05 24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dalton Gomez și noua lui iubită, Maika / Profimedia Images
Dalton Gomez, fostul soț al Arianei Grande, iubește din nou. Cine este Maika, femeia care i-a cucerit inima după divorțul de artistă

Ariana Grande este istorie pentru Dalton Gomez. La doar câteva luni de la pronunțarea divorțului, agentul imobiliar a confirmat relația pe care o are cu Maika Monroe, o actriță în vârstă de 31 de ani. 

Lenny Kravitz
Lenny Kravitz, dezvăluiri despre viața sentimentală: „Nu am mai avut o relație serioasă de nouă ani!”

Lenny Kravitz a împlinit de curând 60 de ani, iar acum, într-un interviu pentru The Guardian, a vorbit despre viața lui sentimentală, mărturisind că nu a mai avut o relație serioasă de nouă ani.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Bianca Censori și Kanye West plănuiesc să aibă un copil. Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi

Bianca Censori și Kanye West, cunoscutul rapper în vârstă de 46 de ani, plănuiesc să aibă un copil în viitorul apropiat. Arhitecta australiană în vârstă de 29 de ani și Kanye au sărbătorit recent prima aniversare a nunții lor, după ce s-au căsătorit în secret în decembrie 2022, la scurt timp după finalizarea divorțului lui Kanye de Kim Kardashian.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Regele Charles ar fi în discuții pentru a-l vizita pe Harry în SUA. De ce se împotrivesc prințul William și regina Camilla
Regele Charles ar fi în discuții pentru a-l vizita pe Harry în SUA. De ce se împotrivesc prințul William și regina Camilla

Regele Charles ar fi în discuții pentru a-l vizita pe Harry în SUA. De ce se împotrivesc prințul William și regina Camilla

FILM NOW Millie Bobby Brown, vacanță cu părinții soțului în Sardinia. Imagini cu actrița din „Stranger Things” și fiul lui Bon Jovi, la plajă
Millie Bobby Brown, vacanță cu părinții soțului în Sardinia. Imagini cu actrița din „Stranger Things” și fiul lui Bon Jovi, la plajă

Millie Bobby Brown, vacanță cu părinții soțului în Sardinia. Imagini cu actrița din „Stranger Things” și fiul lui Bon Jovi, la plajă

DIGI WORLD De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii
De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă
Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă

Un bărbat a avut parte de șocul vieții când a mers noaptea la toaletă. A aprins lumina și a văzut cum se târăște din apă

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Un oraș din Suedia a anunțat că vinde teren cu 10 eurocenți/ mp. Ce a urmat este absolut incredibil
Un oraș din Suedia a anunțat că vinde teren cu 10 eurocenți/ mp. Ce a urmat este absolut incredibil
DIGI SPORT FOTO Răsturnare de situație! Decizia UEFA în cazul lui Jude Bellingham, după gestul incalificabil din meciul cu Slovacia
FOTO Răsturnare de situație! Decizia UEFA în cazul lui Jude Bellingham, după gestul incalificabil din meciul cu Slovacia
DIGI FM Ion Iliescu: „A fost un om de cultură formidabil”
Ion Iliescu: „A fost un om de cultură formidabil”
UTV Babs dezvaluie motivul despartirii de Dorian Popa:
Babs dezvaluie motivul despartirii de Dorian Popa: "Asta ne-a afectat relatia"