Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA STEFANIA - MA BEBE (NEW PW)

Ștefan Bănică nu a vrut inițial ca fiul său să fie artist: „Mi-a spus să mă fac bucătar sau doctor”

stefan-banica-radu-fiu-instagram

Ștefan Bănică nu a fost inițial de acord ca fiul său, Radu Ștefan Bănică, să urmeze o carieră în muzică și actorie. Într-un interviu recent, Radu Ștefan a dezvăluit că tatăl său l-a sfătuit inițial să aleagă o altă meserie, precum bucătar sau doctor.

Tânărul în vârstă de 22 de ani este deja un tânăr artist promițător, cu o carieră în plină ascensiune. În interviu, acesta a povestit despre cum, încă din copilărie, a știut că dorește să devină artist, însă presiunea numelui Bănică și sfaturile tatălui său i-au făcut drumul mai provocator.

„Am știut de foarte mic că vreau să fiu artist. Inițial, am vrut să fiu magician, dar mi-a trecut repede. Cântam de mic și tot în copilărie mi-am și verbalizat dorința de a merge pe calea muzicii. Tata mi-a spus să nu mă fac artist, să mă fac bucătar sau doctor. Dar ulterior, ca sfat, mi-a spus că, dacă asta este calea pe care mi-o doresc, să mă dedic și să nu îmi bat joc de ea”, a declarat Radu Ștefan pentru VIVA!.

Citește și: Fiul lui Ștefan Bănică a răbufnit. Ce spune Radu despre carieră și tatăl său: „Nu m-a băgat Bănică în facultate”

Cariera sa include deja mai multe piese lansate, iar talentul său în muzică și teatru este evident. Cu toate acestea, Radu Ștefan recunoaște că numele Bănică vine cu așteptări mari și o presiune constantă de a livra un produs de calitate.

„Având în vedere că mi-am ales același drum ca bunicul și tatăl meu, acest nume este o carte de vizită – un avantaj foarte mare, dar care vine și cu niște așteptări foarte mari, comparații... Cel mai mult resimt presiunea de a livra un produs bun”, a explicat el.

Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin

De asemenea, Radu Ștefan Bănică a dezvăluit în urmă cu ceva timp și care este relația pe care o are cu Andreea Marin și cu sora lui, Violeta. Tânărul artist a mărturisit că se înțelege foarte bine cu Andreea Marin, descriind-o ca fiind „un om extraordinar”. El a participat la gala organizată de aceasta, defilând pe scenă alături de sora lui, Violeta.

„Foarte bine. Este un om extraordinar. Da, am fost la gală și o să merg ori de câte ori am posibilitatea”, a spus Radu Ștefan, potrivit Viva.ro.

Citește și: Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”

Deși Radu Ștefan Bănică are o relație apropiată cu sora sa, Violeta, el nu crede că vor cânta vreodată împreună. „Sora mea Violeta nu este pe muzică, este pe partea practică de politică, de avocatură. Așa că nu cred că o să cântăm împreună”, a explicat el. Cu toate acestea, Radu a susținut că vor face echipă în alte moduri, fiind nevoie de un impresar în cariera sa artistică. „Da, așa că o echipă facem sigur amândoi”, a adăugat el.

Galerie foto

Top citite
01 Jada Pinkett Smith choked back tears during star-studded 50th birthday surprise on Red Table Talk where Mariah Carey and George Clooney join celebrity and family tributes
Cum arată Gloria Estefan în 2024, la 67 de ani. Artista, mesaj emoționant pe rețelele sociale: „Mă simt binecuvântată!”
02 New York, New York, USA. 22nd Sep, 2017. Fergie live on stage during the 'NBC Today Show Citi Concert Series' at Rockefeller Plaza on September 22, 2017 in New York City. Credit: Geisler-Fotopress/Alamy Live News
Fergie, mesaj emoționant pe rețelele sociale pentru fiul ei: „Te iubesc dincolo de cuvinte!” Cum arată Axl la 11 ani
03 Justin Bieber și Hailey/ Profimedia
S-a aflat data de naștere a fiului lui Justin Bieber și al lui Hailey. Cine i-a dat de gol: „La doar o zi distanță”
04 lavinia pîrva (2)
"Bănică ți-a făcut poza?" Lavinia Pîrva, provocatoare în costum de baie, a încins atmosfera și în Mykonos, și pe Instagram
05 Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin/ Foto: Instagram
Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin. De ce crede că nu va cânta niciodată cu sora lui, Violeta 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Prince Jackson/ Profimedia
Prince Jackson, de nerecunoscut la 27 de ani. Cum arată fiul lui Michael Jackson la 15 de ani de la moartea celebrului artist

Prince Jackson, fiul legendarului cântăreț Michael Jackson, a atras toate privirile după ce și-a făcut o apariție publică rară la Premiile de Teatru NAACP. La 15 ani de la moartea celebrului artist, Prince, în vârstă de 27 de ani, a impresionat prin maturitatea și eleganța sa.

Radu și Ștefan Bănică
Fiul lui Ștefan Bănică a răbufnit. Ce spune Radu despre carieră și tatăl său: „Nu m-a băgat Bănică în facultate”

Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 22 de ani, a decis să spună lucrurilor pe nume în legătură cu cariera sa muzicală și influența tatălui său, celebrul Ștefan Bănică. Într-un interviu acordat emisiunii „Play IT”, Radu a vorbit despre provocările și presiunile cu care s-a confruntat, insistând că succesul său nu este datorat sprijinului direct al tatălui său.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Kendall Jenner, criticată pentru ținuta purtată la Paris. Body-ul extrem de strâns i-a făcut o talie ireală:
Kendall Jenner, criticată pentru ținuta purtată la Paris. Body-ul extrem de strâns i-a făcut o talie ireală: "Oare poate să respire?"

Kendall Jenner, criticată pentru ținuta purtată la Paris. Body-ul extrem de strâns i-a făcut o talie ireală: "Oare poate să respire?"

FILM NOW Denzel Washington, actorul care l-a confruntat pe Sean „Diddy” Combs. S-a aflat ce s-a întâmplat la o petrecere după 20 de ani
Denzel Washington, actorul care l-a confruntat pe Sean „Diddy” Combs. S-a aflat ce s-a întâmplat la o petrecere după 20 de ani

Denzel Washington, actorul care l-a confruntat pe Sean „Diddy” Combs. S-a aflat ce s-a întâmplat la o petrecere după 20 de ani

DIGI WORLD Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă
Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

DIGI ANIMAL WORLD Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI24 „E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
DIGI SPORT Veste total neașteptată despre fotbalistul care valora 100.000.000€, dar a ajuns să se drogheze
Veste total neașteptată despre fotbalistul care valora 100.000.000€, dar a ajuns să se drogheze
DIGI FM Reacția lui Marian Godină după ce polițiștii influenceri au fost luați „la puricat” de șefii lor: „Verificări de tip comunist”
Reacția lui Marian Godină după ce polițiștii influenceri au fost luați „la puricat” de șefii lor: „Verificări de tip comunist”
UTV (VIDEO) Mariah Carey urca Marele Zid Chinezesc pe tocuri de 15 cm. „Cineva trebuia sa ma avertizeze
(VIDEO) Mariah Carey urca Marele Zid Chinezesc pe tocuri de 15 cm. „Cineva trebuia sa ma avertizeze"