Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER AVICII - WAKE ME UP

Topul nominalizărilor la premiile MTV VMA. Taylor Swift inclusă în 10 categorii, Post Malone pe locul secund

Night Two Of Taylor Swift | The Eras Tour - Amsterdam, Netherlands
Taylor Swift | The Eras Tour". Getty Images

Taylor Swift îşi continuă seria de reuşite şi ocupă primul loc în topul nominalizărilor la ediţia din acest an a premiilor MTV Video Music Awards.

Taylor Swift conduce lista nominalizărilor la MTV Video Music Awards 2024, fiind inclusă în zece categorii de premii, atât muzicale cât şi tehnice, în timp ce cântăreţul american Post Malone se situează pe locul secund, cu nouă nominalizări.

Post Malone headlines Reading Festival

Post Malone. Profimedia

Alţi muzicieni cu multiple nominalizări sunt: Ariana Grande, Eminem şi Sabrina Carpenter cu câte şase nominalizări, Megan Thee Stallion şi SZA cu câte cinci, şi LISA, Olivia Rodrigo şi Teddy Swims cu câte patru.

Reacția lui Taylor Swift când a văzut un fan purtând aceeași ținută ca a ei: „Ți-am spus să nu porți asta în această seară”

De asemenea, Benson Boone, Bleachers, GloRilla, Dua Lipa şi Tyla au câte trei nominalizări, iar Bad Bunny, Eilish, Chappell Roan, Charli XCX, Coldplay, Drake, Jelly Roll, Jessie Murph, Jung Kook, Latto, Sexyy Red, Tate McRae, Usher şi Victoria Monet au câte două.

Dintre artiştii latino-americani, cântăreaţa braziliană Anitta are trei nominalizări, în timp ce portoricanii Bad Bunny şi Rauw Alejandro au câte două. Cei trei sunt nominalizaţi la categoria "Cea mai bună piesă latino" pentru videoclipurile pieselor "Mil veces" (Anitta), "Monaco" (Bad Bunny), respectiv "Touching the Sky" (Rauw Alejandro).

Potrivit revistei Billboard, în cazul în care Taylor Swift va câştiga patru distincţii VMA, o va egala pe Beyoncé în topul artiştilor cu cele mai multe trofee din istoria acestor premii.

Taylor Swift a obţinut patru distincţii la gala MTV VMA din 2023.

Ceremonia de decernare a premiilor MTV VMA 2024 va avea loc la New York la 10 septembrie.

Top citite
01 Taylor Swift's Eras Tour Electrifies Wembley Stadium - 15 Aug 2024
Surpriza lui Taylor Swift pentru fanii de pe Wembley. A cântat cu starul pe care-l consideră „fratele ei”. „Muncește atât de mult”
02 Taylor Swift
Reacția lui Taylor Swift când a văzut un fan purtând aceeași ținută ca a ei: „Ți-am spus să nu porți asta în această seară”
03 Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show
Eminem o devansează pe Taylor Swift în topul celor mai bine vândute albume ale săptămânii în SUA
04 Victoria and Albert Museum Taylor Swift superfan advisers
Poliţia din Germania a reţinut un bărbat suspectat de hărţuirea lui Taylor Swift
05 EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024
Rita Ora, dezvăluiri despre momentul în care a mers la concertul lui Taylor Swift alături de Katy Perry: „Ne-am unit!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Taylor Swift Andrea Bocelli
Andrea Bocelli susține că i-ar plăcea să colaboreze cu Taylor Swift pentru a-și impresiona fiica: „Ar putea fi grozav!”

Andrea Bocelli a dezvăluit că i-ar plăcea să lucreze cu Taylor Swift, din dorința de a o impresiona pe fiica lui, care este fan al celebrei artiste.

Taylor Swift/ Profimedia
Momentul când Taylor Swift a înghițit o insectă în timpul concertului susținut la Wembley. Artista le-a cerut ajutorul fanilor

Taylor Swift a trăit un moment neașteptat în timpul concertului său din turneul Eras, desfășurat pe stadionul Wembley din Londra. Artista a înghițit accidental o insectă în timpul interpretării piesei "All Too Well (10 Minute Version)" și a cerut ajutorul fanilor să continue cântecul în locul ei.

taylor, joe
Joe Alwyn rupe tăcerea și vorbește despre despărțirea de Taylor Swift: Finalul relației a fost greu de navigat

Joe Alwyn rupe tăcerea în legătură cu despărțirea de Taylor Swift, în timp ce descrie relația lor de șase ani drept una „lungă, plină de iubire și dedicată”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața
Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

Faux pas major la premiile Emmy. Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice. Cum a salvat situația cântăreața

FILM NOW Demi Moore, mai apropiată ca oricând de Bruce Willis, de când actorul are demență:
Demi Moore, mai apropiată ca oricând de Bruce Willis, de când actorul are demență: "Când sunt în L.A., trec săptămânal pe la el"

Demi Moore, mai apropiată ca oricând de Bruce Willis, de când actorul are demență: "Când sunt în L.A., trec săptămânal pe la el"

DIGI WORLD De ce sunt atât de nocive alimentele ultraprocesate. Oamenii de știință: „Cresc riscurile de a dezvolta diabet de tip 2”
De ce sunt atât de nocive alimentele ultraprocesate. Oamenii de știință: „Cresc riscurile de a dezvolta diabet de tip 2”

De ce sunt atât de nocive alimentele ultraprocesate. Oamenii de știință: „Cresc riscurile de a dezvolta diabet de tip 2”

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit

DIGI LIFE Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
Primul oraș din lume care a interzis publicitatea pentru croaziere sau călătorii cu avionul, din cauză că folosesc combustibili fosili
DIGI SPORT Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte
Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte
DIGI FM Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este foarte interesant!”
UTV Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a fost surprins actorul pe strazile din Madrid
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a fost surprins actorul pe strazile din Madrid