Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SPIKE - SOARELE (NEW PW)

Vârsta e doar un număr pentru ea! Madonna arată incredibil la 66 de ani, într-o rochie transparentă și un body mulat

Madonna/ Profimedia
Madonna/ Profimedia

Madonna a demonstrat că vârsta este doar un număr pentru ea, făcându-și apariția pe străzile Parisului într-o ținută extravagantă care întoarce capete la fiecare pas. Artista, acum în vârstă de 66 de ani, a fost văzută într-o rochie neagră transparentă și un body mulat, completate de o haină lungă de piele cu guler de blană, care i-a subliniat perfect stilul rebel și sofisticat.

Îmbrăcată cu un body negru simplu și o rochie midi care a lăsat puțin loc imaginației, Madonna s-a asigurat că atrage atenția fotografilor, dar și a fanilor adunați în fața hotelului parizian. Rochia, deși minimalistă, emană eleganță și rafinament, amintind de stilul iconic al artistei care a inspirat generații de-a lungul decadelor.

Citește și: Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Madonna/ Profimedia

Madonna/ Profimedia

Pentru această apariție de neuitat, Madonna a optat pentru o pereche de cizme negre înalte până la genunchi, care i-au subliniat silueta tonifiată. Look-ul a fost completat de o eșarfă îndrăzneață cu pete albe și negre, prinsă în jurul capului, și o serie de coliere aurii suprapuse. Artista și-a aranjat părul într-un coc și și-a protejat ochii de blitzurile paparazzilor cu o pereche de ochelari de soare.

Apariția sa vine în contextul unei perioade emoționante pentru artistă, după ce a trecut recent prin pierderea fratelui ei, Christopher. Cu doar câteva zile înainte, Madonna a împărtășit pe rețelele sociale imagini și amintiri din călătoria ei la cimitirul din Michigan, unde a vizitat mormintele fratelui ei decedat de curând, dar și al mamei sale, decedată în 1963. Într-un omagiu emoționant, cântăreața a descris legătura profundă dintre ea și Christopher, mărturisind cum dragostea pentru dans și artă i-a adus împreună și i-a ajutat să treacă prin momentele dificile din viață.

Madonna/ Profimedia

Madonna/ Profimedia

Citește și: Madonna s-a asigurat că toată atenția este asupra ei. Artista în vârstă de 66 de ani, seducătoare într-o ținută cu un decolteu amețitor

„Ne-am ținut de mână și am dansat prin nebunia copilăriei noastre”, a scris Madonna pe contul său de Instagram. A povestit cum, împreună, au sfidat normele sociale și s-au susținut reciproc în momente de rebeliune și schimbare. 

În ciuda pierderii recente, Madonna pare determinată să continue cu pasiune proiectele și să rămână o figură inspiratoare pe scena publică. În ultimele luni, artista a fost văzută în compania noului ei partener, Akeem Morris, în vârstă de 28 de ani, un fost jucător de fotbal și absolvent de științe politice. Cei doi au fost fotografiați împreună la diverse evenimente și se spune că relația lor este una apropiată, în ciuda diferenței de vârstă considerabile.

Galerie foto

Top citite
01 Mira/ Foto: Facebook
Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”
02 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși în Tokyo
03 Camila Cabello/ Profimedia
Camila Cabello, în centrul atenției la ziua de naștere a Dojei Cat. Artista a apărut într-o rochie transparentă, cu un decolteu generos
04 Alexandra Stan/ Foto: Facebook
Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”
05 Christina Aguilera/ Profimedia
Christina Aguilera, la un pas să aibă un accident vestimentar în timp ce o imită pe Marilyn Monroe. Clipul, vizionat de milioane de ori
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Anna Lesko/ Foto: Facebook
Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Anna Lesko, la cei 45 de ani ai săi, continuă să uimească fanii cu aparițiile sale îndrăznețe și silueta de invidiat. Artista originară din Republica Moldova a postat recent pe contul ei de Instagram mai multe fotografii în care apare purtând o rochie spectaculoasă, care i-a pus în valoare formele perfecte.

Madonna/ Profimedia
Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Madonna a fost surprinsă pentru prima dată în public după tragica pierdere a fratelui său, Christopher Ciccone, care a murit la vârsta de 63 de ani din cauza cancerului pancreatic. Artista în vârstă de 66 de ani a fost văzută vizitând un centru de Cabala din New York, însoțită de iubitul ei mai tânăr, Akeem Morris, în vârstă de 28 de ani.

Lidia Buble/ Foto: Facebook
Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Lidia Buble a reușit din nou să atragă atenția cu aparițiile sale îndrăznețe. De această dată, artista a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care apare într-o ținută provocatoare, care a stârnit un val de reacții în rândul fanilor săi.

WTFun
WTFUN
Cum au descoperit matinalii de la ProFM talentul unei fetițe de 13 ani

„De asta iubim noi radioul!”

Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"A fost iubirea vieții mele". Jim Carrey despre actrița pe care nu o poate uita nici la 20 de ani de la despărțire

"A fost iubirea vieții mele". Jim Carrey despre actrița pe care nu o poate uita nici la 20 de ani de la despărțire

FILM NOW Determinat să treacă linia de sosire. Colin Farrell a alergat pentru prietena sa care suferă de o boală foarte dureroasă: Ea e curajul
Determinat să treacă linia de sosire. Colin Farrell a alergat pentru prietena sa care suferă de o boală foarte dureroasă: Ea e curajul

Determinat să treacă linia de sosire. Colin Farrell a alergat pentru prietena sa care suferă de o boală foarte dureroasă: Ea e curajul

DIGI WORLD Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală
Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un piton înghite o căprioară de 35 de kilograme. Imaginile sunt virale în mediul online
Momentul când un piton înghite o căprioară de 35 de kilograme. Imaginile sunt virale în mediul online

Momentul când un piton înghite o căprioară de 35 de kilograme. Imaginile sunt virale în mediul online

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI24 Câți ani îi vor trebui Iranului pentru a-și reface instalațiile bombardate de Israel. Teheranul ameninţă cu „consecinţe amare”
Câți ani îi vor trebui Iranului pentru a-și reface instalațiile bombardate de Israel. Teheranul ameninţă cu „consecinţe amare”
DIGI SPORT Real Madrid a luat două decizii radicale, după ce a aflat cine primește Balonul de Aur
Real Madrid a luat două decizii radicale, după ce a aflat cine primește Balonul de Aur
DIGI FM
"Ne-am împrumutat pentru a susține economiile altor țări". Analistul Radu Georgescu, despre datoriile de sute de miliarde de euro ale României
UTV (FOTO) Ana Baniciu si Edy Kovacs si-au botezat baietelul. Imagini emotionante de la eveniment
(FOTO) Ana Baniciu si Edy Kovacs si-au botezat baietelul. Imagini emotionante de la eveniment