Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER ALIAN EREMIA - NU TE MAI ASTEPT

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Artista a rupt tăcerea: „A fost cea mai frumoasă nuntă”

theo rose si anghel damian (4)
Theo Rose și Anghel Damian / Foto: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, în urmă cu câteva săptămâni, însă artista abia acum a vorbit despre marele eveniment, dezvăluind și când vor pleca în luna de miere.

Theo Rose și Anghel Damian, care au împreună și un copil, și-au dorit ca nunta să fie una restrânsă, la care să participe doar familia. Astfel, nașii, părinții și frații celor doi le-au fost alături în ziua cea mare, în urmă cu trei săptămâni, atunci când cununia civilă și cea religioasă au avut loc.

Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha/ Foto: Instagram

Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha/ Foto: Instagram

Citește și: Câți bani a câștigat Theo Rose la începutul carierei. Artista a dezvăluit și ce și-a cumpărat din prima remunerație

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică. Ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică. A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea.

A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme. Nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum trei săptămâni”, a spus Theo Rose, potrivit Cancan.

Citește și: Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la început”

Când vor pleca în luna de miere Theo Rose și Anghel Damian

În ciuda faptului că nu au avut o petrecere grandioasă, Theo Rose și Anghel Damian își doresc o lună de miere, însă vor pleca abia în luna ianuarie, pentru că au un program foarte încărcat.

„Luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar, oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine, în vacanță”, a mai spus artista.

Ce spunea Anghel Damian despre relația cu Theo Rose

La jumătatea anului 2022, relația dintre Anghel Damian și Theo Rose a devenit subiect de tabloid. „Am fost prinși în acest tăvălug. Presa mondenă este extrem de nocivă și lipsită de morală. Creează ficțiuni pentru scopuri pecuniare, denaturează adevăruri și inventează povești. Am fost bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, trăind în adevărul nostru. Mă doare când oamenii sunt reduși la subiecte de tabloid, dar am învățat să ignor orice nu are legătură cu adevărul vieții mele și al familiei mele”, a explicat Anghel Damian.

La doar câteva luni după ce au devenit un cuplu, Theo Rose a rămas însărcinată. De atunci, cei doi au format o familie, iar Anghel a vorbit și despre relația cu rudele artistei: „Totul a fost de un firesc extraordinar. Am fost adoptați instant, atât eu în familia ei, cât și invers. Suntem o familie diversificată și plină de umor, uniți prin iubire.”

Citește și: Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: "E dragostea vieții mele". Un an de relație, copil și o iubire care crește

Cât despre provocările din relația lor, Anghel a mărturisit că el și Theo sunt extrem de asemănători. Fiind amândoi zodia Leu, aceștia au o personalitate puternică, uneori fiind nevoiți să gestioneze tensiunile care se creează între ei: „În esență, suntem extrem de asemănători. Diferă stilul, abordarea, anumite experiențe de viață – pe scurt, forma. Fondul este comun. De certat, nu prea ne certăm, dar când mai iese Leul din noi, de cele mai multe ori primul pas spre împăcare îl face cel care a început cearta.”

Galerie foto

Top citite
01 Theo Rose/ Foto: Facebook
Theo Rose, adevărul despre despărțirea de fostul iubit: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”
02 theo rose
Câți bani a câștigat Theo Rose la începutul carierei. Artista a dezvăluit și ce și-a cumpărat din prima remunerație 
03 Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha/ Foto: Instagram
Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost bulversat la început”
04 theo rose si anghel damian (4)
Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”
05 theo rose
Theo Rose, așa cum nu pozează des. Cu o privire cuceritoare, în cea mai scurtă fustă din garderobă și un corset cu vedere la abdomen
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
theo rose
Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"

Theo Rose a trecut prin două luni grele. Pe lângă faptul că are un program foarte încărcat, viața de mămică i-a oferit o serie de provocări cu care nu ar fi vrut să se confrunte.

Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian
Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Ce a fost, a fost”

Relația lui Theo Rose cu Anghel Damian a fost destul de controversată, asta pentru că, în momentul când cei doi au fost surprinși împreună nimeni nu știa că regizorul terminase relația cu actrița Lia Bugnar, cu care a format un cuplu timp de nouă ani. 

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram
Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Artista și regizorul au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan, și în curând se vor muta în noua lor casă. Cântăreața a publicat deja primele imagini din locuința lor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O româncă, printre supermodelele care au defilat la Victoria's Secret Fashion Show. Imaginile cu tânăra de 33 de ani sunt virale
O româncă, printre supermodelele care au defilat la Victoria's Secret Fashion Show. Imaginile cu tânăra de 33 de ani sunt virale

O româncă, printre supermodelele care au defilat la Victoria's Secret Fashion Show. Imaginile cu tânăra de 33 de ani sunt virale

FILM NOW Kathy Bates, de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme. Actrița din „Titanic”: Fiecare zi se simte ca un miracol
Kathy Bates, de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme. Actrița din „Titanic”: Fiecare zi se simte ca un miracol

Kathy Bates, de nerecunoscut după ce a slăbit 45 de kilograme. Actrița din „Titanic”: Fiecare zi se simte ca un miracol

DIGI WORLD Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme
Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

DIGI ANIMAL WORLD Momentul incredibil când un câine scapă din ghearele unui vultur pleșuv. Imaginile au devenit virale
Momentul incredibil când un câine scapă din ghearele unui vultur pleșuv. Imaginile au devenit virale

Momentul incredibil când un câine scapă din ghearele unui vultur pleșuv. Imaginile au devenit virale

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții
Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții "în lanț" ale fanilor
DIGI FM Monica Anghel, despre transformarea prin care a trecut după ce a slăbit 40 de kilograme: „Am avut încredere în mine mereu!” E instructor de fitness acum
Monica Anghel, despre transformarea prin care a trecut după ce a slăbit 40 de kilograme: „Am avut încredere în mine mereu!” E instructor de fitness acum
UTV Theo Rose si Anghel Damian s-au casatorit in secret. „A fost cea mai frumoasa nunta la care am participat vreodata in viata mea”
Theo Rose si Anghel Damian s-au casatorit in secret. „A fost cea mai frumoasa nunta la care am participat vreodata in viata mea”